Korben Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 A-haaaa! La mine place TDM argintiu Si pintenul ala in fata motorului Fain, misto, szep... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 A-haaaa!La mine place TDM argintiu Si pintenul ala in fata motorului Fain, misto, szep... MERCI, MERCI mi-a crescut ficatu acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 OOOOOOOO, TDM de mures era galben? Exact langa el am fost. (((((( E un tip din Sovata, faina mobra a lui, si niste tobe Laser pe el ...sooper. + Un plexi mare ....dar proprietarul nu e multumit de TDM....ce ti-e si cu unii. Eu sunt in timpul saptamanii prin oras, poti sa vii cand vrei. nr de tel 0720 100 258 Florian ps: chiar fain pintenu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 OOOOOOOO, TDM de mures era galben? Exact langa el am fost. (((((( E un tip din Sovata, faina mobra a lui, si niste tobe Laser pe el ...sooper. + Un plexi mare ....dar proprietarul nu e multumit de TDM....ce ti-e si cu unii. Eu sunt in timpul saptamanii prin oras, poti sa vii cand vrei. nr de tel 0720 100 258 Florian ps: chiar fain pintenu ! nu vinde plexi-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 nu:( dar se poate gasi la givi. Adik tot givi e si al lui, e pus peste cel original prins cu 4 suruburi ceva de genu Cavaleru. Acum caut si eu sa vad pe unde a-si gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Stai sa facem rost inainte.. Apoi poate vom vinde.. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vinde careva un TDM900? se explica ... duminica or iesit numerele, luni betzie, marti dimineata acte, dupamiaza cumparat tdm ... or trecut si ceasurile rele deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vinde careva un TDM900? daca as avea nu as vinde sigur nu mai vrei vstrom 1000?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 15-31 august vreau sa ma duc in Grecia. Se baga careva? Nu am scris ruta ca e simpla: odorhei-bucuresti giurgiu pleven sofia (ne uitamla krve) serres amfipoli plaja:D si de acolo vedem noi in total 1000 km pt mine pana la apa. din bucuresti minus 300 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 daca fac rost de bani eu ma duc in thassos, plecarea tot pe 15 ca atunci incep concediul te tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 15-31 august vreau sa ma duc in Grecia. Se baga careva? Io ma duc la băi la Gyula sau la Orosaza Nu vii translator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 LOL. Ce sa iti traduc Korben? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 [quote name='Fotok' date='Jul 9 2009, 10:44 AM' post='199184 salut am vorbit la Targu despre o firma din ungaria sau un tip care face tobe la comanda ptr. orice motor ,poti sa-mi dai un link ceva o adresa , m-am saturat sa merg cu aspiratorul prin oras .mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 /index.php?showtopic=364760 acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salut,am o problema cu motorul (3vd) dupa ce am facut sincronizarea la carburatoare,si i-am dat putina forja sa vad diferente.(20 km max) a inceput sa se auda ceva bataie in motor cand treceam de 4.000 rpm,dupa aia la peste 3.000.Am verificat uleiul si era 2 litrii in minus (in 2.000 km mi-a mancat atat).de cand s-a auzit bataia am mai mers 1 km max,sub 2.000 nu se aude absolut nimic.Am Schimbat uleiul bagat 4 L 20w50 si tot se aude bataia aia.De la ce dreq poate sa fie?distributie?.... p.s. scuzati ca am bagat aici da nu am mult timp sa caut pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salut,am o problema cu motorul (3vd) dupa ce am facut sincronizarea la carburatoare,si i-am dat putina forja sa vad diferente.(20 km max) a inceput sa se auda ceva bataie in motor cand treceam de 4.000 rpm,dupa aia la peste 3.000.Am verificat uleiul si era 2 litrii in minus (in 2.000 km mi-a mancat atat).de cand s-a auzit bataia am mai mers 1 km max,sub 2.000 nu se aude absolut nimic.Am Schimbat uleiul bagat 4 L 20w50 si tot se aude bataia aia.De la ce dreq poate sa fie?distributie?.... p.s. scuzati ca am bagat aici da nu am mult timp sa caut pe forum Cum naiba sa ai 2 litri mai putin in motor? Cum ai verificat? Si daca e asa, si daca ti-a mancat 2 litri in 2000 km si mai ai si bataie, eu zic ca la forjele ale tu nu mai aveai ungere ca lumea pentru ca in ture pompa de ulei trage uleiul din rezervorul de ulei si il imprastie prin motor Asa ca ai deja doua motive sa desfaci motorul: segmentii si/sau simeringurile de la supape plus cuzinetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Salut,am o problema cu motorul (3vd) dupa ce am facut sincronizarea la carburatoare,si i-am dat putina forja sa vad diferente.(20 km max) a inceput sa se auda ceva bataie in motor cand treceam de 4.000 rpm,dupa aia la peste 3.000.Am verificat uleiul si era 2 litrii in minus (in 2.000 km mi-a mancat atat).de cand s-a auzit bataia am mai mers 1 km max,sub 2.000 nu se aude absolut nimic.Am Schimbat uleiul bagat 4 L 20w50 si tot se aude bataia aia.De la ce dreq poate sa fie?distributie?.... p.s. scuzati ca am bagat aici da nu am mult timp sa caut pe forum Salut.. Uita`te la filmuletzele astea.. : http://www.youtube.com/watch?v=t2WhweL4hVI...=PL&index=8 la cea din urma, chiar la sfarsitul filmuletzului aduce camera la motor, si se aude perfect tzacanitu acela, ce se aude si la al meu.. Vezi poate se aude la fel si al mobra ta. Eu am schimbat lantzul de distributzie, si glasul motorului s`a schimbat putzin, dar se mai tot aude tzacanitu ala. Dupa parerea mea trebuiesc reglate supapele, dar nus tiu sigur.. Oricum. dak afli ceva.. sa ne comunici si noua.. Succes! Asfalt uscat! Cum naiba sa ai 2 litri mai putin in motor? Cum ai verificat?Si daca e asa, si daca ti-a mancat 2 litri in 2000 km si mai ai si bataie, eu zic ca la forjele ale tu nu mai aveai ungere ca lumea pentru ca in ture pompa de ulei trage uleiul din rezervorul de ulei si il imprastie prin motor Asa ca ai deja doua motive sa desfaci motorul: segmentii si/sau simeringurile de la supape plus cuzinetii Tu ai vazut k TDm`ul are 2 pompe de ulei? una care trage, si una care impinge uleiul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 (editat) Tu ai vazut k TDm`ul are 2 pompe de ulei? una care trage, si una care impinge uleiul? da tu ai vazut ca cetateanul a mers cu un litru jumate de ulei in motor si i-a dat forja? poti sa-i pui cinci pompe ca daca nu are de unde sa traga ulei tot aia e nu, dom'le, motorul e perfect, asa trebuie el sa bata peste 3000 rpm SA BATA, dejavu, nu sa tacane! Motorul lui reptile BATE, asta cel mai probabil e semn de cuzineti terminati din lipsa de ulei A, si ca sa iti raspund la intrebare, da, stiu ca TDM are 2 pompe de ulei Editat Iulie 9, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Inainte mi-a mancat 0.5 l in 3500 km nush cum de mi-a mancat atat :| ok cuzineti,pot sa fie si semeringurile de la supape si segmentii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 cauta un mecanic bun........da-le in ma-sa de sfaturi, unu zice asa altu' asa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 da tu ai vazut ca cetateanul a mers cu un litru jumate de ulei in motor si i-a dat forja?poti sa-i pui cinci pompe ca daca nu are de unde sa traga ulei tot aia e nu, dom'le, motorul e perfect, asa trebuie el sa bata peste 3000 rpm SA BATA, dejavu, nu sa tacane! Motorul lui reptile BATE, asta cel mai probabil e semn de cuzineti terminati din lipsa de ulei A, si ca sa iti raspund la intrebare, da, stiu ca TDM are 2 pompe de ulei Am inteles! Sa traitzi! Pai.. trebuia sa verifice si el uleiul mai repede.. Inainte mi-a mancat 0.5 l in 3500 km nush cum de mi-a mancat atat :| ok cuzineti,pot sa fie si semeringurile de la supape si segmentii ? daca cumva ajungi la reparatii si crezi k pretzurile pieselor de aici sunt mari, itzi sugerez sa incerci din america.. Am un prieten acolo, si prin el am comandat lantul de distributzie. A ajuns in 3 saptamani dupa ce am vorbit cu el. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 cauta un mecanic bun........da-le in ma-sa de sfaturi, unu zice asa altu' asa..... Un sfat competent Nici nu stiu de ce mai exista forumuri de discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Pentru tobe din ungaria vorbiti cu Martin http://www.martindob.hu/martindob.htm A facut cateva tobe pentru tovarasii mei din Odorhei si toti sunt multumiti. Arata super bine si suna la fel de frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 cine dezmembreaza TDM 850 din 92? caut pt un prieten un vibrochen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 mai era cineva aici cu vibrochenu pilaf, cu motoru luat de la pompieru. nu stiu repede cine, si nu pot acum sa caut, daca poate cineva sa posteze, ia legatura cu el - poate a rezolvat problema si te pune si pe tine in tema cu cat si de unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate