Geamanu Alin Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 un pic de cultura si teatru romanesc, pt fun : https://www.youtube.com/watch?v=pldps_Ea9LU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Vai ce pofta mi s-a facut sa ies la o plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 eu voi face asigurarea in Ianuarie. draga Cristi s-ar putea sa-ti fac o surpriza anul acesta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 (editat) O vizita la Cluj? Daca da,vezi ca in 24 decembrie plec la munte pana prin 29 decembrie,cred! vb pe tlf .da ceva de genul , urmeaza o plimbare la Sighisoara si ma gandeam sa merg la salina la Turda si bineinteles la Cluj ... Editat Decembrie 19, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 (editat) ok vad cum lucreaza mandra si mai vb depind de programul ei de la OMV Sighisoara Editat Decembrie 19, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Mai,voi aveti chef de beutura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Mai,voi aveti chef de beutura... beutura nu e buna ! » Post actualizat in 19 Dec 2014 14:53 Ok,astept telefon! eu plec pe 24 spre Sighisoara , sper dupa Craciun sa fie deschisa salina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Verifica orarul ei de Sarbatori online! » Post actualizat in 19 Dec 2014 15:48 Mno,d-apoi berea n-a daunat (grav!&^#$?) nimanui... Doar numarul sticlelor! corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 (editat) un aprilist convins si priceput din Braila /index.php?/user/83027-tomica/ Editat Decembrie 19, 2014 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Tare priceput omul! Si are si simtul esteticului. Un parbriz lipsa si cam multe autocolante pe laterale, astea sunt singurele lucruri (deloc grave) care i le-as reprosa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Tare priceput omul! Si are si simtul esteticului. Un parbriz lipsa si cam multe autocolante pe laterale, astea sunt singurele lucruri (deloc grave) care i le-as reprosa. am inteles de la el ca mobra inca nu e gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 am vrut doar sa-l introduc in gasca , am pus un link cu contul lui , poate ii dati un tar , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Maiculita ce exces de zel : lant si foaie vopsite ! No offence , dar aia este motocicleta pregatita de maritat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Salutari, Poate sa-mi spuna cineva daca in Noale (Italia) exista un muzeu Aprilia. Sunt in zona si vreau sa stiu daca merita sa fac un drum pana acolo. Nu am posibilitatea sa verific pe net intrucat conexiunea este foarte proasta. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Tare priceput omul! Si are si simtul esteticului. Un parbriz lipsa si cam multe autocolante pe laterale, astea sunt singurele lucruri (deloc grave) care i le-as reprosa. Cu parbrizul nu iti dau dreptate, sunt oameni pentru care inaltimea parbrizului stock mai mult inrautateste lucrurile, creand turbulente insuportabile (depinde de inaltimea omului si de toleranta la turbulente). Cateodata e mai bine fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 Cunosc, la tdm era nasol de tot Si intrucat am luat pegaso cu parbrizul 3/4 crapat, am umblat si fara. Si nu era chiar asa rau, insa mult mai bine era cu. Iar unul touring (mai rar pe GA), ar face toti banii. Legat de acelasi tip, am mai vazut cu pinioanele vopsite, insa nu cred ca a vopsit si lantul, este probabil o nuanta mai deschisa, ca se vand diverse modele/culori, inclusiv aurii. Adica ar fi o aberatie sail fi vopsit... Totusi, mobra de anii aia sa arate asa bine, mai rar, mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Decembrie 21, 2014 Share Postat Decembrie 21, 2014 (editat) Dragi confrati. Va urma urmaresc indeaproape,chiar daca nu mai scriu mereu. Vreau sa va urez de pe acum un Craciun Fericit alaturi de cei dragi,cu multa sanatate si realizari. Toate bune posesorilor de cai inaripati si nu numai. Editat Decembrie 21, 2014 de eugenkawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Cunosc, la tdm era nasol de tot Si intrucat am luat pegaso cu parbrizul 3/4 crapat, am umblat si fara. Si nu era chiar asa rau, insa mult mai bine era cu. Iar unul touring (mai rar pe GA), ar face toti banii. Legat de acelasi tip, am mai vazut cu pinioanele vopsite, insa nu cred ca a vopsit si lantul, este probabil o nuanta mai deschisa, ca se vand diverse modele/culori, inclusiv aurii. Adica ar fi o aberatie sail fi vopsit... Totusi, mobra de anii aia sa arate asa bine, mai rar, mie imi place parbriz touring faci singur din policarbonat plin de 4-5 , cum am facut eu .Aduna aerul unde este cheia de contact si te scapa de lovitura din gura cum era inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Cristiane,ai avut dreptate ca ne mai auzim. Inviorarea de dimineata,ca de sezon: Moto Trials Riding Through Giant Igloo - Tundra T…: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Decembrie 23, 2014 Share Postat Decembrie 23, 2014 Se pare ca esti all-season rider . Foarte frumos dar cu temperaturile astea ai mare grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 @MirceaB : Nu e nici un muzeu Aprilia in Noale . Poti sa vezi doar intrarea in fabrica si magazinul din fata . Dar daca tot esti in zona merita sa-ti tragi o poza in fata intrarii in fabrica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 dragi aprilisti , va doresc ca aceste momente sa va gaseasca alaturi de cei dragi , sa va bucurati din plin de nasterea Domnului nostru Isus care va aduce bucuria si pacea in sufletele noastre;si atunci cand calatoriti pe doua roti , ascultand vantul in casca ,sa stiti ca acolo undeva este D-zeu , acolo in vant , in iarba , in ploaie , in noroi , in sore , in tot ceea ce simtiti , pentru ca noi chiar simtim , caci din masina nu se simte ;Fiti buni si iubitori ca viata e ca parul din poponeata: scurta si plina de ca.....at. Craciun fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Buna seara la Mos Ajun, Aho-aho si alte cele...lipsa de inspiratie,dupa buimaceala turelor de noapte. Sa fiti sanatosi,bucurosi si un pic mai norocosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Dragi Aprilisti va doresc ca Lumina sa fie cu voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 Craciun fericit si un an nou plin de succes va doresc, dragii mei aprilisti inaripati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate