ricomuerte Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Eu am ajuns pe la 5 acasa...am facut si cei 70000 km in bord » Post actualizat in 27 Aug 2017 16:45. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Am ajuns la ora 13 acasa. Am pierdut mult timp intre Azuga si Comarnic. Va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru. Frumosi oameni! La mai multe! Sa curga pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 si noi am ajuns intregi , desi cu cateva peripetii ,cu choper pe macadam!!! o oglinda sparta , cateva zgarieturi , dar suntem ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 (editat) Pai, atunci poze sa fie! Noi, grupul compact format din 7 motoare si o masina, am plecat pe Siriu de pe la orele 13 la pranz de la cazare si pe la un 5 eram la Siriu. Dupa care, ne-am bifurcat putin, eu am plecat spre casa singur inainte, Alin tot spre casa si restul au mers la Mihai acasa la Brazi, langa Ploiesti la un ultiim gratar. Foarte frumoasa iesire, eu am apucat sa fac 1100 km cu ocazia asta, din care mai mult de jumate extrem de frumosi. Oameni foarte misto, bautori si nu numai Ma incadrez perfect, cu urmatoarea iesire, ma prezint, cu tot cu a mea inca si mult timp de acum incolo, Aprilia Pegaso Strada Editat August 27, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Eu nu prea am facut poze, doar 3 pe tura de "enduro". P.S. Am pus aici o poza furata de pe Fb lui Marius. Cred ca se potrivea perfect la intalnire, poate nu mai faceam enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Am facut un Folder pe Google Drive unde sunt pozele facute de mine(foarte putine ), un filmulet de vineri noapte si ce am mai primit de la Vlad . Va las link : https://drive.google.com/file/d/0B7p4KLYBkwG8NFdheEtReDVERVE/view?usp=sharing Incercati sa le urcati si voi pe ale voastre acolo, sa incercam sa le strangem cumva.Sper sa fi configurat bine folderul si sa aveti acces sa editati. Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 @nooxy, e link direct catre film, nu se vad fisierele din folder. PS: Cea mai faina intalnire de pana acum. O adevarata placere sa-mi petrec timpul cu oameni ca voi. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 (editat) Multumesc Sorin, https://drive.google.com/drive/folders/0B7p4KLYBkwG8THMyNVA5dXFLZms?usp=sharing Sper acum sa fie mai bine! Imi cer scuze pentru linkul gresit din prima postare. Poate cineva cu drepturi de editare, o poate modifica, sa se afiseze si acolo linkul corect . Editat August 28, 2017 de nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Eu am ajuns pe la 5 acasa...am facut si cei 70000 km in bord apoi sa nu te vad peste oarece timp ca-ti apare murgu' la vanzare cu vreo 35k km! @all: felicitari pt intrunire, imi pare rau (aveam deja alt program) ca n-am reusit sa ajung si eu , desi doar numele ma mai leaga de 'prilia, veneam cu drag poate data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Cam tarziu dam raportul si noi, ca am ajuns cu foarte bine acasa, dar am stat la gratar, la Mihai, la Brazi. Am descarcat pozele si, asa cum asteptam, am peste 2 GB. O sa le sortez sa le aranjez si o sa ma gandesc la o varianta de a intra fiecare in posesia lor. Deocamdata, scrieti-mi aici adresele de mail ca sa le pun cumva pe un transfer. O zi buna si un drum bun celor care au mai ramas pana astazi la Lepsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 LIVONE asteptam pozele de grup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Cam tarziu dam raportul si noi, ca am ajuns cu foarte bine acasa, dar am stat la gratar, la Mihai, la Brazi. Am descarcat pozele si, asa cum asteptam, am peste 2 GB. O sa le sortez sa le aranjez si o sa ma gandesc la o varianta de a intra fiecare in posesia lor. Deocamdata, scrieti-mi aici adresele de mail ca sa le pun cumva pe un transfer. O zi buna si un drum bun celor care au mai ramas pana astazi la Lepsa! Salut, Le poti incarca pe toate pe Google drive. Am lasat link mai sus. Cred ca e mai usor decat sa le trimiti pe mail, dar daca stii o varianta usoara da-i batai. Eu ma gandeam ca pe google drive le puneam toti, si fiecare isi lua ce dorea. E public folderul si fiecare poate pune si lua ce vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Florine, pana la urma era de la cablul de ambreiaj problema cu turarea motorului, ala se rupea incontinuu si alalta seara s-a rupt de tot. Eu faceam reglajul de jos, nu de la maneta si ambreiajul statea semi-apasat, de aia se tura. Am schimbat cablul si a fost ok ieri la intoarcere Mai ramane problema uleiului doar, o s-o rezolv peste o saptamana si pe aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Salut Vlad, Eu am avut o tentativa sa iti spun sa incerci sa faci reglajul, de la maneta de frana, si nu de pe motor, dar te-am vazut foarte hotarat, si am zis ca ai mai facut si stii ce faci. Cablul nu se vedea rupt, dar bine ca nu te-a lasat pe drum. La faza cu uleiul, sunt 90% convins ca e de la semeringurile de supape. O rezolvi si pe asta si o sa fii ok o perioada. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 asta e tot ce am eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Am ajuns si eu intreg acasa fara peripetii si fara poze binenteles,dupa o escala de o zi la Cluj si o ploaie de vara cei 1200km au fost obositori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 (editat) Ai bagat, Emile, nu te-ai jucat! » Post actualizat in 29 Aug 2017 05:47 Pentru pretenii mei carburatisti: Editat August 29, 2017 de victor_peg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Ma bucur ca am intalnit o gasca de oameni simpatici, veseli si relaxati, ca eu unul sunt satul de incordati... Sa ne revedem sanatosi pe drumurile patriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Am ajuns si eu acasa lunga apriliana asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Am ajuns si eu acasa lunga apriliana asta ) bine ca am ajuns cu totii cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 aprilianele rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Derbi 659 Mulhacen din pozele de lanintalnire arata.....WOW wow wow wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Multumesc Sorin, https://drive.google.com/drive/folders/0B7p4KLYBkwG8THMyNVA5dXFLZms?usp=sharing Sper acum sa fie mai bine! Imi cer scuze pentru linkul gresit din prima postare. Poate cineva cu drepturi de editare, o poate modifica, sa se afiseze si acolo linkul corect . Am adaugat si eu pozele mele pe drive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 » Post actualizat in 29 Aug 2017 19:28 MARE MULTUMIM TAVI,ATAT PENTRU PREZENTA CAT SI DE VIN! Placerea a fost a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livone Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Liv is one the air De ceva ore am ajuns si eu acasa. Dupa un ''radar'' luat din miscare, am ''zis'' sa-l opresc (mai exact era el pe mine) + un popas peste noapte la un bun prieten, pot spune intrunirea Apriliana 3 s-a incheiat! Conluzie Apriliana3! O intrunire in care se aduna oameni frumosi, plini de viata cu un spirit aparte adunati pentru aceiasi pasiune duce la o atmosfera placuta! Va multumesc pentru toti cei care ati facut posibil sa fiti prezenti (face to face) sau cu gandul la realizarea intrunirii Apriliana 3! Pozele/ filmuletele voi fi urcate in urmatoarele zile! PS: Cum era Cristi? Taci! te'am intrebat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate