andreitech Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) nu stiu ce faceti voi, dar vremea e super in bucuresti .. asa fain ma mangaia vantul .. cate o balta pe aici pe colo .. am murdarit putin boncancii si top case -ul .. da eh, parte din distractie ) Editat Ianuarie 31, 2015 de andreitech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Ehe, ce-ti mai merge... Altii stau la munca pr soarele asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 iar altii beau vin in Sighisoara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GUSA IULIAN Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 La Buzau vreme super.Am fost cu proaspatul posesor de Aprilia la un offroad si ne am cam noroit dar FRUMOOOOS. Frumoasa iarna pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Salutare, stiti cumva unde gasesc garnitura pentru capacul pompei de apa (cred ) ? Acest capac : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Vorbeste cu Alin Geamanu, el este artist in garnituri, daca poate sa faca pentru carburator, sigur te rezolva si cu cea de la pompa de apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Se poate face garniture IMSA daca am model insa , pt can nu amem hidrocarburi , recomand pasta de standard de la Wurts. Este o pasta neagra , in silicon special de garnituri.Voi pune poza cand ajung acasa. Singurul chin cu garniturile o reprezinta faptul ca nu am matrita si atunci fiecare este unicat si necesita multa munca. Aceasta pasta este testata de mine intr in borcan cu benzina ,se umfla, dar nu se dizolva ,o recomand » Post actualizat in 31 Jan 2015 17:37 Cred ca se numeste "silicon special 250 " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 OK, in ideea aceasta gasesti in magazinele de piese auto 3 tipuri de pasta pentru garnituri: una rosie = tine la temperatura; una neagra = tine la ulei; una albastra = tine la apa. Evident tie ti-ar trebui cea albastra, dar din proprie experienta iti spun ca merge oricare din cele trei cu respectarea urmatorilor pasi: - cureti foarte bine atat carterul motorului cat si capacul de resturile de garnitura; - aplici pasta uniform pe ambele suprafete, - montezi capacul pe motor si pui suruburile FARA SA LE STRANGI, doar sa le apropii cat sa vina capacul in contact cu carterul dar sa nu scoata pasta de tot din imbinare; - a doua zi strangi la gata (vezi cuplul de strangere in carte). Eu asta folosesc: Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 FAC o recomandare: montajul se va face dupa uscarea pastei,astfel nu va curge si pt ca este gumata se va comporta exact ca o garnitura de cauciuc » Post actualizat in 31 Jan 2015 18:22 OK, in ideea aceasta gasesti in magazinele de piese auto 3 tipuri de pasta pentru garnituri: una rosie = tine la temperatura; una neagra = tine la ulei; una albastra = tine la apa. Evident tie ti-ar trebui cea albastra, dar din proprie experienta iti spun ca merge oricare din cele trei cu respectarea urmatorilor pasi: - cureti foarte bine atat carterul motorului cat si capacul de resturile de garnitura; - aplici pasta uniform pe ambele suprafete, - montezi capacul pe motor si pui suruburile FARA SA LE STRANGI, doar sa le apropii cat sa vina capacul in contact cu carterul dar sa nu scoata pasta de tot din imbinare; - a doua zi strangi la gata (vezi cuplul de strangere in carte). Eu asta folosesc: 20150131_195021.jpg Succes! faci mobila din lemn say pal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Pe vremuri le faceam din cutii de carton de detergent si nu mai avea nici pe naiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Numai PAL si derivate (PFL, MDF, HPL) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Pe vremuri le faceam din cutii de carton de detergent si nu mai avea nici pe naiba...corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreitech Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 relaxare.. prefer : .. si mi se pare mie sau are o toba anulata ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Bine ai revenit printre muncitori, domnule Cristian 1! N-am mai postat de mult, dar v-am urmarit indeaproape. Abia astept sa vina primavara, am un chef de plimbareeee... Si la fiecare zi de-asta mai calduroasa, imi vine sa pun bateria pe ea si sa o scot la o plimbare de seara. In alta ordine de idei, mi-am vopsit gentile laterale, luate de la eugenkawa, in culoarea motocicletei si am reconditionat si vopsit handguard-urile originale ale motocicletei, cu ajutorul unui bun prieten. Cand voi ajunge pe la el (la el in garaj tin si motocicleta) o sa le fac niste poze sa va puteti da cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 are cineva idee daca situl " aliexpress.com " e de incredere? Parca Moni a postat un releu de incarcare Am gasit lucruri interesante si ma tenta sa cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Eu tot cumpar de acolo de peste un an si e foarte de incredere. Uita-te si tu sa aiba multe calificative de la cine cumperi. La observatii cand cumperi, daca cumperi ceva mai scump de 50 de dolari roaga-i sa specifice o suma mai mica (vreo 20) pe plic si faptul ca este 'gift'. Nu am platit pana acum niciodata tva sau taxa vamala dar nici nu am cumparat chestii de valoare prea mare. Cel mai devreme mi-a venit in vreo 2 saptamani si un pic cel mai tarziu in vreo 5 sau 6. Aliexpress tine de alibaba, un gigant chinez care concureaza cu ebay si amazon. Au avut anul trecut cea mai mare intrare pe bursa din istoria bursei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Eu tot cumpar de acolo de peste un an si e foarte de incredere. Uita-te si tu sa aiba multe calificative de la cine cumperi. La observatii cand cumperi, daca cumperi ceva mai scump de 50 de dolari roaga-i sa specifice o suma mai mica (vreo 20) pe plic si faptul ca este 'gift'. Nu am platit pana acum niciodata tva sau taxa vamala dar nici nu am cumparat chestii de valoare prea mare. Cel mai devreme mi-a venit in vreo 2 saptamani si un pic cel mai tarziu in vreo 5 sau 6. Aliexpress tine de alibaba, un gigant chinez care concureaza cu ebay si amazon. Au avut anul trecut cea mai mare intrare pe bursa din istoria bursei multumesc de sfaturi .am gasit niste borsete de picior faine si ieftine si in acelas timp utile in mersul pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Am un fost coleg care mi-a arata site-ul. El si-a tot comandat de acolo de mai multe ori si tot timpul a fost ok comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Da linkuri cu ce mai vezi interesat sa vada si ochii nostrii si poate comandam impreuna cate ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Discount-price-Free-Shipping-Drop-Leg-bag-Knight-waist-bag-Motorcycle-bag-outdoor-package-multifunction-bag/32270027248.html » Post actualizat in 03 Feb 2015 17:42http://www.aliexpress.com/item/Discount-price-Free-Shipping-Drop-Leg-bag-Knight-waist-bag-Motorcycle-bag-outdoor-package-multifunction-bag/32270027248.html la banii astia nu am gasit in Romania » Post actualizat in 03 Feb 2015 17:47si niste manusi http://www.aliexpress.com/item/2013-Motorcycle-Gloves-Winter-Warm-Waterproof-Windproof-Protective-Sports-Racing-Gears-Accessories-Free-Shipping/1260622641.html » Post actualizat in 03 Feb 2015 17:49nu mai postez , va puteti orienta singuri ....preturile sunt perfecte ramane de vazut calitatea.O sa comand ceva si voi vedea dupa aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreitech Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 (editat) chinezarii .. manusi de la 50 lei mai aveau si gecimoto.ro .. dar vad ca pe site nu apar .. la depozit erau mai multe, cand am cautat eu ( in iarna ) , dar sincer, am luat o pereche asa.. la 60 lei sa o am de test si nu am putut merge decat 2km cu ea pt ca nu imi ajungeau degetele nici la ambreiaj, nici la claxon, nici nu puteam semnaliza si dreapta era deja anchilozata pe acceleratie.. nu stiu cum sunt croite sau ce materiale folosesc.. pareau a avea mobilitate, a fi comode ... doar o impresie vaga si am pus pe maini destule modele de pe acolo pana m-am hotarat... dar acum serios.. ati merge cu un ghiozdan pe care scrie alpniestars ?! .. Editat Februarie 3, 2015 de andreitech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 chinezarii .. manusi de la 50 lei mai aveau si gecimoto.ro .. dar vad ca pe site nu apar .. la depozit erau mai multe, cand am cautat eu ( in iarna ) , dar sincer, am luat o pereche asa.. la 60 lei sa o am de test si nu am putut merge decat 2km cu ea pt ca nu imi ajungeau degetele nici la ambreiaj, nici la claxon, nici nu puteam semnaliza si dreapta era deja anchilozata pe acceleratie.. nu stiu cum sunt croite sau ce materiale folosesc.. pareau a avea mobilitate, a fi comode ... doar o impresie vaga si am pus pe maini destule modele de pe acolo pana m-am hotarat... dar acum serios.. ati merge cu un ghiozdan pe care scrie alpniestars ?! .. am manusi de 62 de lei si sunt multumit , am si scurte de cross si sunt foarte multumit , nu transpira , nu in comodeaza ...daca nu crezi ti le dau la test...........asta nu inseamna ca tehnologia si experienta aplicata a firmelot de calibru poate fi combatuta de "chinezarii" ....insa au si ei producatorii lor buni , de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Neata,vitejii mei. Eu sunt de parere ca un echipament de calitate SH e mult mai bun decat cel nou cioancionci.. Spre exemplu la geci sau pantaloni,am cateva cu protectii full pe care le port de cativa ani si inca mai duc. La incaltaminte nici nu poate fi vorba. La 200-300 lei,iti gasesti pe Olx ghete sau cizme moto bune,cu Gore-tex si protectii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 http://www.aliexpress.com/item/2015-Camel-Spring-and-Autumn-Camping-Hiking-Men-Jacket-Outdoor-jacket-Sportswear-Hooded-Plus-Velvet-Waterproof/32222995110.html » Post actualizat in 04 Feb 2015 13:28Neata,vitejii mei.Eu sunt de parere ca un echipament de calitate SH e mult mai bun decat cel nou cioancionci..Spre exemplu la geci sau pantaloni,am cateva cu protectii full pe care le port de cativa ani si inca mai duc.La incaltaminte nici nu poate fi vorba.La 200-300 lei,iti gasesti pe Olx ghete sau cizme moto bune,cu Gore-tex si protectii.. casca , manusi si ghete recomand pt igiena sa fie noi.Restul ... si eu am gecile si pantalonii sh si sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motan Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Salutare! Caut sa cumpar cate ceva. In caz de aveti sau cunoasteti pe cineva ca vine anuntati-ma si pe mine. Multumesc mult! 1. Costum din piele format din 2 bucati, touring daca se poate cu protectii soft. 2. Amortizor spate Aprilia Pegaso 650 GA. 3. Bocanci/cizme Enduro-touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate