Geamanu Alin Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Salutare. Am reusit performanta ca in prima zi de plimbare pe anul asta sa imi belesc genunchiul drept. Stand pe loc, am inclinat-o prea mult pe dreapta si m-am fortat sa o tin sa nu pice. Genunchiul a facut poc si apoi durere. Fractura de menisc. Macar am facut itp-ul la mobra. ai avut plesneala la menisc mai demult. Se reface cu bisturiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 @k-10 Am pus tuburi termoretractabile peste tot, in spatele voltmetrului nu pot decat sa ii dau o dunga de banda izolatoare.. Oricum il mut de acolo. Il prind cu "arici" , am luat de la munca si tine foarte tare. @mony Nu am platit nimic, a fost cadou de ziua mea, dar ma pot interesa cam cat ar costa Ma bate gandul si pe mine sa o fac complet, dar trebuie sa gasesc intai abtibildurile originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Valyo, lasa-o sa cada, in mama lui de fier, ca gasim noi o oglinda sau se repara o zgarietura de vopsea (vezi avatarul lui Cristian1), dar sa-ti rupi meniscul....NU MERITA! Hai insanatosire grabnica! Victor, intreaba si tu de un pret si daca se baga sa faca si pentru noi diverse chestii, se vede ca are mana si materiale daca a scos asa capacele din plastic! Cat despre abtibilduri cauta "Aprilia Pegaso 650 decals" pe e-bay.co.uk sau pe .com si nu se poate sa nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Deci am facut-o de oaie. Sunt un idiot. Am impins motocicleta cu casca pe oglinda si era sa pice casca. Am dat sa o prind si am scapat motocicleta jos. Am zgariat o geanta. Am vb deja, o sa o revopsesc, impreuna cu rezervorul si cu carena fata. Ma costa undeva la 50 de lei pe element, cu mentiunea sa fie intr-o singura culoare. Poza cu isprava :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Am primit piesa de care aveam nevoie si in plus. Multumesc Eugenkawa. Cand te prind prin Cluj, te cinstesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreitech Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Am impins motocicleta cu casca pe oglinda si era sa pice casca. Am dat sa o prind si ... dar macar ai prins casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 (editat) pentru ca i-am spart "muia " acum incerc sa construiesc un robot » Post actualizat in 04 Apr 2015 14:54pentru ca i-am spart "muia " acum incerc sa construiesc un robot Editat Aprilie 4, 2015 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Nasol.Muncisei mult la celalalt. Asa e cu capre grele. Victore,pacat de ea si de munca baiatului. ValyO, insanatosire grabnica. » Post actualizat in 04 Apr 2015 15:01 Patrick_m,cu placere. Acum ma distrez cu mentenanta la franele lui Domi mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 In alta ordine de idei, am montat astazi gentile intr-un final 20150402_192744.jpg20150402_194256.jpg20150402_192734.jpg20150402_192718.jpg Tare frumoasa mobra ai! Sfatul meu e sa nu iti bati capul sa o revopsesti. Da-i cu un pic de polish sa mai estompezi. Daca e musai si musai, cauta pe cineva sa iti umple doar zgarieturile cu putin chit, dai un smirgel fin si dupa dai cu niste vopsea la nuanta cu aerograful. Aveam si eu o zgarietura mai mare unde pleznise vopseaua pe carena dreapta si asa am remediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 E buna si ideea ta, Banzay. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 E buna si ideea ta, Banzay. Multumesc! Banzay are dreptate dar daca e lacuita vopseaua e mai dificil. Se chituieste , dupa o slefuire zonala , dai un sprai de vopsea la culoare( se face pe comanda) doar in locul respectiv si apoi dai cu lac ( daca vrei tot cu spray). Toata mustaria te duce cam la 50- 60 lei, adica toata mobra , asta daca ai timp s-o faci tu » Post actualizat in 04 Apr 2015 17:45 robotelul ia forma , doar pe calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 O sa vad cat de tare o sa reusesc sa mai zgarii motocicleta, sa vad daca merita sa o vopsesc toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 cred ca va ramane asa » Post actualizat in 05 Apr 2015 08:28 Valyo, lasa-o sa cada, in mama lui de fier, ca gasim noi o oglinda sau se repara o zgarietura de vopsea (vezi avatarul lui Cristian1), dar sa-ti rupi meniscul....NU MERITA! Hai insanatosire grabnica! Victor, intreaba si tu de un pret si daca se baga sa faca si pentru noi diverse chestii, se vede ca are mana si materiale daca a scos asa capacele din plastic! Cat despre abtibilduri cauta "Aprilia Pegaso 650 decals" pe e-bay.co.uk sau pe .com si nu se poate sa nu gasesti. Astazi de "Florii "iti urez sa ai parte numai de bucurii in viata alaturi de cei dragi.La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Am fost la salonul auto si m-am innoit, ca de Paste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Unde e butonul de LIKE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Alin, merci. La Multi Ani si voua tuturor! Asfalt uscat si viteza in coasta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 La multi ani, Florin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 La multi ani, Florine ! Si la multi ani tuturor cu nume de floare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Astazi, dupa ce am fost la SAM, am fost si am spalat calutul. Dupa spalare i-am pus benzile reflectorizante pe jante. Alta viata! Prima poza cu janta e cu blitz, sa se vada ca sunt reflectorizante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Chiar nu mananca a mea, o sa il schimb oricum pe la 4-5000 km, chiar daca in carte scrie la 6000 km. In alta ordine de idei, am montat astazi gentile intr-un final 20150402_192744.jpg20150402_194256.jpg20150402_192734.jpg20150402_192718.jpg Salut! Unde ai gasit cutii laterale si cat ar mai fi pretul la un set? » Post actualizat in 06 Apr 2015 11:12 pentru ca i-am spart "muia " acum incerc sa construiesc un robot » Post actualizat in 04 Apr 2015 14:54 Te ajuta Neumarkt-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Salut, le-am luat de la eugenkawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Aprilie 6, 2015 Share Postat Aprilie 6, 2015 Salut! Unde ai gasit cutii laterale si cat ar mai fi pretul la un set? » Post actualizat in 06 Apr 2015 11:12 Te ajuta Neumarkt-ul. normal , ma inspira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nelu A Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Salut, sant nou pe forum ,am achizitionat si eu o aprilia cube din 2001 am nevoie de ajutor pt.ceva piese sh.ex.cric central,grila radiator si poate si altele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Salut, sant nou pe forum ,am achizitionat si eu o aprilia cube din 2001 am nevoie de ajutor pt.ceva piese sh.ex.cric central,grila radiator si poate si altele ! bine ai venit. exista o sectiune pe forum de dezmembrari .gasesti acolo poti incerca aici , telefonic http://crash-moto.eu/ » Post actualizat in 07 Apr 2015 16:54 bine ai venit. exista o sectiune pe forum de dezmembrari .gasesti acolo poti incerca aici , telefonic http://crash-moto.eu/ esti aproape de mine , sunt din Prahova. Am o remarca: chiar daca esti nou , poti sa dai mai multe detalii despre persoana ta , asa ca sa stim si noi cine esti , tot asa cum poti vedea la noi cine suntem Un motiv de a testa increderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Aprilie 7, 2015 Share Postat Aprilie 7, 2015 Bine ai venit, Nelu! Da Cristi, e brodat, d-aia l-am si luat » Post actualizat in 07 Apr 2015 19:00 Am impresia ca am luat tricoul de la achimoto.ro Nu stiu sigur, nu mi-au dat bon fiscal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate