Cavaleru Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Si-acum... Sa-l stapaniti sanatosi! he he. din pacate era necesara. masina de la munca o puteam lua din ce in ce mai rar... si vine iarna asa ca .... e simplu de inteles.. plus ca pretul de 400 euro spune tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 (editat) Sau poate un viitor frate de-al nostru are nevoie de o motocicleta...Da, imi vand bijuteria din semnatura... sper ca s-a updatat. Salutare arata bricii mombra ta !!! bafta la vanzare . ieu nu am putut s-al vand , merge greu . asfalt uscat Editat Octombrie 1, 2010 de Raider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2fingers Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Salut baieti;ajutati si voi un amarit care in urma unui accident provocat de un taximetrist care mi-a taiat calea si din care m-am ales cu tibia rupta in doua locuri si cu o tija de toata frumusetea,la motoreta am aripa fata sparta (printre alte avarii).O gasesc si eu pe undeva si la ce pret? 1999 model 4Tx.Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Salutare arata bricii mombra ta !!! bafta la vanzare . ieu nu am putut s-al vand , merge greu . asfalt uscat Mersi, bafta si tie. Macar incercam ! Io zic ca merge, saptamana asta am vandut masina in 4 zile, fara stres, am avut bulan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Mama ei de criza! Cu bani putini te faci cu motoare misto. Pe al lui flavius nu-l stiu decat din poze, dar pe cel al raiderului l-am vazut si stiu ca merge brici. Sa nu-l uitam pe al lui yamahaia. Pe toate le-as lua daca as sta ceva mai bine cu banii. Ma cam oftic, dar ce sa-i faci! Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 ,la motoreta am aripa fata sparta (printre alte avarii).O gasesc si eu pe undeva si la ce pret? 1999 model 4Tx.Respect. esti sigur ca nu se potriveste cea de 3VD? Am eu, si e neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Fratilor, e careva din voi posesorilor de tdm900 din cluj, sau pe aproape, sa poata sa mearga la baietii de la heavy dutyes pt niste masuratori in locul meu? dau o mare bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Daca nu gasesti pe nimeni, in weekendul viitor s-ar putea sa am eu drum pana in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2fingers Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 esti sigur ca nu se potriveste cea de 3VD?Am eu, si e neagra Sincer nu stiu dar o sa ma interesez.Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Fratilor, e careva din voi posesorilor de tdm900 din cluj, sau pe aproape, sa poata sa mearga la baietii de la heavy dutyes pt niste masuratori in locul meu? dau o mare bere Ce ai vrea sa comanzi de la ei? In primavara ma gandesc si eu la un set de coburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 acum vreau sa imi fac cric central, crashbars si scut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black-Corsair Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Salut , stie cineva ce fel de capace pentru bujii ( piesa din aceasta http://www.bbmoto.ro/gheorgheni/index.php?...52&start=27 ) se potrivesc pentru TDM 850 din 98 ? caci pe original costa f mult , adik 180 lei bucata ; caut totusi un aftermarket mai ieftin . Multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raider Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Salut , stie cineva ce fel de capace pentru bujii ( piesa din aceasta http://www.bbmoto.ro/gheorgheni/index.php?...52&start=27 ) se potrivesc pentru TDM 850 din 98 ? caci pe original costa f mult , adik 180 lei bucata ; caut totusi un aftermarket mai ieftin . Multumesc frumos ! Salutare daca stiu bine nu potriveste , cum vad din poza ie prea scurt - TDM ul are mai lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Salut , stie cineva ce fel de capace pentru bujii ( piesa din aceasta http://www.bbmoto.ro/gheorgheni/index.php?...52&start=27 ) se potrivesc pentru TDM 850 din 98 ? caci pe original costa f mult , adik 180 lei bucata ; caut totusi un aftermarket mai ieftin . Multumesc frumos ! La louis gasesti mai multe dimensiuni si forme. Trebuie sa o scoati pe cea originala si s-o masori. Trebuie sa ai grija sa etanseze bine garnitura fisei, caci altfel ajunge apa la bujie si e nasol. Bajetii de la care ai dat tu link vad ca aduc de la louis. Succese! Editat Octombrie 5, 2010 de Ratonyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black-Corsair Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 k , eu intrebasem dc stie careva direct un cod , daca si-a mai comandat cineva ceva asemanator si de unde ! Sau poate e un dealer de piese tdm pe aici . Ms fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 k , eu intrebasem dc stie careva direct un cod , daca si-a mai comandat cineva ceva asemanator si de unde ! Sau poate e un dealer de piese tdm pe aici . Ms fain ! Nu este niciun "dilăr" printre noi Poate te ajuta linkul asta http://www.kedo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 valabile inca cele SECOND. dragi copii, am schimbat placutele de frana degeaba, si acum am pe stok un set din 4 placute pe fata la 60% . trebuia doar sa dau jos etrierii sa curat tot acolo si sa pun la loc, eu am crezut ca am probelem cu placutele si am ahizitionat tot nou, la montare....am descoperit buba. deci ....concluzie: nu te baga daca nu te pricepi pun foto cu ele: tot setul costa 50 ron. ps: am si o pereche pe spate noi noute nedesfacute la 80 ron. pe cine intereseaza 0747555971 Florian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2fingers Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Salut;pentru cei din bucuresti,caut si eu un cauciuc fata pe 18 anprumut si contra cost numai pentru a duce motoreta la service pentru expertiza in urma accidentului. Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 iti dau eu unul numai ca trebuie sa vii pina aici ... sau sa astepti pina saptamina aviatoare cind am drum in Buc ... daca stiam, ti-l aduceam azi, ca am fost la capitala ... pina la service te duce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2fingers Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Aaaa sheet! chiar i-mi era de mare ajutor;daca nu rezolv nimic pina in weekend o sa incerc sa i-au legatura cu tine.Oricum multam fain.Respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Lewique a iesit din nou din Grupul posesorilor de TDM azi a reusit sa isi vinda minunatia pe un pumn de galbeni ps si eu am reusit sa achizitionez 2 coburi laterale GIVI de 45 litrii deci de acum in colo pe strazi sa nu va speriati ca tot eu sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 cu cat a vandut-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahaia Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 ...anunt ca am vandut si eu vitelul. Sper ca cine l-a luat sa aiba grija de el. Fotok il stie putin de la nunta si cu siguranta va ramane undeva in inima mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 cu cat a vandut-o? Asta nu o va spune nimeni, se vand la un pret de nimic Eu am decis sa o tin pana la profunde senectuți Ii dau manere incalzite, parbriz touring si handguards ca lumea Sa stiu de-o treaba Am primit si noile anvelope, Metzeler Roadtec Z6, asa ca voi fi o mica torpila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Asta nu o va spune nimeni, se vand la un pret de nimic Eu am decis sa o tin pana la profunde senectuți Ii dau manere incalzite, parbriz touring si handguards ca lumea Sa stiu de-o treaba Am primit si noile anvelope, Metzeler Roadtec Z6, asa ca voi fi o mica torpila Frumoase gume.Au fost scumpe rau?Si sunt curios,guma de spate e 150 sau 160 latime.merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate