ss_mihai Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Pune si tu o poza cu Aprilica ta din dotare! nu ma lasa sa atasez jpg. Este o Aprilia Pegaso di 97. pe carburatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Cristi 1 daca ai putea , ai bate drumul pana la Pegaso Pride 2015 ? Te intreb teoretic ? E cale lunga pana acolo . Un minim de 4 zile dus , 4 intors + stat acolo ar fi cam 2 saptamani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 intalnirea dintre doua generatii , langa Titu Dambovita Si am reusit sa-mi fac si consumul 4.8 / % cred ca e ff bun , si asta fara sa anulez nici o supapa si cu doua persoane pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 urmatoarea provocare » Post actualizat in 18 May 2015 07:04 Poze de ieri(traseu total de 260 de km)la Valea Draganului si Valea Iadului: » Post actualizat in 18 May 2015 06:43Nu stiu ce sa spun,am cam depasit bugetul moto pe anul asta achizitionand cele 2 Honde!Nu-i vorba de timp. frumoasa gasca. Bravo voua! » Post actualizat in 18 May 2015 07:07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Salut, colegi. S-a vandut Aprilica. Acum, vine partea mai grea, pentru care si apelez la sprijinul vostru. Tre sa imi achizitionez alta, mai noua. Am un buget de maxim 3000 euro, dar as prefera sa dau pana in 2500. Ca idee, m-as fi gandit la un BMW f650, cu abs si injectie, dar preturile au sarit destul de mult si cu greu pot gasi ceva la bugetul meu. O a doua optiune (sau prima dpv temporal), ar fi o aprilia mai noua, cu injectie, dar fara ABS, probabil (nu am gasit niciuna care sa aiba). In trecut gasisem aprilii din 2007-2008, pe la 2300 euro. Din pacate, par mai stradale decat pegaso de l-am avut eu, ceea ce ar reprezenta un oarecare inconvenient. Ultimele doua optiuni (doar in cazul in care nu gasesc nimic ok), ar fi suzuki sv sau honda hornet, ambele destul de stradale, pentru gustul meu. Ceva sfaturi, pareri, sau chiar oferte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Acum am vorbit cu el. A dat-o. Ceva genul asteia a ta as vrea. Dar cand am gasit, nu aveam bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_escu Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Alin, varianta a doua de stender e mai interesanta, iti spun din experienta. Trebuie, insa, sa tii cont de faptul ca motocicletele din reclama au cam jumatate din greutatea pe care o avem noi! Oricum se poate si la noi dar trebuie roti cat mai mari (ca sa treaca peste mici crapaturi din pardoseala) si cat mai multe (ca sa imparta greutatea), in varianta 2 ai roti mai mari si duble. Neapartat sa fie roti cu rulment. Incearca aici: http://www.tente.com/ro-ro/institu/ro-i-cu-suport-din-otel.html?fitting=1&load-capacity=100&wheel-diameter=75 Editat Mai 18, 2015 de Florin_escu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Alin, varianta a doua de stender e mai interesanta, iti spun din experienta. Trebuie, insa, sa tii cont de faptul ca motocicletele din reclama au cam jumatate din greutatea pe care o avem noi! Oricum se poate si la noi dar trebuie roti cat mai mari (ca sa treaca peste mici crapaturi din pardoseala) si cat mai multe (ca sa imparta greutatea), in varianta 2 ai roti mai mari si duble. Neapartat sa fie roti cu rulment. Incearca aici: http://www.tente.com/ro-ro/institu/ro-i-cu-suport-din-otel.html?fitting=1&load-capacity=100&wheel-diameter=75 » Post actualizat in 18 May 2015 19:45 am facut ceva calculele astazi sper sa termin saptamana aceasta un stander fix apoi daca greutatea e distribuita corect iau si" rotilele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 (editat) vreau sa vin si eu cu voi , macar odata>>>>>> zona superba , de altfel ca multe din Romania si oameni ,de treaba .se vede din priviri ! Editat Mai 19, 2015 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Car-Motorcycle-Power-Port-Dual-USB-Adapter-Charger-12V-24V-Cigarette-Lighter-Socket-Digital-Voltmeter-Outlet/32252963409.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Aline,pare interesanta!Pret ok! chiar interesant! Nu stiu calitatea produsului ,dar ce am luat eu din China e in regula , nu exceleaza dar pretul bate tot. Am vazut acolo niste sisteme de comunicare intre casti si nu numai la preturi beton , deasemenea camere video sport ..... » Post actualizat in 19 May 2015 12:47 Mno,cand vii? » Post actualizat in 19 May 2015 09:02 STIMATI APRILIENI! Din ciclul:"Si noi putem" ,propun o mica intalnire de Aprilisti(si nu numai,oricine cu orice marca si categorie moto poate veni)in acest weekend,sambata sau duminica(asta alegem de comun acord),la Sighisoara!!!Putem manca din top-case,nu e necesar sa mancam la ceva local,bem o cafea,cu alte cuvinte ne intalnim in avanpremiera intalnirii din august! Ce spuneti? Sambata ar fi mai OK, Unii dintre noi luni intram la lucru si diminica ar fi ziua de pregateala , odihna( spalat , barbierit , bocceluta , o berica de-astea etc.) » Post actualizat in 19 May 2015 12:51 @ Cristi Ca sa raspund la primaintrebare: Banii..!!!!!!!!! Trebuie sa modific saua ( seaua)la mobra fiindca nu pot sa meg cu pasager mai mult de 100 km, e dureros. Duminica m-am dat cu un Ml , cel din poza , langa Titu si a fost altceva , ma gandesc sa avansez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 M-as baga si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 M-as baga si eu insa Sighisoara e cam departe.. sunt ceva km de facut pentru o zi. Sa aveti drum bun si sa faceti multe poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 (editat) poate ne mai adunam M-as baga si eu insa Sighisoara e cam departe.. sunt ceva km de facut pentru o zi. Sa aveti drum bun si sa faceti multe poze ! pai chiar nu e departe frate : Valea Oltului , Sibiu , Medias, Sighisoara ai abia 190 km adica 380 dus intors, eu am 400 cam acolea, cu opriri la 100 km te descurci bine Dar atunci cand o sa intram in Cetate o sa te simti bine , » Post actualizat in 19 May 2015 17:42M-as baga si eu! ma anunti mergem legati , daca vrei Editat Mai 19, 2015 de alin geamanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 (editat) Cum sa nu, Alin! 3m-01, eu nu ma plang, sunt 287 km din Bucuresti... dus-intors inseamna 550 km Nu e chiar asa urat.. Editat Mai 19, 2015 de victor_peg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Ce va mai place plimbarea. Va urmaresc din umbra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Spun pas. Plec cu fi-miu la Focsani in turneu de fotbal 3 zile. Cu masina,din pacate.. Distractie si plimbare placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Am propus Sighisoara,ca sa vizitam cetatea! Eu nu merg pe cel mai scurt traseu tur-retur! E pacat sa nu ne vedem cat mai multi!Deocamdata e discutie,nu am definitivat nimic! Propuneti o locatie sa vina si Iasi-ul.Ceva la mijlocul distantei pentru toti doritorii! » Post actualizat in 20 May 2015 08:48 Nu participi,Eugene? Vatra Dornei facem si Transraraul -superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Aoleuuuu. Vreau si eu! Mai ales pe transrarau. Doar ca sambata am intrunirea de 10 ani de la liceu Ati putea deschide un topic nou la sectiunea de ture astfel incat sa vorbiti la comun si cu cei din topicul aprilistilor mai noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 bun si Vatra Dornei, drumul este incomparabil mai bun decat Lacu Rosu, daca vrea si Cristi... As amana cu o saptamana, daca venim mai multi, ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 bun si Vatra Dornei, drumul este incomparabil mai bun decat Lacu Rosu, daca vrea si Cristi... As amana cu o saptamana, daca venim mai multi, ce spuneti? saptamana asta ramane Sighisoara , urmeaza sa stabilim o alta data , de comun acord , pentru Vatra Dornei » Post actualizat in 20 May 2015 11:47 Aoleuuuu. Vreau si eu! Mai ales pe transrarau. Doar ca sambata am intrunirea de 10 ani de la liceu Ati putea deschide un topic nou la sectiunea de ture astfel incat sa vorbiti la comun si cu cei din topicul aprilistilor mai noi. o idee buna Se posteaza trasee si cine vrea se agata de ce tura ii convine ca buget si km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TitiX88 Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Salutare, am nevoie de un sfat in legatura cu achizitia unei aprilia pegaso strada. Sunt 99% sigur pe acest motor dar am citit un review si m-a cam speriat. Si anume, eu am 1,90 m si 97 kg ( constitutie sportiva-picioare lungi) si am citit ca nu se adreseaza persoanelor peste 1.88. Pana acum am fost innebunit dupa honda hornet si cand m-am asezat pe ea am fost dezamagit de pozitie=picioarele loveau rezervorul, stateam prea jos etc. Va rog sa ma ajutati pentru ca vreau sa o iau cat mai repede sa nu pierd vara. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Salutare, am nevoie de un sfat in legatura cu achizitia unei aprilia pegaso strada. Sunt 99% sigur pe acest motor dar am citit un review si m-a cam speriat. Si anume, eu am 1,90 m si 97 kg ( constitutie sportiva-picioare lungi) si am citit ca nu se adreseaza persoanelor peste 1.88. Pana acum am fost innebunit dupa honda hornet si cand m-am asezat pe ea am fost dezamagit de pozitie=picioarele loveau rezervorul, stateam prea jos etc. Va rog sa ma ajutati pentru ca vreau sa o iau cat mai repede sa nu pierd vara. Multumesc! Ia -ti un KTM Adventure , e mai potrivit.Eu am 1.84 si nu m-am simtit prea bine pe Strada.E adevarat nu m-am plimbat cu ea , doar am stat pe sa » Post actualizat in 20 May 2015 16:20 intreaba aici mai multe /index.php?/topic/703755-grupul-posesorilor-de-aprilia-pegaso-stradafactory-si-trail-din-2005/page-50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 saptamana viitoare spun si eu pas la Vatra Dornei.Ma duc la socrii pt niste treburi de data asta cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 eu raman sambata peste noapte in Sighisoara la socrii sichiar cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate