T-n-T Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 Imi cer scuze daca postez in aria gresita, dar consider ca aici e cel mai bun loc sa primesc niste sfaturi competente. Pe scurt am pus ochii pe un 600 RR din 2006. Ma intereseaza care sunt problemele specifice modelului. In poze arata bine, dar as vrea sa stiu si ce sa caut cand ajung langa el. De km nu are rost sa vorbesc pentru ca imi e greu sa cred ca un motor din 2006 poate avea 15.000. Eu am facut anul trecut in 3 luni 5000. Care considerati ca ar fi un pret corect pentru un motor accesorizat slab dar ingrijit si sa presupunem ca si fara mari probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 E posibil sa aiba 15.000 km, dar facuti in treapta 1. Vezi ca are 6 trepte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 E posibil sa aiba 15.000 km, dar facuti in treapta 1. Vezi ca are 6 trepte! Nu obosesti niciodata? Mie mi-e greu sa fac trolling... care e secretul tau? Cum reusesti sa te mentii in forma? Incepi sa starnesti invidie printre veteranii de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 21, 2017 Share Postat Ianuarie 21, 2017 Stiu ca adevarul supara, dar nici chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T-n-T Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Bune motoare daca nimeni nu are probleme cu ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 de banii aia iti luai cauciucuri si frine. Asta ca sa fii mai sigur ca tine vopseaua pe termen mai indelungat. ))))) ahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 intrebare intrebaciosa conductele de la ram-air, nu sunt chiar ok. au fost sparte, cum nu stiu, si indreptate/lipite. Nu se aseaza cum trebuie carena centrala. Daca renunt de tot la ele, influenteaza in vreun bunul mers al propulsorului ? ma chinui ceva ca sa le pun, si mi-ar fi mai usor fara Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 DA, influenteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 DA, influenteaza! avand in vedere ca raspunsul vine din partea ta, o sa tin cont si ma voi chinuii sa le pun. Mersi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Am sa incerc sa-ti si explic daca tot ma onorezi urmandu-mi sfatul. Peste 60 de km pe ora,prin tubulatura de ram-air intra o cantitate considerabila de aer. ECU are o harta de compensare cu volum de benzina injectata pentru surplusul de aer care intra fortat in airbox,versus viteza.Gandeste-te la un mic sistem supra-alimentare natural. Asa ca,daca tubulatura lipseste,si surplusul de aer lipseste,ceea ce se traduce printr-un amestec destul de bogat,respectiv pierdere de putere,depuneri de calamina in cilindri etc. Acum stii efectul,decizia iti apartine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 La motoretele supersport de 600, ram-air-ul conteaza foarte mult pt obtinerea puterii maxime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 o modalitate de a copia o cheie cu chip, daca desigur avem o cheie cu chip blanck. » Post actualizat in 24 Jan 2017 18:38Am sa incerc sa-ti si explic daca tot ma onorezi urmandu-mi sfatul.Peste 60 de km pe ora,prin tubulatura de ram-air intra o cantitate considerabila de aer.ECU are o harta de compensare cu volum de benzina injectata pentru surplusul de aer care intra fortat in airbox,versus viteza.Gandeste-te la un mic sistem supra-alimentare natural.Asa ca,daca tubulatura lipseste,si surplusul de aer lipseste,ceea ce se traduce printr-un amestec destul de bogat,respectiv pierdere de putere,depuneri de calamina in cilindri etc.Acum stii efectul,decizia iti apartine! Cu siguranta o sa las tubulatura acolo. Am crezut ca pot fi mai comod si sa renunt la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Ai primit o explicatie pe masura ! Deci fa asa ca sigur e bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Salut. gata vopsitul ce cauciucuri foloseste "lumea buna" de aici ? si o recomandare, poate gasim o oferta sa incaltam gagica Editat Ianuarie 30, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Diablo Supercorsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 +1 Diablo Supercorsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Depinde de ce buget ai si la ce folosesti moto: plimbari linistite, street racing sau trackdays. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Depinde de ce buget ai si la ce folosesti moto: plimbari linistite, street racing sau trackdays. buna intrebare. fara trackdays. nici linistete,dar nici racing deci sa cautam super corsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Supercorsa, nu super corsa. Sunt in cautare de carene de carene de curse SH pentru 600RR 03-04, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Supercorsa, nu super corsa. Sunt in cautare de carene de carene de curse SH pentru 600RR 03-04, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde Mulțumesc de corectare. Am văzut pe eBay ceea ce cauti. Nu păreau nici scumpe. Singura chestie incomoda fiind timpul de așteptare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Supercorsa, nu super corsa. Sunt in cautare de carene de carene de curse SH pentru 600RR 03-04, daca aveti sau stiti pe cineva care vinde CMD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Am vorbit cu el ieri insa pretul este peste bugetul meu asa ca incerc sa gasesc ceva sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Diablo Supercorsa +1 ...Voi cum și pe unde mergeți cu motocicleta? Întreb fără falsă ironie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Pe strada/circuit. De ce boss ? Te-au deranjat recomandarile noastre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Nu mă deranjează nimic, întrebam doar din curiozitate, în mod pașnic și nebelicos. Ironia gratuită nu-și prea are sensul Doar dacă asta te face pe tine fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate