Lolo_ID Postat Martie 15, 2017 Share Postat Martie 15, 2017 Nicidecum. Mi s-a părut cunoscut numărul de înmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Le vezi in Grecia hatranite si chinuite dupa zeci de ani de folosire, eventual cu tobe "speciale". Sunt scutere de anduranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 LED-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Martie 19, 2017 Share Postat Martie 19, 2017 Si eu am aceeiasi problema , dar nu vreau sa cumpar din Taiwan sau China . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 ceva clasice la AMTS - Budapesta acum 2 weekenduri. mai multe poze @ https://www.flickr.com/photos/dwrenched/albums Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 Motocicleta bmw cu dispozitiv pentru combustibil solid, din anii razboiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 5, 2017 Share Postat Decembrie 5, 2017 Salutare. Stiu ca este off topic, dar pentru iubitorii de old timer nu strica sa va bucurati privirea . Ultimul proiect de restaurare. FORD THUNDERBIRD 1964. » Post actualizat in 05 Dec 2017 13:05 Salutare. Stiu ca este off topic, dar pentru iubitorii de old timer nu strica sa va bucurati privirea . Ultimul proiect de restaurare. FORD THUNDERBIRD 1964. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 7, 2017 Share Postat Decembrie 7, 2017 Bravo! Super fain arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Decembrie 10, 2017 Share Postat Decembrie 10, 2017 Salutare. Stiu ca este off topic, dar pentru iubitorii de old timer nu strica sa va bucurati privirea . Ultimul proiect de restaurare. FORD THUNDERBIRD 1964. Ce interior are... e mai frumos decat al masinilor de lux care se fabrica astazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Luftwaffe curier, undeva in Germania anului 1941, pe un BMW R35. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Martie 31, 2018 Share Postat Martie 31, 2018 Licitatii motociclete de epoca: https://auction.catawiki.com/c/713-motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 (editat) Un ofiţer de poliţie pe un harleydavidson care transportă un prizonier într-o celulă mobila... 1921. Sursa facebook: Orange County Choppers Editat Iunie 26, 2018 de BLACK SPIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Imi place lacatul de la cusca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 26, 2018 Share Postat Iunie 26, 2018 Un pic offtopic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Un ofiţer de poliţie pe un harleydavidson care transportă un prizonier într-o celulă mobila... 1921. Sursa facebook: Orange County Choppers harley prisoner.jpg Cam periculoasa. Daca infractoru' scotea pumnul printre gratii si il lovea pe domnu' ofiter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Meserie! Dacă ai vinde o, ce preț ai cere? Poți raspunde și pe pm. Salutare. Stiu ca este off topic, dar pentru iubitorii de old timer nu strica sa va bucurati privirea . Ultimul proiect de restaurare. FORD THUNDERBIRD 1964. » Post actualizat in 05 Dec 2017 13:05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Oldtimer: Cel mai modest si simpatic tractorash boxer BMW 1982... Sa auzim numai de bine. La multi kilometri frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 Oldtimer: Cel mai modest si simpatic tractorash boxer BMW 1982... $_57 (2) 12.56.58 copy.JPG $_57 copy.JPG 20180722_112241 (1).jpg thumbnail (14).jpeg Sa auzim numai de bine. La multi kilometri frumosi! R65? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 Cel mai mic si simpatic tractorash din gama oldtimer BMW: R45 Tractorash are si TUV-ul recent german si RAR-ul din Romania obtinut in luna aceasta. Urmeaza inmatricularea. La multi kilometri frumosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Noiembrie 4, 2018 Share Postat Noiembrie 4, 2018 Am crescut printre ele...Chiar ”nu înțeleg” cum reușeau oamenii ăia să meargă cu o mașină de doar - totuși - 29 CP. Citesc acum despre tineri care se plâng că motocicleta lor de 50-60-70 CP e ...leșinată. Și-mi dau seama că sunt dinozaur. Dar parcă era frumos și pe atunci. Greu de explicat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iunie 14, 2019 Share Postat Iunie 14, 2019 La 28.08.2018 la 16:39, Dan Nastase a spus: Cel mai mic si simpatic tractorash din gama oldtimer BMW: R45 Tractorash are si TUV-ul recent german si RAR-ul din Romania obtinut in luna aceasta. Urmeaza inmatricularea. La multi kilometri frumosi ! Dan Nastase, senior moto, 68 de ani de viata, 40 ani de jurnalism auto-moto, de 50 de ani motociclist, am disponibile in colectia personala un boxer original clasic R45, inmatriculat de curand si un 4 in linie bavarez K100 recent adus din Germania cu toate actele pentru inmatricularea in Romania. La multi kilometri frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Decembrie 19, 2019 Share Postat Decembrie 19, 2019 Am tot incercat sa ma fac ca nu vad, dar nu pot sa nu remarc cauciucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olcitul Postat Septembrie 14, 2020 Share Postat Septembrie 14, 2020 Salutare! Tocmai am cumparat o clasica japoneza din 1980 pe care vreau sa o readuc la gloria de alta data. Imi puteti recomanda pe cineva care ma poate ajuta cu: - verificare motor & transmisie - cromul de pe tobe are nevoie de atentie - vopsit rezervor + alte elemente - saua trebuie retapitata - consultanta in cautarea pieselor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate