Cavaleru Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Avem crash bar nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 22, 2011 Share Postat Iulie 22, 2011 Sincer, eu nu mai înțeleg absolut nimic din topicul ăsta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Sincer, eu nu mai înțeleg absolut nimic din topicul ăsta Sunt convins ca daca aveai TDM era mai clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 dupa Bandit si Monster e al 3-lea ca lungime/latime ... nu-i neaparat rau insa parca ar trebui sa sa nu se mai citeze integral mesajele (fara Answer).. cred ca jumatate din ce-i aici e "citat" ... na, ca am contribuit si eu la lungirea lui ... promit sa nu mai fac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Sunt convins ca daca aveai TDM era mai clar Cine ți-a spus că nu mai am? Nu eÂşti singurul cu mai multe motociclete în curte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Avem crash bar nou Bravo, Cava! Acum esti linistit pentru Thassos. Sunt ok prinderile de pe crash-bar? Le poti folosi asa cum te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Bravo, Cava! Acum esti linistit pentru Thassos. Sunt ok prinderile de pe crash-bar? Le poti folosi asa cum te-ai gandit? da. am o multitudine de posibilitati sa-mi fac curaj azi sa incerc si modificarea la parbriz sa vad ce naiba iese. dar nu prea am scule. adica o menghina mi-ar fi trebuit .. si mai am si talpica pt cric care tre sa o rezolv. aici e mai greu trebuie o freza ceva calumea sau o piatra d-aia de polizor pt bormasina. inca ma gandesc cum sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Tie iti trebe de fapt un Dremel cu freza sau piatra din aia de conica in varf. BTW - aseara m-a rupt ploaia la pantelimon la intoarcere Editat Iulie 24, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Tie iti trebe de fapt un Dremel cu freza sau piatra din aia de conica in varf. BTW - aseara m-a rupt ploaia la pantelimon la intoarcere scumpe alea, n-am acces la asa ceva si nici nu merita investitia. nu te plange de ploaie ca erai cu masina, ai facut o fapta buna, o sa pun acatiste la biserica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Am vorbit la un prieten care are scule d'alea si mi-a zis ca nu poate freza prea precis cu ce are el la dremel. Tot ceva strungar cred ca-ti trebe si ce stiu eu... nu as recomanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 sa-mi fac curaj azi sa incerc si modificarea la parbriz sa vad ce naiba iese. dar nu prea am scule. adica o menghina mi-ar fi trebuit .. si mai am si talpica pt cric care tre sa o rezolv. aici e mai greu trebuie o freza ceva calumea sau o piatra d-aia de polizor pt bormasina. inca ma gandesc cum sa fac Ai facut ceva la parbriz? Legat de talpica, asa cum ti-am spus, pot sa te ajut cu bormasina si un set de freze d-alea de piatra (conica, cilindrica, etc). Nu stiu daca fac fata (ma tem ca nu!), dar, daca vrei, se poate incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Ai facut ceva la parbriz? Legat de talpica, asa cum ti-am spus, pot sa te ajut cu bormasina si un set de freze d-alea de piatra (conica, cilindrica, etc). Nu stiu daca fac fata (ma tem ca nu!), dar, daca vrei, se poate incerca. nu am facut nimic cu parbrizu. te astept pe la mine cu bormasina si frezele alea. vedem ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
idsorin Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Salutare tuturor o intrebare: -daca scot fisa de la bujia din stinga motorul se opreste -daca o scot pe cea din dreapta motorul nu se opreste dar merge mai prost vre-o idee de la ce ar putea fi? in mers pe la 3000 de ture nu prea merge rotund multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Salutare tuturor o intrebare: -daca scot fisa de la bujia din stinga motorul se opreste -daca o scot pe cea din dreapta motorul nu se opreste dar merge mai prost vre-o idee de la ce ar putea fi? in mers pe la 3000 de ture nu prea merge rotund multumesc verifica carburatia. e posibil ca pe celindrul drept sa dea mai putina benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
97TDM Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 - Nu e mare smecherie cu geamu,chestia e sa ai un plexic de calitate si mai grosut si totul se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Ati vazut cum a pus Nicu sigla Castrol la forumul TDM? Ai vazut ca ti-am trimis doua e-mailuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Ai vazut ca ti-am trimis doua e-mailuri? Perfect numarate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubba Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 a cumparat cineva de aici : http://www.geiwiz.ro/home.php?language=ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Salutare. In sfarsit, am reusit sa schimb kitul de lant. Alta treaba....a disparut orice zgomot, orice bataie...alta viata. Interesant sfatul lui Ottoman, de a schimba pinionul de atac la 10000 km...cica asta se uzeaza primul, antrenand dupa aia si uzura prematura a lantului. Oricum, alta viata....multam Ottoman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Salutare. In sfarsit, am reusit sa schimb kitul de lant. Alta treaba....a disparut orice zgomot, orice bataie...alta viata. Interesant sfatul lui Ottoman, de a schimba pinionul de atac la 10000 km...cica asta se uzeaza primul, antrenand dupa aia si uzura prematura a lantului. Oricum, alta viata....multam Ottoman. si vi la greci ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerlo1978 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 si vi la greci ?? Frate, cu cea mai mare placere as veni...dar stau prost rau cu banii. Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 salutare natiune... am fost de miercuri pana acu vreo 3 ore pana la tulcea si napoie (cu masina care avea si platforma dupa dansa) ... pe drum am vazut cam 3 tedemisti : pe rocker prin valcea, inca unu 96-> (era intrun card de semicapre de drum intins) undeva intre moreni si gaesti. si un ->96 de culoare inchisa undeva pe traseu (ala nu mai stiu unde, s-ar putea tot intr-o zona fabricatoare de armamente). cu acest prilej am intrat iar pe forum sa va transmit tuturor salutari. Numa bine, rau la nime`. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Sa traiti bine, Tdm-isti! Jean+Tdm=love. Sunt proaspat proprietar de Tdm 850, de care sunt indragostit iremediabil.., pana la urmatoarea dragoste! Dupa numai o mica plimbare prin imprejurimile cartierului pot spune ca.., are cu ce, ma! Va tin la curent cu 'relatia', detalii dupa primul drum mai lungut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Bine ai venit ! Baga poze cu dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Bine ai venit ! Baga poze cu dihania e mobra lui Adrian aka viezuresiret Azi am facut 335km pana am intrat pe rezerva, adica 4,3% singur pe mobra cu topcase mai jos de 110 nu am mers si m-am si jucat vreo 20-30km cu niste raiseri pe curbele dintre fagaras si codlea am ars-o numai la 150-160. saracii nu stiau decat gaz maxim in linie dreapta cand erau curbe nu mai depaseau, nu faceau nimic, stateau ca momaile. asa ca le-am aratat ce poate vaca pe curbe si cat de cat si pe liniile drepte And game over! /index.php?/topic/666442-vand-yamaha-tdm-850-din-1992/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate