DLA Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Nu franez cu spatele , doar cu fata...la care i-am schimbat pompa de frana si nu mai merge stopul pe fr am inteles de la inceput asta, dar daca nu ai pe nimeni in spate nu trebe sa se aprinda stopul ala pe frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Stiu ce spui, dar e bune sa functioneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Baietii, voua la cat va sta temperatura apei dupa aproximativ 5-10 minute de mers? A mea urca si pana la 120 de grade. E normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 prin oras nu a sarit de 104 grade .....despre asta cred ca vb <mersul in oras> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 am motorul in rodaj (2008 1000rr): city la semafor-> 105-108C city mers 60-70 -> 90C afara: 80C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Astazi, dupa 100 km facuti, temperatura apei s-a ridicat la 112 grade. Tot mi se pare prea mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 pai unde ai facut 100km si a aj la 112 grade in oras?ptr ca eu tot azi pe caldura asta am facut 60 km si nu a sarit de 104 grade dar numai oras,sau probabil mergi cu viteza 1 -a......fara suparare dar dupa 102 -103 grade intra ventilatorul in functiune si isi face cel putin la mine treaba si il mentine cam pe la 100 -102 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Nu au fost facut in oras, ci in afara orasului. Apa a stat mai bine de 30 de minute la 112 grade, iar dupa ce am oprit a inceput sa scada incet de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifucostin Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 am facut un drum pana la mare zilele trecute cu pasager care m-a rupt la maini ...temperatura nu a sarit pana la iesirea de pe autostrada de 80 de grade decat cand depaseam sau acceleram mai mai mult ajungea pe la 84 grade dar cand mergeam cu viteza constanta 130/135 km/h temperatura se mentinea la 78/80 grade dar mai mult la 80 asta la dus la intors am era noapte si era mai rece si am mers cu 78grade nu stiu de ce dar si mie imi sta ochii la ceas sa observ reactiile motorului la fluxurile de turatii sau la drum intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 HellBiker, eu stiu ca pe la 120 grade trebuie sa opresti motoru. Nu am mai auzit la nimeni sa-i stea moto la temperaturi asa mari, ceva sigur nu este in regula, nu mai merge asa cu ea ca poti sa-i prajesti setu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 verifica nivelul lichidului de racire si eventual schimba-l. Daca face in continuarea probleme, ceva nu mai merge la sistemul de racire. NU ar trebui sa sara peste 106 in oras daca ai un 600. De la 120 in sus deja se prajeste motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 O sa arunc maine o privire, si o sa va informez. Si mie mi s-a parut suspect inca de cand am achizitionat motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 xcuse me,...o oglinda dreapta de RR 2004 anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Stie cineva de unde se pot cumpara baterii pentru Honda CBR 600 RR online? Nu de alta, insa nu gasesc nici un magazin online care sa trimita produsele prin curier. Ma poate ajuta cineva cu ceva informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) Baieti care are un manul de reparatii pt 1000rr 2004-2005? De retinut...nu cel cu, codul pieselor! Editat August 19, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 (editat) Baieti care are un manul de reparatii pt 1000rr 2004-2005?De retinut...nu cel cu, codul pieselor! Service manual : http://www.1000rr.us/multimedia/CBR1000RRS...perlinksOCR.pdf (nu stiu daca iti merge sigur daca nu esti user 1000rr.net ) Daca nu asta e topicul pe care se afla manualul : http://www.1000rr.net/forums/showthread.ph...nual&page=4 Iti faci un cont in cateva minute si gata Editat August 19, 2008 de john_48_tiru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Service manual : http://www.1000rr.us/multimedia/CBR1000RRS...perlinksOCR.pdf (nu stiu daca iti merge sigur daca nu esti user 1000rr.net ) Daca nu asta e topicul pe care se afla manualul : http://www.1000rr.net/forums/showthread.ph...nual&page=4 Iti faci un cont in cateva minute si gata Danke danke danke!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) COXARE azi mi-am schimbat si eu gumele (fata-spate ) si am observat aceeasi chestie cu bucsile alea care vin pe ax (defapt intra in roti ) de care ziceai la Brasov Una dintre ele are o margine mai pronuntata (mai iesita in relief ,ca un fel d buza ) lucrul asta se intampla si la roata fata si la roata spate pe partea stanga a rotilor Deci nu are rost sa iti faci probleme cu chestia asta . Cat depre performanta la franare daca ai rezolvat ceva spune si ce ai facut ca ma intereseaza si pe mine Editat August 20, 2008 de john_48_tiru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Daca ai sti ce am facut .... Am pus discuri de 330mm de la 929, am facut distantiere la etriere ca la 2006 care are discuri de 320 si tot distantiere are.... Asa ca problema rezolvata... Ar mai fi o pompa Brembo dar asta mai incolo.... Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 nu'l mai vinzi drace? chiar ai pus discurile de 330 pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skipetu Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Va salut ! De curand am intrat si eu in rand cu voi si mi-am luat o cbr 600 rr 2005. Am si eu urmatoarea intrebare ... la voi gurile de ventilatie pt toba (sau cel putin asta ar fi rostul lor) ce se afla chiar intre saua pilotului si cea a pasagerului permit trecerea vreunui debit de aer sau sunt doar de design ... ca la mine ? Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 In mare parte design.. Da bine, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skipetu Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 da ! intradevar da bine dar credeam ca are si un rol pt toba. ...nu are la fel de coafat sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 La mine trece aerul prin acele canale de aerisire, insa cred ca intr-un procent neimportant. Totusi, dau bine la design! Va salut ! De curand am intrat si eu in rand cu voi si mi-am luat o cbr 600 rr 2005. Am si eu urmatoarea intrebare ... la voi gurile de ventilatie pt toba (sau cel putin asta ar fi rostul lor) ce se afla chiar intre saua pilotului si cea a pasagerului permit trecerea vreunui debit de aer sau sunt doar de design ... ca la mine ? Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Am vrut sa iau modelul 2007 dar era 15.000$ si nu vroiau sa negocieze la bani pentru ca Honda Motors le oferea reducerea ca sa scape repede de modelele 2007. Deci era deja redus. Am negociat 1000$ la modelul 2008, practic platind vreo 18000$. Oricum e mai bun ca motorul e schimbat (desi imi place mai mult look-ul lui 2007) In 2 zile am revizia de 1000km (desi am doar 700km cu ea, sper sa mai fac 200 pana sambata) Papa benzina cam repede si toba suna ca draq. O sa pun o finala yoshi cand oi avea bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate