fuchsia Postat Octombrie 16, 2018 Share Postat Octombrie 16, 2018 Amestecul prea bogat, aerul rece are densitate mai mare, deci mai mult oxigen pe unitatea de volum, deci iti aduce amestecul mai in parametri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefP Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 (editat) Va salut, colegi! Sunt si eu de azi mandrul posesor al unui TDM de prin '00. Sau ma rog, abia am dat avansul, vine si mobra prin decembrie Nu vroiam sa va intreb nimic, doar ma laud LE: 400 de pagini?! Mama, cat am de citit... Editat Noiembrie 15, 2018 de StefP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Bine ai venit si sa te duca unde vrei fara belele ! Daca avea argintiu pe carene era leit asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosmin Postat Noiembrie 16, 2018 Share Postat Noiembrie 16, 2018 Buna dimineata ! Locatie : Drobeta Tel : 0751860760 Preturi si poze detaliate la cerere. In urma dezmembrarii unui 3VD au ramas urmatoarele piese : DOAR ACESTE PIESE MAI SUNT DISPONIBILE !!! - roata fata - roata spate - anvelope noi Pilot Road 3(aprox. 600km) - bascula spate - aparatoare roata spate - contra aripa spate - carcasa baterie - baterie (Noua) - carena spate - lampa\ stopul spate - pompa de frana spate + rezervor + etrier - discuri frana fata - disc frana spate - etrieri fata + maneta frana + pompa frana + furtune - far + cadru far - ceasuri de bord - radiator de apa + ventilator + cadrul de prindere - termostat - jugul superior - jugul inferior - ax roata fata - ax roata spate - cablul de kilometraj - cablul de ambreiaj - suporti scarite spate - suporti scarite fata - inaltatoare ghidon - contact + buson rezervor + inchidere sa - carene inferioare stanga - dreapta - evacuare sport completa - cric lateral - senzor cric lateral - rezervor ulei - amortizor spate - kit de lant - scarita stanga spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefP Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 La 15.11.2018 la 20:01, fuchsia a spus: Bine ai venit si sa te duca unde vrei fara belele ! Daca avea argintiu pe carene era leit asta Mai frumos al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 Felicitari, e frumos,sa ai drumuri sigure si de admirat multe cu el/ea(multe si sexy)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 Hei everybody Incerc sa convertesc cit posibil un tdm 900 in dual..dacamai aveti care experiente de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 18, 2018 Share Postat Noiembrie 18, 2018 Va salut, colegi! Sunt si eu de azi mandrul posesor al unui TDM de prin '00. Sau ma rog, abia am dat avansul, vine si mobra prin decembrie Nu vroiam sa va intreb nimic, doar ma laud LE: 400 de pagini?! Mama, cat am de citit... Lasa, ca iarna e lunga... ON: Sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 2, 2018 Share Postat Decembrie 2, 2018 mah....ma roade iar sa vand tigaia..... nu imi da pace un xtz. 2001 cu da toate . crashbar, proiectoare, priza, topcase maxia, larerale kapa, handguards, lant si pinioane puse in primavara, stare buna. Are nevoie de cauciuc pe fata. Placute 70%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 2, 2018 Share Postat Decembrie 2, 2018 si scor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 2, 2018 Share Postat Decembrie 2, 2018 Cava.....habar nu am... piata e zdrente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Stie careva cine retapiteaza casti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 15, 2018 Share Postat Decembrie 15, 2018 nu, dar cred ca poti comanda interiorul separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 18, 2018 Share Postat Decembrie 18, 2018 n-ar fi rau am un nolan sper sa gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter75 Postat Decembrie 23, 2018 Share Postat Decembrie 23, 2018 Salutare grup. Vreau sa imi pun si eu niste hand guard-uri pe motor. Ce imi recomandat? Sunt varza, nu stiu dupa ce sa ma uit. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 28, 2018 Share Postat Decembrie 28, 2018 La 23.12.2018 la 11:42, hunter75 a spus: Salutare grup. Vreau sa imi pun si eu niste hand guard-uri pe motor. Ce imi recomandat? Sunt varza, nu stiu dupa ce sa ma uit. Multumesc! daca te uiti in urma pe topic o sa vezi ce si cum am pus eu . mai exact aici : http://tdmromania.ro/forum/viewtopic.php?f=27&t=335&start=20 @Alexandru Boros bucuros de cunostinta. Era cam racoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Ianuarie 7, 2019 Share Postat Ianuarie 7, 2019 @Taz Asg bucuros, bucuros! Am iesit si pe 02.01. mai fentam cat mai putem conditia meteo ca vad ca iar a dat cu alb pe afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Are cineva un cric central TDM 900 ,de vandut? Sau vreo stire/idee? Nu vreau nou momentan dar daca is nevoit...asta e.Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Si eu caut un cric imprumut pt model ca sa pot sa imi fac unul.Intre timp imi fac un scut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 abkant? Poti sa imi dai si mie desenul de debitare pentru scut? Cric am cumparat H&B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Fain....Un pret si o sursa se poate ? Multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Ravenshield din pacate nu am un desen L-am facut asa fara sa am o schita doar dupa motor cum am crezut ca e mai ok.In plus an crashcage unde vine decupat etc.Iar partea cealalta nu e simetrica ci e facuta dupa crashcage.Te ajuta masuratorile in cazul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Acum 9 ore, ravenshield a spus: abkant? Poti sa imi dai si mie desenul de debitare pentru scut? Cric am cumparat H&B. rave... de cand ai tu tdm?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 Acum 3 ore, eskapada moto a spus: Ravenshield din pacate nu am un desen L-am facut asa fara sa am o schita doar dupa motor cum am crezut ca e mai ok.In plus an crashcage unde vine decupat etc.Iar partea cealalta nu e simetrica ci e facuta dupa crashcage.Te ajuta masuratorile in cazul asta? Acum 30 minute, Taz Asg a spus: rave... de cand ai tu tdm?? Da, cred ca orice masuratori le pot valorifica in Autocad. Am TDM din 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eskapada moto Postat Ianuarie 26, 2019 Share Postat Ianuarie 26, 2019 ok masor si fac pe maine un desen Nu ti-am trimis inca masuratorile pt l-am mai modificat odata si maine fac o proba sa vad Apoi ok? O sa trec direct pe scut toate detalile de dimensiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate