TNG Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 DA, influenteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 DA, influenteaza! avand in vedere ca raspunsul vine din partea ta, o sa tin cont si ma voi chinuii sa le pun. Mersi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Am sa incerc sa-ti si explic daca tot ma onorezi urmandu-mi sfatul. Peste 60 de km pe ora,prin tubulatura de ram-air intra o cantitate considerabila de aer. ECU are o harta de compensare cu volum de benzina injectata pentru surplusul de aer care intra fortat in airbox,versus viteza.Gandeste-te la un mic sistem supra-alimentare natural. Asa ca,daca tubulatura lipseste,si surplusul de aer lipseste,ceea ce se traduce printr-un amestec destul de bogat,respectiv pierdere de putere,depuneri de calamina in cilindri etc. Acum stii efectul,decizia iti apartine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 La motoretele supersport de 600, ram-air-ul conteaza foarte mult pt obtinerea puterii maxime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 o modalitate de a copia o cheie cu chip, daca desigur avem o cheie cu chip blanck. » Post actualizat in 24 Jan 2017 18:38Am sa incerc sa-ti si explic daca tot ma onorezi urmandu-mi sfatul.Peste 60 de km pe ora,prin tubulatura de ram-air intra o cantitate considerabila de aer.ECU are o harta de compensare cu volum de benzina injectata pentru surplusul de aer care intra fortat in airbox,versus viteza.Gandeste-te la un mic sistem supra-alimentare natural.Asa ca,daca tubulatura lipseste,si surplusul de aer lipseste,ceea ce se traduce printr-un amestec destul de bogat,respectiv pierdere de putere,depuneri de calamina in cilindri etc.Acum stii efectul,decizia iti apartine! Cu siguranta o sa las tubulatura acolo. Am crezut ca pot fi mai comod si sa renunt la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Ai primit o explicatie pe masura ! Deci fa asa ca sigur e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Salut. gata vopsitul ce cauciucuri foloseste "lumea buna" de aici ? si o recomandare, poate gasim o oferta sa incaltam gagica Editat Ianuarie 30, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Diablo Supercorsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 +1 Diablo Supercorsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Depinde de ce buget ai si la ce folosesti moto: plimbari linistite, street racing sau trackdays. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Depinde de ce buget ai si la ce folosesti moto: plimbari linistite, street racing sau trackdays. buna intrebare. fara trackdays. nici linistete,dar nici racing deci sa cautam super corsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Supercorsa, nu super corsa. Sunt in cautare de carene de carene de curse SH pentru 600RR 03-04, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Supercorsa, nu super corsa. Sunt in cautare de carene de carene de curse SH pentru 600RR 03-04, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde Mulțumesc de corectare. Am văzut pe eBay ceea ce cauti. Nu păreau nici scumpe. Singura chestie incomoda fiind timpul de așteptare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Supercorsa, nu super corsa. Sunt in cautare de carene de carene de curse SH pentru 600RR 03-04, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde CMD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Am vorbit cu el ieri insa pretul este peste bugetul meu asa ca incerc sa gasesc ceva sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Diablo Supercorsa +1 ...Voi cum și pe unde mergeți cu motocicleta? Întreb fără falsă ironie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Pe strada/circuit. De ce boss ? Te-au deranjat recomandarile noastre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Nu mă deranjează nimic, întrebam doar din curiozitate, în mod pașnic și nebelicos. Ironia gratuită nu-și prea are sensul Doar dacă asta te face pe tine fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Eu am mers cu gp racer pana acum si am primit cadou un supercorsa. Mi-a placut mult cauciucul. De mers mergem pe unde apucam (pe strada). Pe circuit n-am intrat , dar tot cu astea as intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Dintre toate gumele pe care le-am avut, Supercorsa au fost probabil cele mai aderente. În același timp, fereastra lor de utilizare mi s-a părut destul de redusă - lucru normal pentru un astfel de cauciuc dealtfel. Pentru curbe/circuit sunt cauciucuri foarte bune, dar pentru mers prin oraș sau/și pe temperaturi mai scăzute (sub 20°C) sunt alte alegeri mai bune. De-asta cred că ceea ce contează cel mai mult în alegerea unor cauciucuri este modul de utilizare. Iar din acest punct de vedere, dacă nu mergi preponderent pe circuit sau curbe, sunt opțiuni mai echilibrate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Dintre toate gumele pe care le-am avut, Supercorsa au fost probabil cele mai aderente. În același timp, fereastra lor de utilizare mi s-a părut destul de redusă - lucru normal pentru un astfel de cauciuc dealtfel. Pentru curbe/circuit sunt cauciucuri foarte bune, dar pentru mers prin oraș sau/și pe temperaturi mai scăzute (sub 20°C) sunt alte alegeri mai bune. De-asta cred că ceea ce contează cel mai mult în alegerea unor cauciucuri este modul de utilizare. Iar din acest punct de vedere, dacă nu mergi preponderent pe circuit sau curbe, sunt opțiuni mai echilibrate Pot sa zic ca ma indrept cam 70% sau mai bine inspre o buna utilizare atunci. Nu prea ma fatai prin oras de obicei, ies sa ma plimb pe viraje. Intr-adevar orice cauciuc aderent are durata de viata scurta. Tine baba la frumusete ca sa zic asa Editat Ianuarie 31, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Depinde și de locație. Dacă stai prin Flatland (București de ex), orice ieșire spre curbe înseamnă implicit și cel puțin 200km de mers drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Depinde și de locație. Dacă stai prin Flatland (București de ex), orice ieșire spre curbe înseamnă implicit și cel puțin 200km de mers drept Totul depinde de om.Eu am vazut pe unu mergand la peste 200 pe slicuri pe ploaie si este inca in viata la fel cum este si unu care mergea cu guma spate pe sarme.Supercorsa merge si pe drept,nu se supara. Editat Ianuarie 31, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Nu mă deranjează nimic, întrebam doar din curiozitate, în mod pașnic și nebelicos. Ironia gratuită nu-și prea are sensul Doar dacă asta te face pe tine fericit Am avut impresia ca incerci sa ne iei la misto. Eu merg din 2009 doar pe Supercorsa si nu le schimb cu alt model/producator pentru ca am invatat cum sa le folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Supercorsa merge si pe drept,nu se supara. Merge, dar parcă e păcat să-l schimbi pentru că s-a pătrățit sau c-a ajuns la martor pe centru, iar pe laterale mai ai 50%. Am avut impresia ca incerci sa ne iei la misto. Departe de mine gândul Eu merg din 2009 doar pe Supercorsa si nu le schimb cu alt model/producator pentru ca am invatat cum sa le folosesc. Cum anume? Din nou, e super guma, dar când dau o tură scurtă pe lângă București în martie/aprilie nu ajung s-o încălzesc îndeajuns încât să simt vreo diferentă față o gumă mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate