eugenkawa Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 @Remu1,eu am facut deja peste 200 de km cu Dominatorul,doar cu dusul la serviciu (cam 10 km dus-intors). Ieri dimineata era Minus 1 grad,mi-a fugit spatele de 2-3 ori. Am un Mitas E07 bun de macadam si de asfalt uscat,insa te duci sanie cu el pe udatura sau gheata. Abia astept sa imi iau un set de gume noi. Mai greu a fost la curatatul lantului,ca nu am crick central ca la Pegaso si am facut un fel de scaunel pe care il bag sub bascula pe partea opusa crick-ului lateral. Cu ocazia asta am vazut ca lantul este DID VXZ GOLDEN original Japonia. Mi se parea mie ca e foarte silentios. Azi am iesit cu fi-miu cu bicicletele. Bine e sa faci miscare. » Post actualizat in 10 Mar 2015 17:04 @Cristian1,buna alegere pentru sotie. Nu are cuplu mare sau topspeed,insa e un motoras rezistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 Da,da,e buna miscarea! Stiu Eugene,caci d-aia vreau "Domi' mic",ca-i foarte ok la aproape 25 de CP,6 viteze,118 kg si jos la sa! » Post actualizat in 11 Mar 2015 10:47 Aline,legat de rezervare,treaba sta asa:pensiunea are 8 camere:4 camere a cate 2 paturi,cu baia inauntru,1 apartament gen "sweet",care e cel mai de top si 3 camere a cate 2 paturi,la etaj,sub ele acestea avand un salon cat toate cele 3 camerele,ce cuprinde un coltar,fotolii,frigider si 2 bai complete.Exista internet wirelles,apa calda(si caldura,daca va fi cazul!),sala de mese echipata cu 3 frigidere si bucatarie echipata complet(inclusiv vesela)unde ne vom gati noi mancarea!Afara exista "barbeque" pentru prajeli si ceaun pentru gulas,unde scumpa mea sotie s-a angajat sa "fabrice" gulasul pentru intreaga trupa!Exista un foisor foarte misto si foarte multe locuri pentru cei ce doresc sa monteze si sa doarma la cort! Revenind la cele 7 camere ramase(1 fiind rezervata de mine si sotia mea),va trebui sa va hotarati FERM ca,veniti si le ocupati!DOAR asa pot rezerva pensiunea,adica nimeni dinafara nu mai are acces si se inchid portile!Daca nu se ocupa toate camere,NU pot rezerva pensiunea! Concluzia e sa va hortarati si sa-mi dati un raspuns ABSOLUT precis,cine si ce camera vrea sa ocupe!Asta doresc eu de la voi!A,era sa uit:perioada ramane cea specificata de Alin in anuntul initial,adica:8-10 august 2015,adica la plata vine 2 nopti de cazare!Plata este pe camera,NU pe pat! » Post actualizat in 11 Mar 2015 10:49 PS:Am gresit perioada,este 7-9 august 2015,NU 8-10 august 2015!!!Sorry! e foarte bine ce ai spus pentru ca oamenii sa se poata hotara din timp.Iar la Gulas o poate ajuta mandra mea - nu stie sa faca gulas ci doar paricas - ca doar e unguroaica . Eu vreau o camera dubla ( vin cu sotia) sigur. » Post actualizat in 11 Mar 2015 15:00 azi am primit si cea de-a doua comanda din China .Chiar e ok situl Am luat si vopsea pt plastice , lac si toate cele mi-am comandat si simeringurile de praf si ul;eimpe fata , Mai am lantulsi si as gresez rulmentii la bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) Pai tu poti lua "the sweet"-apartamentul nuptial ca e diferenta mica intre o camera cu 2 paturi(cu sau fara baie)si acesta!Ce spui? Mai raman atunci 6 camere! Pentru detalii:http://www.shanti.ro/ ma gandesc pentru ca tocmai ma insor, cu acte legale , pe 6 Iunie....cred ca asta va fi data Editat Martie 11, 2015 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) @Alin Casa de piatra! Cristi, trece-ma si pe mine cu o camera dubla la parter (cu baie). Merci. Editat Martie 11, 2015 de Florin_escu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wakasaky Postat Martie 11, 2015 Share Postat Martie 11, 2015 (editat) salut, caut sa cumpar un bendix ptr. o pegaso ga. ms.( orice informatie e bine venita) Editat Martie 11, 2015 de wakasaky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 @Alin Casa de piatra! Cristi, trece-ma si pe mine cu o camera dubla la parter (cu baie). Merci. multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Vreau si eu o camera rezervata! Ca vin singur/insotit nu conteaza, vreau oricum o camera Casa de piatra, domnul Alin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Vreau si eu o camera rezervata! Ca vin singur/insotit nu conteaza, vreau oricum o camera Casa de piatra, domnul Alin! » Post actualizat in 12 Mar 2015 17:55 » Post actualizat in 12 Mar 2015 17:56 Superfelicitari si casa-n viata! multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Pai,toate urarile de bine si din partea mea,Alin. Cea mai importanta parte e cheful si beutura. Sa nu mai spun ca o sa fiti Rege / Regina cu pirostriile pe cap. Despre cazare,eu oricum dorm cu placere la cort,sa imi aduc aminte de vremurile bune ale serviciului militar pe fasia de protectie a frontierei,ca Granicer. Totul e sa nu fiu plecat in tari straine in perioada aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Astept sa specifici de care camera doresti. » Post actualizat in 13 Mar 2015 05:29 O sa aiba Alin de dat de baut,de n-o sa putem duce!!! E ok si la cort,daca asa vrei,locuri de cort sant cateva zeci!!!Mi-ar face o mare placere sa vii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Nu beli fasolele alea la mine,ca nu scapi cu datu' de baut!!! normal, nici n-am vrut sa scap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 important e sa ne simtim bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 ! si cred ca asa va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Acum ma pregatesc sa ma duc sa aduc acasa Honda NX 250 AX-1 din Campia-Turzii. Revin cu poze proaspete! hai sa vedem Eu m-am apucat de desfacut mobra in vederea vopsirii , de data aceasta , in mod corespunzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 O camera cu baie sa fie, la parter, sau unde a mai ramas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 La etaj si a mai ramas inca o camera cu baie vis-a-vis de asta! Avem pana acum: 1)Apartament-Alin(@alingeamanu); 2)Camera cu baie la etaj(camera portocalie)-Eu; 3)Camera cu baie la parter(camera albastra,cea de sub mine)-Florin(@Florin_escu); 4)Camera cu baie la etaj(camera violet)-Victor(@victor_peg). Ramane 1 camere la etaj cu baie(cea vis-a-vis de violet)si cele 3 camere la etaj ce au salonul cu 2 bai si frigider,la parter! Astept sa stiu cine si ce doreste din cele ramase.Dup-aia sun si rezerv! » Post actualizat in 14 Mar 2015 16:19 Foarte bine! Poze cu a 4 a surata a familiei(am prins soare si vreme ok-dupa ce am ajuns acasa,la 1/2 de ora s-a innorat si s-a apucat de picurat/plouat marunt): » Post actualizat in 14 Mar 2015 16:19 Foarte bine! Poze cu a 4 a surata a familiei(am prins soare si vreme ok-dupa ce am ajuns acasa,la 1/2 de ora s-a innorat si s-a apucat de picurat/plouat marunt): sa o stapaneasca sanatoasa , fara evenimente nasoale! » Post actualizat in 14 Mar 2015 17:49 am realizat doar jumatate din cauza timpului nefavorabil .Maine daca e frumos urmeaza finisarea vopselei sidoua straturi de lac cu intaritor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Multumesc, Cristi! P.S.: Ai ales camera portocalie, dupa culoarea motocicletei? E foarte frumoasa Honda, sa o stapanesti sanatos! Alin, te-ai apucat de revizia de primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Mi-am luat astazi de la Lidl: - Cagula elastica, 90% poliamida, 10% elastan - 20 lei. Pare buna, vedem cum miroase mai tarziu. - Sistem Bluetooth + Intercom SilverCrest. Legatura bluetooth cu telefonul si cu fir intre cele doua persoane. Comunicatia buna intre sofer si pasager, ambii pot asculta muzica sau pot comunica intre ei, dar nu amandoua lucruri odata. La apel, pasagerul nu poate auzi conversatia. La 170 lei eu zic ca merita. Ramane de vazut autonomia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Cum incape bluestutzu' intr-o integrala? Incomodeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Multumesc, Cristi! P.S.: Ai ales camera portocalie, dupa culoarea motocicletei? E foarte frumoasa Honda, sa o stapanesti sanatos! Alin, te-ai apucat de revizia de primavara? incetisor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Mai bine bagai ceva gasolina si te dadeai o tura,doua... mie cand imi pica damblaua , imi pica si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Nu incomodeaza deloc, eu am flip-up si chiar nu ma deranjeaza. Difuzoarele le-am bagat in casca, sub bureti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 de azi avem si luciu , fara Nicoleta . asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 de azi avem si luciu , fara Nicoleta . asta e Wow, arata super fain! La spray zici ca le-ai facut?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Victor, vezi in pozele lui Alin de mai devreme, se vede un pistol de vopsit electric! Alin. Arata super, de unde ai luat vopseaua si lacul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate