Leaveyou Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Pentru TDM-istii interesati de achizitia unor tricouri cu sigla TDM Romania(deh, vine acumusi intrunirea anuala), avem o oferta. Aruncati un oki si dati-va cu parerea. http://www.tdm.moto-travel.ro/forum/viewto...p?f=23&t=45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Pentru ca ai adus vorba de intrunire. Incercam sa vedem cam cati ne strangem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Pentru ca ai adus vorba de intrunire. Incercam sa vedem cam cati ne strangem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 (editat) 4. Barboge Hai TDM-istilor miscati-va! Editat Aprilie 29, 2011 de barboge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 4. BarbogeHai TDM-istilor miscati-va! man, da si tu cu copy paste 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 poza marca si pret te rog Mesaj completat ghinion frate ... uite aici poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 poza marca si pret te rog Mesaj completat ghinion frate ... uite aici poze Mesaj completat uite aici poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 Ma bag si io! 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Stefancst Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 yo am plecat la mare, ma intalnesc cu Andrei Ganea si prietena lui in vama, cazare la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 am refacut si eu saua la DArian si tin sa-i multumesc si pe aceasta cale, a facut o treaba minunata, e meserias, il recomand cu cea mai mare incredere. pun si niste poze pentru cei care sunt interesati iar contactul il gasiti pe aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Stefancst 7. _Blade_ + Roxana 8. Nu am mai fost pe traseul acesta pana la lac. Credeti ca se topeste zapada pana atunci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 Nu am mai fost pe traseul acesta pana la lac. Credeti ca se topeste zapada pana atunci? Daca nu se topeste nu-i bai, ne luam si schiurile cu noi! Si, oricum, aduce Andrei o solutie de topit zapada excelenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Stefancst 7. _Blade_ + Roxana 8. Jerlo 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 (editat) ... pai baga si tu o poza sa vedem si noi cum arata , poate si un cod louis (pentru cote). - scuze ptr intirziere ...revin si cu codul probabil maine .... Mesaj completat 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Stefancst 7. _Blade_ + Roxana 8. Jerlo 9.Dan(97TDM)+Carmen 10. Editat Aprilie 30, 2011 de 97TDM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flavius.corhei Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 am refacut si eu saua la DArian si tin sa-i multumesc si pe aceasta cale, a facut o treaba minunata, e meserias, il recomand cu cea mai mare incredere. pun si niste poze pentru cei care sunt interesati iar contactul il gasiti pe aici pe forum. Frumoasa sa. Sa o folosesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Am fost ieri la Harley si am vazut un TDM 4TX negru cu nr. de inmatriculare B-08-AOD. Nu am reusit sa identific cine era proprietarul. Este vreunul dintre noi? In alta ordine de idei, se pare ca H&D ramane unul dintre cei mai tari producatori moto. M-am plimbat cu un Cross Bones si, cu toate ca sunt iubitor de Triumph, nu-mi mai venea sa ma dau jos de pe el. A fost fantastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 1. Cavaleru 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Stefancst 7. _Blade_ + Roxana 8. Jerlo 9.Dan(97TDM)+Carmen 10. LinX + Adela 11. Nu am mai fost pe traseul acesta pana la lac. Credeti ca se topeste zapada pana atunci? Daca este vorba de Transalpina - partea sudica, putin probabil sa se topeasca toata zapada de pe traseu pana la inceputul lui iunie. In rest nu prea ar avea pe unde sa mai fie zapada, cel mult niste noroaie pe portiunea neasfaltata dinspre Sugag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 - ar fi ideeal sa se stie exact locatia,adica care parte a lacului si mai ales daca se poate sa fie si cazare aproape in zona. Mesaj completat - am inteles dintrun topic de aici de pe motociclism ca e crima sa ajungi la vidra lac,mai ales prin punctul NOVACI,deci daca se poate sa stim exact pe unde este cel mai bine sa venim ca sa ne scapam de probleme cei cu gume de strada.multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 Banuiesc, ca ne vom intalni in partea sudica a lacului(Arefu, daca nu ma insel). Spuneti la ce ora sa ajungem acolo. Si chiar, unde naiba ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 eu am fost in toamna de la novaci la ranca. drumul e impecabil. nu stiu mai departe cum e dar am inteles ca este asfaltat 90% pana la Sebes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Mai 1, 2011 Share Postat Mai 1, 2011 am refacut si eu saua la DArian si tin sa-i multumesc si pe aceasta cale, a facut o treaba minunata, e meserias, il recomand cu cea mai mare incredere. pun si niste poze pentru cei care sunt interesati iar contactul il gasiti pe aici pe forum. Foarte frumoasa saua ! Oare se poate face ceva similar la 3VD? Vreau sa o fac cat mi comoda pentru pasager! Evident revin si cu o ... intrebare : Ce ulei se foloseste la modelul 3VD : 10W40sau 10W30 si ce tip semisintetic,sintetic etc? {in manual nu se specifica doar 10W40 sau 10W30}. Am diponibil 4l de Repsol 10W40 FULL SINTETIC este OK? Multumesc! Mesaj completat am refacut si eu saua la DArian si tin sa-i multumesc si pe aceasta cale, a facut o treaba minunata, e meserias, il recomand cu cea mai mare incredere. pun si niste poze pentru cei care sunt interesati iar contactul il gasiti pe aici pe forum. Foarte frumoasa saua ! Oare se poate face ceva similar la 3VD? Vreau sa o fac cat mi comoda pentru pasager! Evident revin si cu o ... intrebare : Ce ulei se foloseste la modelul 3VD : 10W40sau 10W30 si ce tip semisintetic,sintetic etc? {in manual nu se specifica doar 10W40 sau 10W30}. Am diponibil 4l de Repsol 10W40 FULL SINTETIC este OK? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 - ar fi ideeal sa se stie exact locatia,adica care parte a lacului si mai ales daca se poate sa fie si cazare aproape in zona.Mesaj completat - am inteles dintrun topic de aici de pe motociclism ca e crima sa ajungi la vidra lac,mai ales prin punctul NOVACI,deci daca se poate sa stim exact pe unde este cel mai bine sa venim ca sa ne scapam de probleme cei cu gume de strada.multumiri. locatia este in nordul lacului. Cum vii dinspre voineasa cand ajungi la lac o iei spre dreapta si urci spre hotelul abandonat. se vede de la lac. e usor de ajuns. Ca traseu cel sigur este sa veniti pe Valea Oltului la Brezoi se face dreapta (cei care vin din nord) si respectiv stang (cei care vin din sud) si se continua drumul spre Voineasa si apoi mai departe pana la lac. Pt cei care vin din nord mai puteti incerca sa veniti pe Sebes - Obarsia lotrului. Drumul este SUPERB dar nu stiu daca la data aceea va fi zapada topita, teoretic nu ar mai fi. oricum o sa ma urmaresc pe formul sa vad dacatrece cineva pe acolo. Drumul Novaci - Obarsia Lotrului - Lacul Vidra il vom face in ziua de sambata. Din Bucuresti eu voi pleca pe la un 8 maxim 9, vineri dimineata. Teoretic la 12 o sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 (editat) Foarte frumoasa saua ! Oare se poate face ceva similar la 3VD? Vreau sa o fac cat mi comoda pentru pasager! Evident revin si cu o ... intrebare : Ce ulei se foloseste la modelul 3VD : 10W40sau 10W30 si ce tip semisintetic,sintetic etc? {in manual nu se specifica doar 10W40 sau 10W30}. Am diponibil 4l de Repsol 10W40 FULL SINTETIC este OK? Multumesc! Mesaj completat Foarte frumoasa saua ! Oare se poate face ceva similar la 3VD? Vreau sa o fac cat mi comoda pentru pasager! Evident revin si cu o ... intrebare : Ce ulei se foloseste la modelul 3VD : 10W40sau 10W30 si ce tip semisintetic,sintetic etc? {in manual nu se specifica doar 10W40 sau 10W30}. Am diponibil 4l de Repsol 10W40 FULL SINTETIC este OK? Multumesc! se poate face orice cu saua !! ... doar imaginatie si bani sa ai.... o problema ar fi ca trebuie sa imobilizezi un timp, destul de scurt, motocicleta pentru ca dureaza cateva zile iar daca nu esti din Bucuresti te mai si costa ceva drumurile, doua, pana aici dar merita din plin. e si confortabila si aspectuoasa dupa modificare,saua. uleiul full sintetic nu cred ca este cea mai buna solutie pt 3VD , as recomanda semi 15W50 daca nu mergi la temperaturi foarte scazute, iarna... Editat Mai 2, 2011 de kikiroz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate