Stephon Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 mama cat de bine arata! felicitari pt ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Uitati-va de exemplu la motocicleta din poze... Triumph 955 i Daytona Mah voi ati incercat sa o transformati in Speed Triple ... glumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Ati facut o treaba tare faina! Felicitari. Daca va tine... ne ziceti cat a costat 'distractia'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 foarte frumos !!!!! doar ca as mai fi pus si alta culoare pe ea....sau ceva facut cu aerografu, dar in rest este k, imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Uitati-va de exemplu la motocicleta din poze... A fost construita la Timisoara de catre Red Dust Motors (adica de catre noi... ) Nu am indraznit sa investim mai mult de teama ca nu o s-o mai vindem... sper ca va place... Bravo Romi. Excelent !! Mai sunt si baietii din Arad care au ceva fightere daca nu ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) tot Banatu'i FRUNCEA Editat Martie 20, 2007 de aquilla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 cam urate si banale rotile. in rest e simpatica. ii statea mai bine in negru mat, si cu niste evacuari serpuite. dar e bine si asa. RESPECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) cam urate si banale rotile. in rest e simpatica. ii statea mai bine in negru mat, si cu niste evacuari serpuite. dar e bine si asa. RESPECT. dupa cum spuneam... am incercat sa tinem costurile in frau. Am incercat sa investim mai mult in tehnica . Daca o faceam dupa gustul meu trebuia sa cer vre-o 12.000 pe ea... asa a cum o vedeti e pe la jumate... oricum un airbrush se poate face oricand pe gustul proprietarului.. P.S. : mersi pt aprecieri. Editat Martie 20, 2007 de robog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 asta este motoreta mea trebe sa ii schimb codita, sa ii trag o vopsea....si mai astept pareri si sugestii de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 super scula... stiu de unde ai cumparat-o si cu bani super putini. imi place. sa o porti sanatos si fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 ms mult, da asa am luat-o si este customizata in italia si cred ca este umblat si la carburatoare sau la motor ceva, ca are 122 de cp, sa vedem ce ma taie pe mine capu sa ii mai fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Ghidonu superbike rules. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 trebe sa ii schimb codita, sa ii trag o vopsea....si mai astept pareri si sugestii de la voi Pai incepe si tu prin a scoate abtibildurile cu dunlop si dainese In faza a doua ai putea sa reduci numarul de culori de la 5 la 3 sau 2. Altfel super para misto mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 sa sti ca am avut o tentativa, dar... se pare ca trebe sa trec direct la vopsit dupa ce le dau jos si nu prea ma tine buzunarul in momentul de fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 Cateva site-uri, sper eu utile http://www.streetfighterstore.com/ http://www.streetfightersmag.com/ http://www.fighters-magazin.de/ http://www.streetfightersbydesign.com/ http://www.streetfighters.com.au/ Ceva tutoriale nu are nimeni? Despre polishari, ori despre inlocuirea basculei stock cu o monobascula sau orice alt tip de materiale? Ca vad ca lumea construieste si la noi si nu ar strica sa invatam! Vorba aia... sa avem si noi unicate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ma bucur ca in romania exista fani streetfighter. am vazut cateva fightere construite aici dar fara imaginatie ,nu stiti decat sa copiati,sunt chiar atat de tari alea din germania sau olanda? chestia aia albastra (cica si tunata la motor) arata naspa din cauza culorii iar farul si aripa le poti cumpara de la magazin. nu a umblat la cadru , nu a construit componente din conceptie proprie,ce sa mai zic,la banii care e evaluata o cumpara facuta deja din germania.dar poate ca si la chopere trebuie sa treaca vreo 20 de ani de munca ca sa poti construi un sreetfighter original.bafta.apropo,nu banatul e fruntea ci bucurestiul(o sa vedeti voi de ce) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 ms mult, da asa am luat-o si este customizata in italia si cred ca este umblat si la carburatoare sau la motor ceva, ca are 122 de cp, sa vedem ce ma taie pe mine capu sa ii mai fac ca idee.... ai putea sa incerci sa prinzi farul de jugul inferior, mai exact cumva sub acesta, am vazut la un monster si arata beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 modificat in ARAD SCOS PT TESTE mai trebuie finisat !!! ATENTIE !!! ESTE DE VANZARE PRET 4800 EURO asa arata acum masca de far Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 He he he... N-arata rau deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 cine vrea piese de street ceva... ma poate contacta. haideti sa va zic o oferta ceva. sa zicem stopuri cu leduri pentru diverse moto spre exemplu aceasta mascaaaaaaa daca vre ceva anume.. cautam facem treaba buna.... doar suntem "luptatori" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 31, 2007 Autor Share Postat Martie 31, 2007 Pai sigur o sa vrem asa ceva.. Dar niste preturi, ceva? Avem? De exemplu pentru masca.. Si stopul tre' sa-l schimb cu unul pe led-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 masca asta e undeva pe la 100 de euro. ceva de genu. si pentru un stop este pe la 90 de euro.................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 1, 2007 Autor Share Postat Aprilie 1, 2007 masca asta e undeva pe la 100 de euro. ceva de genu. si pentru un stop este pe la 90 de euro.................. Se pare ca avem de discutat!! Arunca-mi si mie, te rog, pe PM ceva masti pt un SV650 naked din 2002.. Sau pe mail la amimagz@yahoo.com..... Si asa vreau sa schimb farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Cine stie unde se vopseste ceramic in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 hmm... nu stim unde daca aud ceva............. pt cine are fzr /index.php?...5524&st=210 poate va intereseaza jug de street si ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate