Ribo Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Eu am mers cu gp racer pana acum si am primit cadou un supercorsa. Mi-a placut mult cauciucul. De mers mergem pe unde apucam (pe strada). Pe circuit n-am intrat , dar tot cu astea as intra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Dintre toate gumele pe care le-am avut, Supercorsa au fost probabil cele mai aderente. În același timp, fereastra lor de utilizare mi s-a părut destul de redusă - lucru normal pentru un astfel de cauciuc dealtfel. Pentru curbe/circuit sunt cauciucuri foarte bune, dar pentru mers prin oraș sau/și pe temperaturi mai scăzute (sub 20°C) sunt alte alegeri mai bune. De-asta cred că ceea ce contează cel mai mult în alegerea unor cauciucuri este modul de utilizare. Iar din acest punct de vedere, dacă nu mergi preponderent pe circuit sau curbe, sunt opțiuni mai echilibrate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Dintre toate gumele pe care le-am avut, Supercorsa au fost probabil cele mai aderente. În același timp, fereastra lor de utilizare mi s-a părut destul de redusă - lucru normal pentru un astfel de cauciuc dealtfel. Pentru curbe/circuit sunt cauciucuri foarte bune, dar pentru mers prin oraș sau/și pe temperaturi mai scăzute (sub 20°C) sunt alte alegeri mai bune. De-asta cred că ceea ce contează cel mai mult în alegerea unor cauciucuri este modul de utilizare. Iar din acest punct de vedere, dacă nu mergi preponderent pe circuit sau curbe, sunt opțiuni mai echilibrate Pot sa zic ca ma indrept cam 70% sau mai bine inspre o buna utilizare atunci. Nu prea ma fatai prin oras de obicei, ies sa ma plimb pe viraje. Intr-adevar orice cauciuc aderent are durata de viata scurta. Tine baba la frumusete ca sa zic asa Editat Ianuarie 31, 2017 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Depinde și de locație. Dacă stai prin Flatland (București de ex), orice ieșire spre curbe înseamnă implicit și cel puțin 200km de mers drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 (editat) Depinde și de locație. Dacă stai prin Flatland (București de ex), orice ieșire spre curbe înseamnă implicit și cel puțin 200km de mers drept Totul depinde de om.Eu am vazut pe unu mergand la peste 200 pe slicuri pe ploaie si este inca in viata la fel cum este si unu care mergea cu guma spate pe sarme.Supercorsa merge si pe drept,nu se supara. Editat Ianuarie 31, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Nu mă deranjează nimic, întrebam doar din curiozitate, în mod pașnic și nebelicos. Ironia gratuită nu-și prea are sensul Doar dacă asta te face pe tine fericit Am avut impresia ca incerci sa ne iei la misto. Eu merg din 2009 doar pe Supercorsa si nu le schimb cu alt model/producator pentru ca am invatat cum sa le folosesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Supercorsa merge si pe drept,nu se supara. Merge, dar parcă e păcat să-l schimbi pentru că s-a pătrățit sau c-a ajuns la martor pe centru, iar pe laterale mai ai 50%. Am avut impresia ca incerci sa ne iei la misto. Departe de mine gândul Eu merg din 2009 doar pe Supercorsa si nu le schimb cu alt model/producator pentru ca am invatat cum sa le folosesc. Cum anume? Din nou, e super guma, dar când dau o tură scurtă pe lângă București în martie/aprilie nu ajung s-o încălzesc îndeajuns încât să simt vreo diferentă față o gumă mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Cum anume? Din nou, e super guma, dar când dau o tură scurtă pe lângă București în martie/aprilie nu ajung s-o încălzesc îndeajuns încât să simt vreo diferentă față o gumă mai tare. Am invatat care le sunt limitele si cat pot sa trag de gaz cu ele. Eu n-am problema cu incalzitul, ba din contra gasesc destul de usor sa le incalzesc chiar si pe vreme rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Georgica gresesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 E mai greu cu fata, spatele la supercorsa se incalzeste usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Despre ce Supercorse vorbim? SP SC1/2/3? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Eu cred ca vorbesc de SCNSPE. Cica se incalzesc greu, greu de tot. Pilot Road vine gata caldut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Pilot Road vine gata caldut. Subtil Jagi, subtil De ce compari un cauciuc performant și aderent gândit pentru circuit, cu unul versatil făcut pentru touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Eu cred ca vorbesc de SCNSPE. Cica se incalzesc greu, greu de tot. Pilot Road vine gata caldut. ihihihihii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 Pt street racing recomand Dunlop SportSmart 2. aderenta si feedback bun. Se consuma greu. Mers, testat, apreciat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 O cazatura costa mai mult decit 2-3 seturi de cauciucuri noi noute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 (editat) e gata gagica si sambata a fost si plimbata chiar in lipsa de timp au ramas rimstripuri-le nepuse, (sunt cele vechi), mansoanele, conducta de frana spate inca e cea stokc, manetele cele stock. Poate in wek terminam Cu ce as putea sa curat rimstripurile vechi mai usor? Editat Februarie 6, 2017 de ssk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Decaflash, gasesti la Mafra. Iese in 5 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Decaflash, gasesti la Mafra. Iese in 5 minute. Mersi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Arata super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Da. Daca retapitezi seile o sa fie ce trebuie. Ceva material negru perforat si cusaturi albe sau rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 6, 2017 Share Postat Februarie 6, 2017 Da. Daca retapitezi seile o sa fie ce trebuie. Ceva material negru perforat si cusaturi albe sau rosii. ca sa retapitez seile trebuie sa bat vreo 10 km inafara orasului. stau prost cu timpul =)) Ii pun monopost. Saua de la pilot o retapitez sigur, si pun niste material de umplutura. nu cred ca fac cusaturi rosii, etc. clasic, cum vine de la mama ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 7, 2017 Share Postat Februarie 7, 2017 Avem in grup deja prima honda sc59 resoftata de TNG ,ii multumesc pe aceasta cale pt investitia facuta & pt munca depusa . O sa revin cu un review dupa ce o testam in primavara la Serres.Cu toate ca toata lumea spune ca honda 1000 rr sc 59 are puterea liniara noi aveam numai probleme cu ea pe circuit mai ales cand nu aveam acceleratia deschisa ,pe decelerare si pe franare era un dezastru foarte foarte multa frana de motor,de fiecare data te punea in cap,putere in low rpm nu prea aveam ,in high rpm era cat de cat ok dar erau un fel de on-off ,aceeasi senzatie o am si cand merg cu 600 rr pc40 ,abia astept sa vad cum se simte cu modificarile facute din soft. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate