one_crazy_biker Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 aseara in jur de ora 00:00 sa stins din viata inca un fratior de al nostru doamne tot numi vine sa cred...il stiam destul de bine . hai sa va spun cum sa inamplat,poate mai baga la cap si atlii la ce duce un moment de nebunie CUm spuneam in seara de 18.03.2007 Dani (asa il chema) venea destul de tare pe o portiune de drum drept, din pacate a pierdut controlul si a fost aruncat din sa la o viteza destul de mare (nu are rost sa spun care a fost),lovindu-se cu capul de ciment de mai multe ori,fiind vizibile urme de sange din metru in metru ,motorul era un ducati supersport de 800 cm. ATENTIE!!! NU PURTA NICI UN FEL DE ECHIPAMENT nici macar CASCA!! DOAmne numi vine sa cred CE sa mai zic .... R.I.P man,si sincere condoleante familiei si prietenilor O sa revin si cu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Dumnezeu sa-i ierte toate greselile! Daca ai, pune o poza cu el (dar nu de la accident!), intrucat stiu din vedere cativa baieti din mangalia, si m-a cam luat cu calduri... Te rog sa nu postezi fotografii de la locul accidentului. Eventual le poti trimite prin PM, la cerere! Multumesc! O clipa de neatentie si....... Pacat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 OMG !! Viteza mare fara nici macar casca..... cum e posibil ??? RIP Condoleantza familiei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 ce rip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nici un RIP fara casca si cu viteza aiaaaa?????????????? asa-i trebuie, sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) RIP cum poate cineva sa tina ochii deschisi si sa vada drumul la viteza mare daca nu poarta casca? Editat Martie 19, 2007 de HONDANEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 ce rip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nici un RIP fara casca si cu viteza aiaaaa?????????????? asa-i trebuie, sincer " Cel fara de pacat sa ridice piatra....." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 " Cel fara de pacat sa ridice piatra....." n-am mers niciodata fara casca cu mai mult de 50 la ora, sa-mi fie cu iertare... si nici n-am cazut pe drum drept... (bine asta nu conteaza) si uite-asa mama, creste rata mortalitatii pe moto in ochii oamenilor obisnuiti! Motocicleta bat-o vina, din cauza ei a dreaku... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Aici in Cipru sunt zeci de motociclisti care se dau cu freza in vant si cu casca bagata pe mana. Nu au nici o taina oamenii. Parca aia care au inventat/fabricat casca de protectie ar fi fost dusmani. Ba unii dintre ei mai fac si stoppie-uri la semafor. Editat Martie 19, 2007 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 @one_crazy_biker ai poze de la accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 nasoala treaba,dar oricum daca o arzi nasol mai devreme sau mai tarziu tot o patesti... inca nu s-a inteles ca mersu' la fite in tricou si pe o roata provoaca moartea.. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 RIP Cred ca ar trebui sa mai facem campanii si pt noi, nu numai pt conservari. Cum frate sa fii zmeu fara pic de protectie, nici cu, nu ar trebui sa fim zmei. Facand o paranteza veneam ieri pe dn1 de la munte, cand unu cu R1 facea slalom printre masini, masini bara la bara, atat de violent incat la fiecare inclinare ma asteptam sa il vad p jos, nu spun de conservari k totzi puneau frane, il evitau se speriau....pt ce?? pt 10 min mai dvrme? haite-ti sa ne potolim putzin si sa intzelegem k nu calarim un volvo xc70 si sa lasam bravurile pt circuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 R.I.P. ! Si-a cautat -o cu lumanarea...Nu pot fi de acord nici cu cine a scris: asa-i trebuie ! Mai bine zis teribilismul pe 2 roti in Romania(si nu numai),naste tragedii ! Pacat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 FRate replici de genu "Asa i trebuie" nu cred ca sunt adecvate...gandeste ca a murit un baiat de numai 19 ani..macar tine pt. tine replicile astea. DA am poze cu motoru,o sa le pun in vreo 1 ora,ca am niste probleme cu PC Luati aminte cu totii,si ganditiva inainte sa trageti de gaz .. ganditiva la ce lasati in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 pacat !! condoleante familiei si prietenilor !! P.S.: dati-va fratilor pe o roata , stoppie, sariti pe rampe, peste pasinile din parcare , etc ... dar purtati echipamenetul de protectie ( CASCA, MANUSI, JACHETA cu PROTECTII, CIZME, etc ) pentru ca va poate salva viata !! ganditi-va bine ... daca avea macar casca poate era inca in viata Dumnezeul sa-l ierte ! si terminati cu prostii dastea: "asha merita" ,,, pt ca nimeni nu merita sa-si piarda viata dintr-o prostie .... dupa atatea accidente postate pe forum in care si-au pierdut atatia viata inca nu intelege lumea treaba cu echipamentul .... cred ca majoritatea intra la rubrica asta ca si la stirile de la ora 5 ,,,, se mai uita care a murit ,,, baga un RIP ,, cauta poze ,,, si aia e ,,, tot fara casca se urca pe mobre ,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 RIP @alecsxander eu nu cred ca e chiar asa defapt in ultima vreme vad tot mai des chiar si pe DN1 oameni cu motociclete de viteza care merg foarte atenti si mai ales in limita vitezei legale si cred ca e o urmare a acestor evenimente.Dealtfel daca observati majoritatea dintre cei decedati nici nu prea intrau pe acest forum iar toti de aici inclin sa cred ca nu plecam nici la paine fara casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 bai, sincer, imi pare rau pentru el, da.... asa-i trebuie... a cautat-o cu lumanarea... sau a fost marele lui ghinion azi... de ce nu a luat o casca? sau de ce a facut pe zmeul daca nu avea casca? hai sa bocim cu totii... p.s. mie imi tremura genunchii cand ma urc pe o motocicleta noua, dara-mi-te sa mai merg fara casca si cu 100+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Condoleante. Imi voi permite sa filozofez un pic pe marginea acestui accident tragic, fara nici o aluzie la persoana decedata. Campanile sunt fix nimic pe langa creeri unui prieten varsati pe asfalt. De acum inainte prietenii lui o sa-si cumpere casti si o sa le foloseasca. Si tot asa, pana o sa moara suficient de multi ca sa se creeze o cultura a sigurantei in randul motociclistilor, chiar si incepatori. Motociclismul in Romania este la inceput, si ca atare sunt foarte multi incepatori sau aspiranti care nu au nimic in cap decat viteza, si relativ putini experimentati care sa contrabalanseze situatia. Ca atare, performantele motocicletelor care se gasesc acum in Romania sunt mult peste nivelul general al motociclistilor. Nu vreau sa cobesc, dar intrevad cateva sezoane negre, din ce in ce mai negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 fuck...altul...ce naiba ma...unii kiar nu vor sa intzeleaga... RIP... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Aici in Cipru sunt zeci de motociclisti care se dau cu freza in vant si cu casca bagata pe mana. Nu au nici o taina oamenii. Parca aia care au inventat/fabricat casca de protectie ar fi fost dusmani. Ba unii dintre ei mai fac si stoppie-uri la semafor. Timpiti sunt peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Atata vreme cat echipamentul va fi folosit ca sa dea bine in poza si nu pentru ceea ce a fost facut, vom avea in continuare accidente. Macar de ar trage toti concluziile si ne-ar fi invatatura de minte. Aici in Cipru sunt zeci de motociclisti care se dau cu freza in vant si cu casca bagata pe mana. Nu au nici o taina oamenii. Parca aia care au inventat/fabricat casca de protectie ar fi fost dusmani. Ba unii dintre ei mai fac si stoppie-uri la semafor. Sa ii vezi pe greci ce fac cu supersport-urile prin oras si chiar si pe autostrada fara casca. Eu am crezut ca nu se poate asa ceva si chiar dupa ce am vazut cu ochii mei mai am indoieli ca exista atata inconstienta. Dar uite ca e posibil, orice e posibil !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Saracul de el, si cand te gandesti ca plecase la o plimbare... si a iesit o ultima plimbare lunga... off-topic: sa vezi in India cum este cu echipamentul, cred ca nici macar 1% nu au asa ceva si se mai merge si total haotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 de acord cu pistolaru , se importa deja motociclete mult mai ieftin si tot mai des aud de -incepator si r1 (sau echivalent) . sper din toata inima ca accidentele sa se imputineze , desi crescand numarul mobrelor ... CONDOLEANTE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Nasol e ca vad din ce in ce mai multi copii,de 12-15 ani,cate doi pe un piaggio sau scuter mic,de un loc,fara casti,facand manevre smecheresti pe strazi.ASTIA vor fi cei care vor plati scump mai tarziu cand apuca la un motor tare.Urecheati-i,fratilor,sa se trezeasca.Intr-o zi va vor multumi pt.ca le-ati salvat scalpul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 MA scuzati ,vreu sa rectific ceva... avea casca da ia sarit de pe cap ( acum am vb cu un prieten din politie care a fosta acolo... ma scuzati pt gresala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate