Leaveyou Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Bravo! Să te bucuri de ea jdemii de kilometri! Și să vii cu ea la întrunirea națională de la Vatra Dornei, 4-6 iulie, ca s-o vedem și noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Multam' Leaveyou! Din pacate m-am confirmat de ceva timp la intrunirea din Apuseni care-i fix in aceeasi perioada si unde merg in "calitate" de biciclist ca in Apuseni n-am pedalat inca. Btw, oare plasticul transparent de la becul de pozitie ii la fel pe toate TDM-urile? Imi trebuie unul, ca a mea are o prindere rupta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Multam' Leaveyou! Din pacate m-am confirmat de ceva timp la intrunirea din Apuseni care-i fix in aceeasi perioada si unde merg in "calitate" de biciclist ca in Apuseni n-am pedalat inca. Btw, oare plasticul transparent de la becul de pozitie ii la fel pe toate TDM-urile? Imi trebuie unul, ca a mea are o prindere rupta. parca aveam eu unul..... il caut si dau de veste ( asta daca nu gasesti nou la OtoMan ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 bravo Alexandru, buna alegere ai facut . milioane de km sa faci cu dansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) Multam' Leaveyou! Din pacate m-am confirmat de ceva timp la intrunirea din Apuseni care-i fix in aceeasi perioada si unde merg in "calitate" de biciclist ca in Apuseni n-am pedalat inca. Btw, oare plasticul transparent de la becul de pozitie ii la fel pe toate TDM-urile? Imi trebuie unul, ca a mea are o prindere rupta. salut, am eu unu, e intreg, e un pic matuit, dar nu grav. (deaia l-am schimbat)daca-l vrei este al tau. gratis. este de 850 dar pe microfisa ambele sunt codul 3GM-84321-00 deci sunt la fel. Editat Iunie 25, 2014 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 si inca unul de la mine il am in sertar, are ceva zgarieturi nu il dau gratis cum face jerry,, o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Wow! Super. Ma multumesc cu oricare din ele. Numai ca trebuie puse la posta, n-am drum prin Sibiu sau Curtea de Arges in urmatoarea perioada. Ma revansez in bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Wow! Super. Ma multumesc cu oricare din ele. Numai ca trebuie puse la posta, n-am drum prin Sibiu sau Curtea de Arges in urmatoarea perioada. Ma revansez in bere ma duc maine sa pun la posta.... numa ca o sa intrebe tanti aia de adresa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 ma duc maine sa pun la posta.... numa ca o sa intrebe tanti aia de adresa..... Super, merci! O sa-ti trimit un PM cu detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Ride test Yamaha MT-09 (și încă trei modele - 2 scutere și un chopper) astăzi 10-18 și mâine (sâmbătă) orele 10-16. Toți membrii TDM România interesați în a testa MT-09 sunt așteptați la cartierul general al importatorului Yamaha care este amenajat lângă restaurantul KFC de la Mall Băneasa. Trebuie să aveți la voi (în afara echipamentului normal de pilotat) buletinul și permisul de conducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 as fi dat o fuga dar pe ploaia asta...pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Am fost la ride test și m-am dat cu toate atelajele puse la dispoziție. Orice ai face, MT-09 te cucerește instant. E bestială mobra asta, deși nu-s mare fan naked. Nu zic că nu mi-a plăcut și X-max, dar XV 950-ul m-a lăsat cam rece... În altă ordine de idei, iată că am ajuns și la momentul Întrunirii Naționale TDM România 2014! Pentru că unii erau nerăbdători să plece de săptămâna asta (sic!) la INTDMRO 2014, vă atrag atenția că plecarea e săptămâna viitoare! O parte din noi vom fi acolo de joi (3 iulie), urmând ca grosul să ajungă la Poiana Negrii vineri (4 iulie), când se va da drumul la distracție. Hai la întrunire, neamule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Misto de voi, va doresc vreme frumoasa si petrecere frumoasa, desi stiu ca sunt oameni de calitate si distractia si buna dispozitie sunt garantate . Eu imi platesc (sper) maine vacanta la grecotei... Fara motoreta, vreau sa inchiriez ceva de acolo, iar in septembrie sa dau o tura in thassos pe Libelula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladutzu_16 Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Vand tdm-ul, /index.php?/topic/714581-vand-yamaha-tdm-sau-schimb-cu-auto-mic/. Am zis sa postez si aici, poate vad pasionatii de TDM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Salutare , Sunt la prima participare TDM Romania ,chiar daca am ajuns doar sambata,a fost un weekend minunat cu oameni pe care parca ii cunosteam de o viata, totul a fost cu bun simt si voie buna...locatia,mancarea,distractia,totul la superlativ. Felicitari pentru organizare si...pe curand Iata si cateva foto de sambata by SERGIU & SIMONA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 Foarte faine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Pentru toți tedemiștii participanți la INTDMRO 2014 (și nu numai), anunțul momentului este că vă puteți vedea la AS TV Bistrița astăzi la știrile de la ora 18. Un material mai amplu va apărea în zilele următoare. Puteți urmări postul de televiziune AS TV online, la adresa http://www.as-tv.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 Salutare TDM-isti! Un prieten s-a innoit astazi cu un TDM 850 din 2001 parca, si m-am dat in seara asta cu el prin oras. Am observat ca pana in 3000 de ture acceleratia are un puternic efect de ON-OFF, destul de enervant mai ales in zonele cu asfalt prost. E normal sa se comporte asa, sau trebuie gadilata carburatia sau altceva? Ah, si luminati-ma daca TDM-ul are robinet de benzina sau nu, ca eu nu l-am gasit Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Asfalt uscat si neted tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 (editat) Al meu, de pildă, trage bine după 2500, dar n-am sesizat vreun efect on-off. Mai degrabă cred că trebuie poponeataățate carburatoarele... Dacă este fabricat începând din 1999 (adică dacă vezi în bord indicator de benzină), nu are robinetul de trecut pe rezervă. Doar cele care n-au indicator de benzină dețin acel robinet. PS Spanacul ăsta de program contra ”cuvintelor urâte” e făcut cu poponeata! Editat Iulie 7, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 (editat) Da, are indicator de benzina, si deci nu are robinet. Merci de raspuns, posibil trebuiesc desfacute carburatoarele. Altceva ar mai putea fi? Editat Iulie 8, 2014 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Joi mă gândesc să punem de o întâlnire, așa ca după INTDMRO.Ideea e că vor fi în București și italienii și am putea să ne revedem și cu ei. Cum a fost cu grecii anul trecut, să mai stăm la o parolă și o bere.Ștefan vrea să-i ducă prin centrul vechi, ceea ce ar însemna că noi ar trebui să ne-ntâlnim la Curtea Berarilor, ora 19.Este cineva tentat?Aș vrea să știu numărul participanților, nu de alta, dar acolo trebuie rezervare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Salut posesori de TDM. As dori sa imi cumpar un tmd de 900. Ce puteti sa imi spuneti despre fiabilitatea acestui motor? M-ar interesea,deasemenea pozitia pe ea.Mentionez ca am 1,92 inaltime...si deobicei circul cu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Nu cred c-ai avea probleme cu fiabilitatea motocicletei. N-am auzit de astfel de probleme. Din punct de vedere al înălțimii, sigur nu vei avea de suferit. Sunt mulți tedemiști mai înalți decât tine care se declară foarte mulțumiți de poziția în șaua mobrei. Poți veni la o întâlnire de-a tedemiștilor bucureșteni să te urci în șaua unui 5PS să vezi cum te simți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Poți veni la o întâlnire de-a tedemiștilor bucureșteni să te urci în șaua unui 5PS să vezi cum te simți. Cand si unde? Pana acum am vrut sa iau un Vfr 800,dar am auzit ca ii cam place benzina... Acum o saptamana m-am dat cu un exemplar si mi sa parut cam puturoasa,cu tot V-tecul ei...Asta raportat la gsxrul de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Ar trebui probat inainte. Mie imi place mult 4 TX, dar parca pozitia picioarelor e prea flexata pentru cei mai inalti de 180. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate