Sari la conținut

Grupul Posesorilor De Yamaha Tdm

bcristian

Postări Recomandate

valabile inca cele SECOND.

dragi copii, am schimbat placutele de frana degeaba, ;) si acum am pe stok un set din 4 placute pe fata la 60% . trebuia doar sa dau jos etrierii sa curat tot acolo si sa pun la loc, eu am crezut ca am probelem cu placutele si am ahizitionat tot nou, la montare....am descoperit buba. deci ....concluzie: nu te baga daca nu te pricepi :)

pun foto cu ele: tot setul costa 50 ron.

ps: am si o pereche pe spate noi noute nedesfacute la 80 ron.

pe cine intereseaza 0747555971 Florian

post-35521-1285768560_thumb.jpg

post-35521-1285768567_thumb.jpg

post-35521-1285768574_thumb.jpg

post-35521-1285768582_thumb.jpg

post-35521-1285768587_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lewique a iesit din nou din Grupul posesorilor de TDM :crack: azi a reusit sa isi vinda minunatia pe un pumn de galbeni ;)

ps si eu am reusit sa achizitionez 2 coburi laterale GIVI de 45 litrii ;)

deci de acum in colo pe strazi sa nu va speriati ca tot eu sunt :D

post-35521-1286462005_thumb.jpg

post-35521-1286462019_thumb.jpg

Link spre comentariu

cu cat a vandut-o?

Asta nu o va spune nimeni, se vand la un pret de nimic :crack:

Eu am decis sa o tin pana la profunde senectuți

Ii dau manere incalzite, parbriz touring si handguards ca lumea

Sa stiu de-o treaba

Am primit si noile anvelope, Metzeler Roadtec Z6, asa ca voi fi o mica torpila ;)

mez6.jpg

Link spre comentariu

Asta nu o va spune nimeni, se vand la un pret de nimic :crack:

Eu am decis sa o tin pana la profunde senectuți

Ii dau manere incalzite, parbriz touring si handguards ca lumea

Sa stiu de-o treaba

Am primit si noile anvelope, Metzeler Roadtec Z6, asa ca voi fi o mica torpila ;)

mez6.jpg

Frumoase gume.Au fost scumpe rau?Si sunt curios,guma de spate e 150 sau 160 latime.merci. ;)

Link spre comentariu

:crack: ...anunt ca am vandut si eu vitelul. Sper ca cine l-a luat sa aiba grija de el. Fotok il stie putin de la nunta si cu siguranta va ramane undeva in inima mea.

sa ne spui cum gasesti 900-le fata de veche dragoste ...

Link spre comentariu

buna tuturor posesorilor de TDM.De curand sunt posesorul unui superb tdm 850 cumparat de la Florin(Yamahaia).Tin foarte mult la ea mai ales ca au trecut cativa ani fara motor si cred ca am gasit genul de motocicleta care mi se potriveste.Cred ca este polivalenta si potrivita pentru drumurile din Romania.Sper sa treaca iarna mai repede si sa va salut cu farul.

Link spre comentariu

Korben, spune-mi, te rog, de unde ai luat cauciucurile si cat te-au costat.

Mi le-a adus cineva de la Budapesta, nu stiu de la ce magazin sau reprezentanta, la 200 euro

Nu cunosc care a fost pretul in magazin

Mesaj completat

E semn bun ca se vand motocicletele...

Se vand pe naiba...

Eu am lasat Transalpul la 1500 si tot degeaba...

Link spre comentariu

nu mai fii nostalgic si potrivnic schimbarilor , sunt alte motoare cu preturi mai mari. ia-ti o motocicleta scumpa dc pui accent pe valoarea pecuniara , dc nu savureaza-ti hobby-ul la pretul care face. ideea e ca motorul valoreaza cat ii pui tu pretul , al meu valoreaza exact cat alta motocicleta care indeplineste caracteristicile tdm-ului. :crack: topic closed .

Link spre comentariu

nu-i vorba de nostalgie, omul vede ca si-a cumparat mobra pe care a dat, sa zicem 1800 de euro si acum vrea s-o vinda, sa zicem dupa un an si n-o poate da nici cu 1500, eventual dupa ce a bagat ceva banuti in ea ...

pai astea-s masinile ! se vind in pierdere ...

in plus, mai e si talentul de vinzator, sau cum spunea cineva, apa, aerul, si fraierul (fara suparare) ...

totusi, la noi nu-i o piata pentru motoare, abia sa vind masinile ... mobra e un moft, pentru multi !

Link spre comentariu

buna tuturor posesorilor de TDM.De curand sunt posesorul unui superb tdm 850 cumparat de la Florin(Yamahaia).Tin foarte mult la ea mai ales ca au trecut cativa ani fara motor si cred ca am gasit genul de motocicleta care mi se potriveste.Cred ca este polivalenta si potrivita pentru drumurile din Romania.Sper sa treaca iarna mai repede si sa va salut cu farul.

sa ai grija de ea!

motoarele in ziua de azi au valoare sentimentala pentru cei care refuza sa inteleaga ca piata e destul de saturata si puterea de cumparare f scazuta si nu scad din pret.

recunosc ca am pierdut la motorul asta dar la mine saracul statea ca un animal inchis intr-un parc zoo. poate asa cineva il plimba mai mult. incerc sa gasesc un motor care sa-l utilizez la potentialul sau...fie motor de vitez (acolo unde sunt locuri amenajate) fie unul touring TDM poate dar pe injectie cand va fi sa imi iau "campii".

Va salut pe toti.

Link spre comentariu

grija am de ea.chiar azi am curatat bujiile si vad ca fisele au aceeasi lungime.conteaza stanga sau dreapta? vad un L pe una din fise.e pt. cilindrul din stanga?

ce parere aveti?

Salutare, sa ai noroc de noua acizite si sa o stapanesti sanatos . Da conteaza stanga sau dreapta, pe aia din dreapta scrie R ,iar pe aia din stanga L . :)

Link spre comentariu