302v8 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Buna ziua, caut si eu urgent pt un ZX6R an '99 urmatoarele : scarita pilot stanga cu tot cu schimbator de viteze si V'ul acela prin care se prinde de cadru si scarita pilot dreapta doar prinderea aceea in forma de V (eventual cumpar tot ansamblu, cu tot cu pedala) Daca stiti cumva pe cineva care dezmembreaza zx6r ar fi de mare folos, las si numarul de telefon just in case : 0769867530. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SniperElitte Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Si-a montat cineva bi-xenon cu proiectoare? Aveti idee care ar fi lungimea maxima admisa? Oare un proiector de 12cm ar merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 wawessh avea de vanzare un far, vorbeste cu el poate mai este valabil anuntul sau poate stie raspunsul la intrebarea ta. /index.php?/topic/714573-vand-far-kawasaki-zx6r-07-08-sau-lupele-din-el/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel Peloiu Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Salutare Maine vreau sa cumpar un motor. Kawasaki 636 din 2005 , problema care este. a zis proprietaru ca la distante lungi se incalzeste calculatorul si se opreste motorul. nu ma pricep foarte bine de asta intreb, am mai inteles ca se poate rezolva cu un coler extra pe calculator. a intalnit careva problema? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 (editat) Salutare Maine vreau sa cumpar un motor. Kawasaki 636 din 2005 , problema care este. a zis proprietaru ca la distante lungi se incalzeste calculatorul si se opreste motorul. nu ma pricep foarte bine de asta intreb, am mai inteles ca se poate rezolva cu un coler extra pe calculator. a intalnit careva problema? ms Da,este stiuta problema datorita esapamentului original si pozitia ECU se supraincalzeste si in timp se ajunge la aceast defect.Posibil cu un ventilator sau inlocuirea ecu. Editat Iunie 9, 2015 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Un ventilator nu incape, eu am gasit 3 solutii : 1: Invelit partea tobei dintre finala si galerii cu folie izolare termica ( daca te dai tare iti face figuri dupa vreo 100 km vara) 2: Inlocuit ecu cu varianta 2006 3: Schimbata toba cu ceva gen short pipe ( necesita decuparea carenei inferioare dreapta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel Peloiu Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Multumesc frumos de raspunsuri. am sa incerc cu un cooler sau prin invelirea tobei. dupa aceasta sa vad cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Cand am avut 636 05 nu am avut o astfel de problema cu toba Leovince. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Cand am avut 636 05 nu am avut o astfel de problema cu toba Leovince.Am specificat mai sus:Problema apare doar pe esapament stok. Tobele race nu genereaza atata caldura si sunt si mai bine ventilate in spatiul creat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Da, era o propunere sa isi schimbe toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Ok Scuze am interpretat gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 @TNG, eu am toba micron si am problema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 @TNG, eu am toba micron si am problema asta Pai este problema aparuta de cand a fost cu cea stok..acum daca este sensibil ecu la caldura posibil sa faca probleme si la un nivel mai mic de temperatura.Incearca totusi sa izolezi termic asa cum a spus baiatul de mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 (editat) Am cumparat mobra aproape noua cu 8000 km, acum 6 ani din showroom. Avea micronul pus de atunci si abia anul trecut mi-a aparut problema. Si izolarea termica...eu am propus ideea, si nu tine mult timp. Se incalzeste mai greu, doar atat. Dar tot face figuri dupa o vreme de mers tare. Editat Iunie 17, 2015 de krieger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 17, 2015 Share Postat Iunie 17, 2015 Da..ce sa mai zic,este o problema destul de serioasa la aceasta moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel Peloiu Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 (editat) Asta este motocicleta » Post actualizat in 24 Jun 2015 08:24 Mi s-a oprit de cateva ori. Am sa incerc sa izolez termic ecu. Daca nu rezolv o sa schimb toba » Post actualizat in 24 Jun 2015 13:32 http://imageshack.com/a/img538/3867/0gVukt.jpg acesta fiind motorul » Post actualizat in 24 Jun 2015 13:34 Asta este motocicleta » Post actualizat in 24 Jun 2015 08:24 Mi s-a oprit de cateva ori. Am sa incerc sa izolez termic ecu. Daca nu rezolv o sa schimb toba » Post actualizat in 24 Jun 2015 13:32 acesta fiind motorul Editat Iunie 24, 2015 de Gabriel Peloiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Iulie 21, 2015 Share Postat Iulie 21, 2015 Salutare , am cateva piese de schimb si cateva pt upgrade pentru zx636r 2005-2006 Motor complet Roata fata-spate echipate cu discuri . Etrieri fata-spate . Amortizor spate Mupo Ab1 cu multiple reglaje Power comander cu ignition module Quick shifter Amortizor de ghidon GPR Pentru detalii va stau la dispozitie la tel 0722779808 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lamiie Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Salut,mai am si eu ceva piese pt 636 '03-'04 nr. contact: 0724 391 050 injectie,carcasa filtru aer - 350 lei suporti scarite,schimbator viteza,pedala frana - 100 lei cutie viteza - 350 lei pompa benzina -300 lei cdi -250 lei electroventilator -50 lei disc frana spate -100 lei oala ambreaj,discuri,arcuri - 200 lei bobine inductie,panou sigurante,lanturi distributie,axe cu came etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 Salutare , am cateva piese de schimb si cateva pt upgrade pentru zx636r 2005-2006 Motor complet Roata fata-spate echipate cu discuri . Etrieri fata-spate . Amortizor spate Mupo Ab1 cu multiple reglaje Power comander cu ignition module Quick shifter Amortizor de ghidon GPR Pentru detalii va stau la dispozitie la tel 0722779808 janta fata ce pret/culoare/model? o poza? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudeel Postat August 4, 2015 Share Postat August 4, 2015 Salutari.Daca are cineva nevoie donez un filtru de aer stock pentru Kawasaki zx6r 2000-2002. Filtrul este nou, curat si uns. Nu " a stat" decat 10 min. pe motocicleta, am vrut sa revin la stock dar am ramas tot pe k&n. Predare personala in sectorul 2 mia exact Sos. Andronache. Tel: 0752.281.054 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Marin Postat August 17, 2015 Share Postat August 17, 2015 Salutare guys, am achizitionat recent un kawasaki Zx-6R ninja 2001, este prima motoreta, la ce ar trebui sa ma astept, avand in vedere ca sunt incepator am luat o motoreta vechiuta cu cateva probleme estetice, adica:far cu urechi rupte, carena zgariata pe partea stanga.Ce as vrea sa aflu este daca pot modifica farul cu carena si daca da, cu ce model, si codita, de la ce model mai nou s-ar potrivi fara modifcari majore, Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 salutare baieti,am si eu o intrebare.. este cineva pe aici care dezmembreaza zx6r 2005-2006? Si de vanzare un amortizor de voblaj cu tot cu prindere pentru zx6r 2005-2006 link http://olx.ro/oferta/vand-amortizor-de-voblaj-ghidon-universal-kawasaki-yamaha-honda-suzuk-ID4nmpe.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rătan Radu Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 (editat) salutare , am si eu o mica intrebare : Tocmai am achizitionat un kawa 636 2005 si am o problema cu F1 imi sta aprins . Fostul propietar mi-a spus , este din cauza unui motoras care actioneaza o clapeta la toba . Motorasul respectiv din cate am inteles este anulat deoarece a avut alta toba si cand a revenit la ceea stoc nu a mai avut cablurile sa o conecteze ( sau pana mea ) Intrebare este unde pot gasi aceel buddy servo pt. anulare eroare in afara de ebay . Exista un site sau magazin prin bucuresti/tara unde gasim sa cumparam ? multumesc Editat August 18, 2015 de Rătan Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krieger Postat August 21, 2015 Share Postat August 21, 2015 n-are nimic daca ramane aprins si nici n-are rost sa cumperi servo ala....daca chiar te deranjeaza la ochi poti sa il anulezi...exista si aici pe forum un topic pe tema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rătan Radu Postat August 22, 2015 Share Postat August 22, 2015 n-are nimic daca ramane aprins si nici n-are rost sa cumperi servo ala....daca chiar te deranjeaza la ochi poti sa il anulezi...exista si aici pe forum un topic pe tema asta Nu-mi place ca se aprinde si in mers becul ala si ma enerveaza:) .. de gasit topic n-am gasit .. si m-am tot uitat . Ma poti ajuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate