Acid~Burn Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Frumoasa foc, s.o alergi cu drag. Nu te.ai putut tine departe de barosul minarelli ehh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 De unde fac rost de protectiile de cauciuc de la scaritele fata? Ca pe olx nu-mi raspunde nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 De unde fac rost de protectiile de cauciuc de la scaritele fata? Ca pe olx nu-mi raspunde nimeni ebay? cred ca se potrivesc si cele de la 'sora' bmw si probabil mai multe alte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iunie 13, 2017 Share Postat Iunie 13, 2017 Salve la toata lumea !!! Intrebare : daca ar fi sa aleg intre modelul de Pegaso cu , carburatie 99-2000 sau sa optez ptr modelul 2001+ cu injectie ? Ma intereseaza sa nu am batai de cap si "probleme" Multumesc frumos si anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 A stat undeva spre 4-5 ani sub un sopron,d-aia e ii in "halul" asta.Azi am demontat cam tot de pe el si a suferit o baie la sange.Amu,parca-i nou. Kim reali,cauciucurile din fabrica cu DOT-ul anului de fabricatie al Mulhacenului.Urmeaza maine cosmetizarea plasticelor,schimbarea lichidelor(antigel,lichidele de frana,ulei motor si ulei furci). Mno,asta-i "utilajul": s-o stapanesti cu bucurie! » Post actualizat in 14 Jun 2017 04:52 Se cam apropie intalnirea. Oare mai gasim cazare? Sunt cam toate rezervate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Salve la toata lumea !!! Intrebare : daca ar fi sa aleg intre modelul de Pegaso cu , carburatie 99-2000 sau sa optez ptr modelul 2001+ cu injectie ? Ma intereseaza sa nu am batai de cap si "probleme" Multumesc frumos si anticipat injectie, clar Nu vrei un Trail? » Post actualizat in 14 Jun 2017 07:07 s-o stapanesti cu bucurie! » Post actualizat in 14 Jun 2017 04:52 Se cam apropie intalnirea. Oare mai gasim cazare? Sunt cam toate rezervate Parca ramasese Madalin sa se duca in zona si sa vada mai multe pensiuni. Nu a mai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 De unde fac rost de protectiile de cauciuc de la scaritele fata? Ca pe olx nu-mi raspunde nimeni Intreaba-l pe Mihai, poate vrea sa se desparta el de ale lui... parca tin minte ca si le daduse jos la un moment dat si era tare mandru de aspectul enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Sorin, ce este acela Trail? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Sorin, ce este acela Trail? Indiciu: vezi ce moto are la profil colegul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 (editat) Indiciu: vezi ce moto are la profil colegul.Io intru de pe tel, si nu se vede cine stie ce, nu imi dau seama, dar o sa googalesc Gata am vazut , mistocut dar vreau cevs eftin eftin, gen o pomana Editat Iunie 14, 2017 de AparTeGeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 14 Jun 2017 04:52 Se cam apropie intalnirea. Oare mai gasim cazare? Sunt cam toate rezervate PENTRU APRILISTI SE GASESTE TOT TIMPUL CAZARE :crack: » Post actualizat in 14 Jun 2017 10:37 Daca nu gasim acolo, schimbam locatia. Fagaras de ex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Io intru de pe tel, si nu se vede cine stie ce, nu imi dau seama, dar o sa googalesc Gata am vazut , mistocut dar vreau cevs eftin eftin, gen o pomana ceva gen pomana nu il dau vezi ca cele ieftine initial, devin scumpe in scurt timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 ceva gen pomana nu il dau vezi ca cele ieftine initial, devin scumpe in scurt timp... la asta subscriu si eu... am luat un 650 IE 2001 anul trecut la sfarsitul lui mai, cu 1100 EUR... m-a costat cel putin 2500 daca nu 3000 pana acum... si ore intregi de munca (inca nu e 100% gata de drum dupa ce a ars garnitura de chiulasa anul trecut in noiembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Întru totul de acord, nu mă legam de Pegaso Trail aici ci încercam să subliniez ideea că orice vehicul cumpărat ieftin devine scump foarte foarte repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Inca n-am fost la pensiuni dar ma duc! Stati linistiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 (editat) PENTRU APRILISTI SE GASESTE TOT TIMPUL CAZARE :crack: » Post actualizat in 14 Jun 2017 10:37 Daca nu gasim acolo, schimbam locatia. Fagaras de ex... nu pot schimba locatia deoarece am traseul semistabilit. » Post actualizat in 15 Jun 2017 09:32 Inca n-am fost la pensiuni dar ma duc! Stati linistiti! pe booking.com , nu prea mai sunt Editat Iunie 15, 2017 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Deci sa inteleg ca nu se doarme la cort? Eu oricum as veni cu cortul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Cine vrea doarme la cort, in aer liber....unde vrai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 (editat) Deci sa inteleg ca nu se doarme la cort? Eu oricum as veni cu cortul... se poate dormi la cort zona permite » Post actualizat in 16 Jun 2017 10:43 diverse culori!!! desi n-am decat 5 viteze! Editat Iunie 16, 2017 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 A mea n-are 6 viteze ) As fi luat un tricou cu 5 viteze, in mod sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 (editat) alve la toata lumea !!! Intrebare : daca ar fi sa aleg intre modelul de Pegaso cu , carburatie 99-2000 sau sa optez ptr modelul 2001+ cu injectie ? Ma intereseaza sa nu am batai de cap si "probleme" Multumesc frumos si anticipat Ori iti iei un trail, cel cu motorul minarelli, ori cel cu rotax, dar pe carburatie. Injectia aia din 2001-2002 (adica modelul 650IE) e aiurea, la un moment dat se deregleaza si singura chestie pe care o pot face mecanicii de la noi e sa se scarpine in cap. Editat Iunie 20, 2017 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Aprilistilor atzi mutzit? Nu mai graieste nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Ba! cum se vede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Pai, da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Dupa cum se vede,ne-am mai intalnit si weekendul asta,inafara Aprilienelor. grea viata...vreau si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate