costi_pci Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Pana la urma s-a stabilit ceva concret??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Suntem deja 3 tipi care vrem sa mergem pe traseul stabilit de @banditrider. I-am dat si lui PM cu asta deci ala o sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Suntem deja 3 tipi care vrem sa mergem pe traseul stabilit de @banditrider. I-am dat si lui PM cu asta deci ala o sa fie. Salutare, Domnilor va rog sa va hotarati cu sambata sau duminica nu de alta dar imi sare femeia in cap chipurile isi face program in functie de mine so.... eu sincer as prefera duminica dar nu am nimic impotriva sa ies maine dupa ora 13 oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Cine vrea sa vina la tura de mai sus, sa fie la ora 12:30 fix, in parcare la bila..cine vine pt intrunire, sa fie acolo la ora 14:00...si in felul asta sunt toti fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyG Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Cine vrea sa vina la tura de mai sus, sa fie la ora 12:30 fix, in parcare la bila..cine vine pt intrunire, sa fie acolo la ora 14:00...si in felul asta sunt toti fericiti Presupun ca maine right ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Da, scuze..maine 9 martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 hai ca am modificat si eu la Event http://www.facebook.com/events/172870136193604/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Faina plimbarea, data viitoare sa o lungim si sa mergem pe drumuri mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateis Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) Ar fi mai interesant, un pic mai lung, Buc. - Mihailesti - Ghimpati, dreapta, Letca Noua - Clejani - Crevedia Mare - Bol.Vale - Bol.Deal - Buc. Calculati voi km, ca va pricepeti. Traseul asta l-am facut de doua ori, la interval de un an, ultima data toamna trecuta. Astfalt destul de ok. Nu prea am incredere in portiunea de drum la dreapta din Mihailesti. Ar mai fi un traseu: Buc. - Giurgiu - Ghimpati - Buc. Sau: Buc. catre Oltenita, dreapta catre Hotarele pana se ajunge in drumul dintre Oltenita si Giurgiu, Giurgiu (papa bun, peste la carciuma din port) - Buc. Mai la vara, va duc la o locatie in Bulgaria, Luliaka, imediat dupa Ruse, o terasa superba pe malul Dunarii. Ma indoiesc sa fie utilizabila, acum, chiar daca este un hotel acolo. Si ar mai fi dar ... sa vina caldurica. Salut, in legatura cu terasa asta...e in Ruse sau langa Ruse? Pe Google Earth Luliaka e notat ca si cartier in Ruse. As merge si eu incolo...desi am fost in Ruse am vazut terase doar in centru, nu pe malul Dunarii. Editat Martie 12, 2013 de mateis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 (editat) Si, cand mergem ? Editat Martie 12, 2013 de VasileGrigore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 "Putintica rabdare", vorba lui nenea Iancu. Nu este doar terasa, este un complex hotelier, cu terasa si piscina. La iesirea din Russe, catre Sofia, sa zicem, este Metro. Dupa Metro, cativa km se face la dreapta, in padurice, pe o poteca de asfalt care coboara abrupt, in vreo doua serpentine, citeva sute de metri, pana la Dunare. Sper ca pozele sa fie semnificative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateis Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Nu-i rau, arata decent locul. Cand se mai incalzeste poate mergem mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Presupun ca gratarul din weekend se amana pana isi revine vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Va mai puneti mobrele la punct, aranjat echipament, spalat viziere, ... nu-mi mai vine altceva in minte de umplut timpu' si domolit nervii ca nu putem sa calarim. Rabdare, avem toata vara inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 daaa... saptamana care vine schimb si eu rulmentii la de la jug si intru pe unda verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soxvirus Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 salutare, n-am inca moto, dar ma gandesc din ce in ce mai serios la un cbr f4i. problema e cu parcarea... ce variante as avea de parcat la favorit? pana acum am identificat asa: 1. in fata blocului, nu stiu cat de sigura ar fi. 2. benzinarie petrom, nu stiu cum ar trebui sa procedez, cu cine sa vorbesc, cat m-ar costa 3. ar mai fi parcarea subterana de langa cinema; la fel nu stiu cat costa, conditii etc. thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Hai ma nici nu ti-ai luat bine mobra si deja ti-e firca ca ramai fara ea? Eu parcarea subterana as exclude-o din prima... da, este acoperita si da, nu ploua pe ea dar mi se pare ca de acolo ti-o poate salta cel mai repede + ca nu stiu cum e prin parcare pe acolo... de ce ai putea sa legi motorul La petrom ai avantajul ca e cineva in permanenta acolo + ca ai camere de vederi. Mergi si vorbesti cu managerul si il intrebi daca poti sa priponesti calu la el in batatura. Din cate tin eu minte erau 2 motociclete acolo anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Si parcarea subterana e o idee buna, e pazita... dar, daca e la fel (aceeasi firma - Dally) ca cea de la mine, costa ~ 170 lei / luna, ceea ce mi se pare enorm. Benzinaria e cea mai buna idee, vorbeste (si cinsteste daca e cazul) cu managerul de acolo, nu cu angajatii. Ai sanse mari sa o poti pune acolo. Si in fata blocului e ok... poti pune un lant pe ea (prins cat mai sus, nu pe asflat), antifurt pe disc, alarma, husa... sau chiar bagata in scara. Eu o sa o pun afara, sub geamul de la bucatarie (stau la parter), prinsa cu un lant de un piron solid pe care o sa-l infig in perete. Plus antifurt pe disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simpson_ Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 La petromu de pe sibiu cand erau doar 2 motoare? de craciun cumva. acolo vara sunt minim 10 parcate langa spalatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 iese cineva sa ne bucuram de soarele cu dinti ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 pe frigul asta? Acum se produc accidentele...atentie maxima ca aderenta e "0" zero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyena986 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 am plecat pe la 2 am veint pe la 4 jumate... am facut un tur de bucla-> apaca->pod basarab-> mihalache->arcul de triumf->victoriei->centru vechi->cheiul dambovitei->cotroceni->mariot->acasa. Aderenta cam proasta mai ales cu gumele mele de pe vremea strabunici am inghetat dar a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 am plecat pe la 2 am veint pe la 4 jumate... am facut un tur de bucla-> apaca->pod basarab-> mihalache->arcul de triumf->victoriei->centru vechi->cheiul dambovitei->cotroceni->mariot->acasa. Aderenta cam proasta mai ales cu gumele mele de pe vremea strabunici am inghetat dar a fost frumos Am facut motoreta, ne plimbam maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 merge? ti-a mai facut figuri? cand se mai incalzeste asezam si cablaria calumea. asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Cam frig doar de plimbarica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate