Gixu. Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Acum 2 ani ne-am tinut dupa un chopper cu o forma speciala, initial am zis ca e un VTX custom cand, de fapt, la semafor am vazut ca e un Hammer (nu era cel din Otopeni). Deci cred ca sunt 2 exemplare Hammer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Inceputul este bun, NU SUNT SINGUR !!!! Da imi iau un animal mare, abia astept sa-l incalec... Sincer, nici nu vreau sa vorbesc despre probleme. Pentru mine nu exista decat provocari si rezolvari, problemele le las la altii. ne vedem pe gropile, pardon, starzile patriei. si a sosit !!!!!! aseara am ajuns acasa cu "naveta spatiala". e minunat, n-am ce zice. abia astept sa-l calaresc la drum lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Inceputul este bun, NU SUNT SINGUR !!!! Da imi iau un animal mare, abia astept sa-l incalec... Sincer, nici nu vreau sa vorbesc despre probleme. Pentru mine nu exista decat provocari si rezolvari, problemele le las la altii. ne vedem pe gropile, pardon, starzile patriei. si a sosit !!!!!! aseara am ajuns acasa cu "naveta spatiala". e minunat, n-am ce zice. abia astept sa-l calaresc la drum lung. Oau, Sigur nu-ti trebuie permis categoria C/D ? ) Pare absolut imens! Sa-l stapanesti cu placere si fara incidente! Ne vedem intrafic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 (editat) Inceputul este bun, NU SUNT SINGUR !!!! Da imi iau un animal mare, abia astept sa-l incalec... Sincer, nici nu vreau sa vorbesc despre probleme. Pentru mine nu exista decat provocari si rezolvari, problemele le las la altii. ne vedem pe gropile, pardon, starzile patriei. si a sosit !!!!!! aseara am ajuns acasa cu "naveta spatiala". e minunat, n-am ce zice. abia astept sa-l calaresc la drum lung. Vezi ca ai in spate semnul de parcarea interzisa. Editat Martie 28, 2013 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Inceputul este bun, NU SUNT SINGUR !!!! Da imi iau un animal mare, abia astept sa-l incalec... Sincer, nici nu vreau sa vorbesc despre probleme. Pentru mine nu exista decat provocari si rezolvari, problemele le las la altii. ne vedem pe gropile, pardon, starzile patriei. si a sosit !!!!!! aseara am ajuns acasa cu "naveta spatiala". e minunat, n-am ce zice. abia astept sa-l calaresc la drum lung. Christ, cata caleasca!! glumesc sa-l stapanesti sanatos, la dum lung cred ca de vis, in oras... hihi, pune-te sa faci sala pt manevratul si impinsul de pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Vezi ca ai in spate semnul de parcarea interzisa. e......hmhmm.....aaahh, fosta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Christ, cata caleasca!! glumesc sa-l stapanesti sanatos, la dum lung cred ca de vis, in oras... hihi, pune-te sa faci sala pt manevratul si impinsul de pe loc nu-i trebe forta, are marche arriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 nu-i trebe forta, are marche arriere da da, norocul meu... Predator pe strazi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 replica Victory la H-D Softail Slim http://www.motorcycle-usa.com/645/17917/Motorcycle-Article/2015-Victory-Gunner-First-Look.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 vn 900 custom ...lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 saptamana trecuta un prieten lucrator la o banca a fost vizitat de un dealer (? asa a inteles el) victory, care i-a lasat 2 cataloage 2008, unul cu motociclete, altul cu accessorii si echipamente. in catalogul cu motociclete nu sunt trecute preturi, insa in cel cu acesorii da. si spre surprinderea mea, preturile nu mi se par mari. iata cateva ex.: - casca modulara by nolan (dar cu emblema victory), cu uv 400 shield, la 349,99$ (care pe louis e 260Eur) - casca half face by nolan (cu emblema victory), cu uv 400 shield, la 199,99$ (180Eur pe louis) - jacheta de piele barbati, la 299,99$ - manusi din piele, intre 29,99$ si 59,99$ - ghete piele la 129,99$... hellooooo euro vs dolar 199dolari fata de 180 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttb1968 Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Deci? Cum au fost plimbarile? Cati posesori ai mai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 ttp://www.victorymotorcycles.com/en-us/1200cc/octane-steel-gray S-o vrea concurent pentru Sportster? Drag cruiser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Mie 1 nu-mi place.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Gusturile nu se discuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Mie imi aduce a Indian Scout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Mie imi aduce a Indian Scout Clar! Editat Februarie 21, 2016 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Racire pe lichid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Masca aia de far parca e cam cum ne faceam noi la Mobre prin anii '80, sa parem smecheri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 se vrea rival pt noul Scout de la Indian, dar le-a cam iesit clona ) ttp://www.victorymotorcycles.com/en-us/1200cc/octane-steel-gray S-o vrea concurent pentru Sportster? Drag cruiser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Arata f interesant, nimic de zis. Personal imi aduce cu Yamaha Raider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 106 de ponei sub un cruiser, damn! Are un design interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) Transmisie pe curea... Pentru ca 2017 si 1800toamna sunt foarte apropiate. Si sa nu uitam de un singur disc de frana pe fata. Cine are nevoie de doua sa opreasca 340 de kile de motocicleta+motociclist de la 180 km/h? Da are ABS... Plus aia 100 de cai sunt la 8000 de ture, adica mai ai doua indicatii pana se termina indicatoru'. Si acu serios, i-ar fi durut portofelu' sa mai puna o sa? Editat Februarie 23, 2016 de bigFatAss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Iar cuplul maxim de 103 Nm/6000 rpm. Asta-i motor de orice altceva, dar nu de cruiser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Aparent nu intamplator a iesit un Indian Scout cu facelift. Polaris detine atat Indian cat si Victory. » Post actualizat in 03 Mar 2016 18:22http://www.motorcyclenews.com/news/first-rides-tests/2016/february/victory-octane-first-ride/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate