andreiganea Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 are careva un link cu manualul pt tdm 900 2003? multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Dezmembrez TDM. Toate piesele! /index.php?showtopic=533753 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Dezmembrez TDM. Toate piesele! /index.php?showtopic=533753 ceva poze cu motocicleta daca poti ar fi de mare ajutor ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ceva poze cu motocicleta daca poti ar fi de mare ajutor ..... Este identica cu cea a lui Cavaleru, asta e tot ce iti pot spune, pentru ca nu am poze cu ea si nici nu mai am cum sa ii fac pentru ca am desfacut-o complet si e toata pe rafturi. (excluzand cadrul - nu a avut loc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Da' ce avusi omule cu bunatate de motoreta de ai dezmembrat-o? PS: pastreaza scarita dreapta de la pilot si maneta de frana pt Cavaleru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Am nevoie o masina !!!!!!!!!!!! Editat Iunie 1, 2010 de Raider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Da' ce avusi omule cu bunatate de motoreta de ai dezmembrat-o? PS: pastreaza scarita dreapta de la pilot si maneta de frana pt Cavaleru! Mi-ai luat-o inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Da' ce avusi omule cu bunatate de motoreta de ai dezmembrat-o? PS: pastreaza scarita dreapta de la pilot si maneta de frana pt Cavaleru! Tocmai ce am vorbit cu el la telefon si deja i-am promis ca i le pastrez daca sta cuminte si nu alearga asistentele prin spital. O dezmembrez pentru ca nu am timp sa fac din ea ce mi-am propus. Iti explic cand ne-om mai vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Cine a fost la intrunirea SETH on FIRE in 28-30 mai la Cluj? Am vazut cateva TDM-uri. Al meu era la intrare in partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 eu am vazut malu mai spre malul lacului negru foarte fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loti61 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 e pe bikeshop o pereche http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...500+-92200.html Salut, daca poti trimite-mi niste poze si un pret pentru coburi. Multam Mesaj completat Din pacate a trebuit sa ma despart de Yamaha mea TDM,model 3VD. Mi-au mai ramas de la ea 4 semnalizatoare originale noi si coburi spate originali cu tot cu sitemul de prindere, poate intreseaza pe cineva. Numai bine ! Scuze,am gresit postul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Din pacate a trebuit sa ma despart de Yamaha mea TDM,model 3VD. Mi-au mai ramas de la ea 4 semnalizatoare originale noi si coburi spate originali cu tot cu sitemul de prindere, poate intreseaza pe cineva. Numai bine ! iti iau eu semnalizarile, le pun la "vaselina", conditia sa fie originale si cum ai scris noi(nu ma astept sa fie ca din magazin). Contact: 0744633428 Dragos. Ma mai intereseaza si un parbriz inalt ca e cale lunga pana la Sfantu Gheorghe la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 faina perioada am gasit si eu pentru absenta ... CAVALERE sanatate multa si virtute, sa poti cat mai repede stii tu . shazi cuminte pana zice doctoru ca o trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 azi am fost eliberat pe motiv de buna purtare. urmeaza o lunga perioada de recuperare. pana la 15 iulie n-am voie sa calc pe picioru asta sub nici o forma. urmeaza exercitii cu piciorul astfel incat genunchiul si glezna sa se miste la fel ca cele ale piciorului nevatamat. multumuesc inca odata tuturor celor care au fost alaturi de mine si pt gandurile bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Cavalere, mai ai de tras, mama ei de treaba si de idiot neatent ! numai bine de la Gretzia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dromamobilu Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 parbriz inalt???? cam cat de inalt si...unde se gasesc? pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Cavalere! Nu tre sa calci pe picior sa poti calari mobra! :> o plimbarica poti face siasa.. Nu te lasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 e greu zoli pt ca doare cand il zgaltai un pic cand merg cu carjele dar sa fiu pe mobra. nici nu vreu sa ma gandesc. lasa ca stau cuminte macar pana mi s-a dat voie sa calc pe el. adica pana pe 15 iulie. deci daca ajung la intrunire o sa vin in carje. pacat ca nu o sa ma pot balaci si eu in piscina morarul e ridicat si imi fac cat mai mult de lucru la calculator si cu piciorul bolnav ridicat pe o pernapeste nivelul sezutului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 e greu zoli pt ca doare cand il zgaltai un pic cand merg cu carjele dar sa fiu pe mobra. nici nu vreu sa ma gandesc. lasa ca stau cuminte macar pana mi s-a dat voie sa calc pe el. adica pana pe 15 iulie. deci daca ajung la intrunire o sa vin in carje. pacat ca nu o sa ma pot balaci si eu in piscina morarul e ridicat si imi fac cat mai mult de lucru la calculator si cu piciorul bolnav ridicat pe o pernapeste nivelul sezutului. ce e si viata asta...ti-ai certat prietena ca nu a avut ghetele... trece si asta, ca pana la sf. vietii stau altele sa vina. racneste "optimismul" azi in mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 azi am fost eliberat pe motiv de buna purtare. urmeaza o lunga perioada de recuperare. pana la 15 iulie n-am voie sa calc pe picioru asta sub nici o forma. urmeaza exercitii cu piciorul astfel incat genunchiul si glezna sa se miste la fel ca cele ale piciorului nevatamat. Cavalereee, insanatosire grabnica iti doresc si multe pupici... poate ajuta sa sudeze osul mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ce e si viata asta...ti-ai certat prietena ca nu a avut ghetele... pai dragul meu eu am avut ghete. Alpinestars tech 3 Mesaj completat Cavalereee, insanatosire grabnica iti doresc si multe pupici... poate ajuta sa sudeze osul mai repede ms ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ...pai asta am vrut sa intelegi...cand e sa se intample, buba, se intampla indiferent cu sau fara ghete. Hai recuperare 100%!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Arad - Zrenjanin - Beograd - Pancevo - Vrsac - Timisoara - Arad 460 km Consum nesimtit, 4,66 :lol: TDM is the best! Traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 bv nicule. sa inteleg ca ai mers lejer fara sa fortezi nota? niste poze nu pui si pt astia care stau acasa cu un crac in sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 bv nicule. sa inteleg ca ai mers lejer fara sa fortezi nota? niste poze nu pui si pt astia care stau acasa cu un crac in sus? Am mai forțat câte un pic, dar nu prea mult 100-120, un puseu de 160 ca să mă răcoresc Âşi mers fără pasager Pozele le aÂştept Âşi eu de la Călin Eu nu mai fac de mult poze, prefer să trăiesc momentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate