Cavaleru Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Salutare. In principiu vin 90%. Aveti ceva impotriva daca mai vin cu doi prieteni cu doua mobre (fjr 1300, cbr600f)? fara probleme. stii doar ca si anu trecut am avut un transalp si un fzr1000 Salut pe toata lumea. Posibil sa apar si eu la intrunire (aflu sigur vineri dimineata), si sunt interesat de cazare la casuta. Vin singur si dace este vreun doritor sungur putem imparti cazarea (cred ca sunt cu 2 paturi). Cei care treceti/plecati din zona Brasov afisati niste puncte de intalnire si niste ore de plecare ca poate facem un grup mai mare. da sunt 2 paturi in casuta. vedem ce rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viezuresiret Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 in sfarsit vad ca inceput sa se agite putin lumea bun asa... 1. Cavaleru + Ada 2. Rocker + Maia 3. Andrei Ganea + Ana 4. Barboge 5. Leaveyou 6. Stefancst 7. _Blade_ + Roxana 8. Jerlo 9.Dan(97TDM)+Carmen 10. LinX + Adela 11. viezure + cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Pana la sfarsitu saptamanii sper sa o aduc acasa! Salutare TDM-isti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Pana la sfarsitu saptamanii sper sa o aduc acasa! Salutare TDM-isti! Salut. poate vii la intrunire cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 ma gandeam sa trec ca s-ar putea sa fiu pe drum spre casa in timpul intrunirii. ca o aduc de la cluj, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Pai nici nu te gandi sa ocolesti intrunirea! Mai ales ca-i si in drumul tau! Sau, deh, daca nu vrei sa "uzi" achizitia... Glumeam! S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 - ma gandeam la o locatie mai comuna,parerea mea,adica nu gasesti mai nimic despre obarsia lotrului nici pe harta,nu inteleg de ce trebe sa ne complicam asa tare,ne puteam intalni la fel de bine si la STRAJA ...acum nu decit parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefancst Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Nu pleaca nimeni, la intrunire, sambata din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Din pacate, datorita unor probleme financiare, sunt nevoit sa spun pas acestei intruniri. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 ma gandeam sa trec ca s-ar putea sa fiu pe drum spre casa in timpul intrunirii. ca o aduc de la cluj, am probat si eu motorul asta cand imi cautam tdm... e al unui tip care se ocupa de publicitate parca... nu mi-a placut cum isi ingrijea motoru.... era varza cand l-am vazut eu... bafta sa ai! Lume, io vin la intrunire din directia Bv si plec in jurul orei 18 vineri... deci ajung seara... Insa mare problema! tre sa imi iau pneu pe spate pana vineri ca nu mai am "carne" pe asta... am citit eu mai demult ca nu e bine sa pui profile diferite pe motor... eu am acum Pirelli strada si m-am gandit sa pun pe spate un heidenau k73 super rain ca am mai avut pe fosta... e ok? pt cei ce vin din directia bv si vor sa ne sincronizam dati un semn 0744792264 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Salutare. Cristi, cand faci rezervarea pt casute, baga una si pt mine (asa scap de cumparat cort intr-o perioada nu tocmai fericita dpdv financiar). Pana la urma, cati plecam din Bucuresti vineri si la ce ora? Bafta multa si abia astept sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Salutare. Cristi, cand faci rezervarea pt casute, baga una si pt mine (asa scap de cumparat cort intr-o perioada nu tocmai fericita dpdv financiar). Pana la urma, cati plecam din Bucuresti vineri si la ce ora? Bafta multa si abia astept sa ne vedem. eu as vrea vineri pe la 9 s-o luam din loc. de ajuns ajungem in 3ore jumate, depinde de ritm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Cand pleci, treci si pe la mine si ma iei, ca sunt in drumul tau! La 9 voi fi gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubba Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 (editat) stie cineva unde gasesc asa ceva VACUUM BRAKE BLEEDING PUMP Editat Mai 30, 2011 de bubba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 stie cineva unde gasesc asa ceva VACUUM BRAKE BLEEDING PUMP Louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Salutare Cristi. Te rog daca poti sa ma ai in vedere si pe mine cu 2 casute. Eu as vrea sa plec vineri dimineata (10-11) pe Brasov. Mai pleaca cineva pe la ora asta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 mei jupani, la ce ban mai ajunge o pompa frana fatza de tdm, mk 1 ? cica ar fi cel mai la indemana upgrade plug&play pentru jena de frana fatza de pe super tenere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 mei jupani, la ce ban mai ajunge o pompa frana fatza de tdm, mk 1 ? cica ar fi cel mai la indemana upgrade plug&play pentru jena de frana fatza de pe super tenere. habar n-am, am una prin casa.. zi un pret si e a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Cristi iau si eu un tricou am scris acolo in lista daca cumva nu pot veni si eu sa'l dai la alin....numa bine Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Cristi iau si eu un tricou am scris acolo in lista daca cumva nu pot veni si eu sa'l dai la alin....numa bine Gabi bine gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 - si totusi daca sa facut o recunoastere de ce nu sa facut un intinerar?adica daca sa facut o recunoastere sa se faca si un intinerar,care e cea mai buna varianta de a ajunge la Ocna Lotrului?chiar daca e sa vin din V tari vreau sa stiu o ruta asfaltata eu nu gasesc mare lucru nici pe harta clasica si nici pe internet. multumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 - si totusi daca sa facut o recunoastere de ce nu sa facut un intinerar?adica daca sa facut o recunoastere sa se faca si un intinerar,care e cea mai buna varianta de a ajunge la Ocna Lotrului?chiar daca e sa vin din V tari vreau sa stiu o ruta asfaltata eu nu gasesc mare lucru nici pe harta clasica si nici pe internet. multumiri. salut, nu stiu exact din vestul tarii banuiesc ca vii spre sibiu. deci poti face dreapta in Sebes si sa urci spre lacul Oasa. si tii drumu pana ajungi la Obarsia Lotrului. uite si traseul. e chair simplu nu prea ai cum sa te ratacesti sau ratezi drumul: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=ro&msa=0&ll=45.496722,23.90213&spn=0.605476,1.454315&z=10&msid=200643862309692490261.0004a4a30bfaa9de87200 drumul aceste e asfaltat in proportie de 95% am facut rezervare pt 7 casute. mai sunt destule libere. in total sunt 34. daca se razgandeste cineva si vrea casuta se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salutare. Spuneti-mi va rog daca stiti drumul de la Brezoi spre Voineasa si Obarsia Lotrului cum e? E asfalt? E bun? NU am mai fost pana acum pr acolo si sa stiu la ce sa ma astept. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 Salutare. Spuneti-mi va rog daca stiti drumul de la Brezoi spre Voineasa si Obarsia Lotrului cum e? E asfalt? E bun? NU am mai fost pana acum pr acolo si sa stiu la ce sa ma astept. Numai bine salut drumu ii bun cum a spus si cavaleru mai sus sunt portiuni mici neasfaltate atat am fost noi wekendu trecut...numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 (editat) Cred ca vin si eu. Plec vineri pe la pranz (13:00), probabil spre valea Oltului. Mai este vreun loc liber la casute? Editat Iunie 1, 2011 de Marius '95 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate