brembo Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Glumeam man! Tin minte ca 1000rr-ul are 1-a foarte lunga. La inceput pleaca "mai greu", dar odata pus in miscare trenul se duce grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Glumeam man! Tin minte ca 1000rr-ul are 1-a foarte lunga. La inceput pleaca "mai greu", dar odata pus in miscare trenul se duce grav. Si eu am continuat in spiritul de gluma, doar ca am uitat sa mai pun ceva emoticoane pe acolo, sa se inteleaga mai bine. No hardfeelings. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Frumos motor astept si eu 1000rr(repsol) 2005 in 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Salutare! De 3 saptamani m-am alaturat si eu posesorilor de HONDA si nu orice HONDA ci un CBR 600RR 2005. Vin cu urmatoarea problema/rugaminte : Astazi am fost la R.A.R. pt identificare, unde am fost respins pe motiv ca nu am lampa numar si ca toba nu este cea stock. Asta fiind problema, rugamintea ar fi daca ma poate ajuta cineva prin a-mi imprumuta cele mentionate pt o perioada scurta de timp (cateva ore), contra cost, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 De ce-ti bati capu' atata nu stiu... Sunt sigur ca sunt metode mai usoare sa treci RARu'. Sau vrei sa fi singuru' roman cinstit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 te ajut eu cu toba...0723528496 Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 apropo, ce viteza maxima atinge 1000rr cu vit 1-a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 apropo, ce viteza maxima atinge 1000rr cu vit 1-a? 148 Testat Hai cu vara Mesaj completat Salutare! De 3 saptamani m-am alaturat si eu posesorilor de HONDA si nu orice HONDA ci un CBR 600RR 2005. Vin cu urmatoarea problema/rugaminte : Astazi am fost la R.A.R. pt identificare, unde am fost respins pe motiv ca nu am lampa numar si ca toba nu este cea stock. Asta fiind problema, rugamintea ar fi daca ma poate ajuta cineva prin a-mi imprumuta cele mentionate pt o perioada scurta de timp (cateva ore), contra cost, evident. Mergi la Grivita se rezolva fara nici o problema. Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 mai adauga...parca trecea de 150km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 mai adauga...parca trecea de 150km/h a mea nu a trecut de 148km/h ... dar cand i-am dat a 2 a era cu nasu pe sus se uita in cer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 1000RR: 148 km/h. R1 2005: 158 km/h. Vitezele testate de mine, la o iesire de acum 2-3 saptamani. Dar vitezele variaza in functie de kit-ul de lant (+/- dinti la pinioane). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 slabutz si cbr si r1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) M-am dat si cu un K5 1000, dar am zis sa nu trec viteza maxima in treapta I pt ca nu e formata decat din doua cifre. Editat Aprilie 7, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 M-am dat si cu un K5 1000, dar am zis sa nu trec viteza maxima in treapta I pt ca nu e formata decat din doua cifre. hai bre recunoaste ca te-a speriat deaia ai si cumparat honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) M-am speriat ca Suzi n-o sa ajunga la 299 km/h. La vara musai sa ma duc eu pe A3 si sa pun o filmare cu 299 km/h, ca tu n-ai reusit cu al tau. Editat Aprilie 7, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 M-am speriat ca Suzi n-o sa ajunga la 299 km/h. La vara musai sa ma duc eu pe A3 si sa pun o filmare cu 299 km/h, ca tu n-ai reusit cu al tau. al meu indica vit reala nu minciuni de 299 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 discutii inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 a mea prinde numai viteza legala....e defecta deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 De ce-ti bati capu' atata nu stiu... Sunt sigur ca sunt metode mai usoare sa treci RARu'. Sau vrei sa fi singuru' roman cinstit ? Nu, nici pe departe insa nu s-a putut altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prolific Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 salutare! cumpar 600rr dupa 2007, cu banii jos. contact pe pm sau pe weeed4me@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Fericitul posesor al unei RR2005 cu o mica schimbare (motor de 2007) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Frumos Repsol-ul asta. Sa ai parte de ea cat mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Frumos Repsol-ul asta. Sa ai parte de ea cat mai multi km! Ms, Ms si eu sper asa sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Salut baieti!Sunt posesor de rr de doi ani de zile,in iarna am vrut sa-l vand,dar nu am reusit..Am zis sa nu mai incerc si sa schimb ceva la el...iata ce a iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 (editat) carenele astea le vroiam si eu de unde le-ai luat si cu cat? gasisem setul complet pe nicecycle la 800$ dar nu stiam cum sunt dpdv calitativ... Editat Aprilie 14, 2011 de gogO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate