PoliBuc Postat Iunie 14, 2016 Share Postat Iunie 14, 2016 Adevar graiesti. Aceleasi sentimente impartasesc si eu fata de GSR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Cumpar toba finala stock Suzuki GSR 600. Astept oferte pe PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vasile700 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 intrebare de incepator/noob: mi se aprinde intermitent lumina cu unealta de pe bord cand e oprit motorul, ce semnifica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 E normal. Este vorba de sistemul de blocare al ghidonului, scrie pe rezervor ceva cu "security system.." bla, bla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 La mine se aprinde si cu ghidonul liber (neblocat). Este de la imobilizator SAIS Suzuki Advanced Immobilizer System. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Este normal. Daca introduci cheia in contact se stinge ? Nu mai tin minte cum este dar cred ca sistemul nu recunoaste cheia de contact, normal daca nu-i deloc, cheia fiind cu cip. Atentie cu aceste chei sa nu le pierzi. Daca ai numai una, situatie des intalnita, faci urgent o copie, nu costa tocmai putin dar te scuteste de probleme. Nu stiu cat mai costa dar pe mine m-a costat 50 lei cheia bruta si 200 cipul acum cinci ani. Poate s-au ieftinit intre timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Nu s-au ieftinit... Am facut eu pentru cineva si a fost chiar mai scump. Asa e, parca daca bagi cheia si o recunoaste, se opreste clipacitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jhn Ro Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 (editat) stie cineva de unde pot sa iau aceasta carena Editat Iunie 18, 2016 de Jhn Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Cred că ce e în prima poza difera de ce e într-a doua. Eu o aveam standard, dacă e vorba de belly pan (sau cum s-o scrie). Găești pe e-bay și poți da comanda la userul Garcya care aduce fff convenabil orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 (editat) Prima e o carena pentru gsr-ul de 750. Carena din a doua poza este accesoriu suzuki oem. http://shop-motorrad.suzuki.de/p/vollverkleidung-1?pp=500 Editat Iunie 19, 2016 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 salutari! a venit vara si un naked pe caldura asta e o adevarata placere. daca iarna vantul te inteapa, acum vantul iti da aripi. am sa atasez niste poze cu marea si muntele. ps! am 3 mii de km pe motor in 5 luni dar inca merg foarte foarte foarte incet. pe serpentine la vale merg ca un autobuz. cam cati km trebuie sa mai bag pana invat sa ma aplec cu incredere<70km in curba> » Post actualizat in 30 Jun 2016 17:16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Mereu ai ceva de învățat! Și indiferent de numărul de km, te sfătuiesc să mergi întotdeauna în limita ta de confort. Aceasta limită se va largi cu timpul, fără să îți dai seama... Altfel, multi km fără incidente îți doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Mereu ai ceva de învățat! Și indiferent de numărul de km, te sfătuiesc să mergi întotdeauna în limita ta de confort. Aceasta limită se va largi cu timpul, fără să îți dai seama... Altfel, multi km fără incidente îți doresc! stiu ca ai dreptate. am sa fac vara asta un curs defensiv la honda sa ma ajute pentru a prinde mai multa incredere in mine. probabil e si faptul ca am facur scoala in romania iar aici in barcelona astia sunt tatici.ei merg la jumatate de metru in spatele masinilor si fac depasiri in sensul giratoriu. cand se inscriu in sens se pun paralel cu masina si cand incep deplasarea depasesc in 2 timpi. eu nu am vana asta » Post actualizat in 30 Jun 2016 18:06 cum se rotesc pozele ca toate au fost atasate cu capul in jos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 Nu îi lua ca reper pe alții! E cea mai mare greșeală să te ții după ei dacă sunt "tătici". E foarte ușor să mori sau să ajungi într-un scaun cu rotile pe viață! Ai mare grija! Un curs te va ajuta, iar practica în zona ta de confort îți va aduce deprinderi care te ajută! Uite, eu am permis din 95 și nu sunt tătic. La unele ieșiri cu băieții, dacă simt că nu pot tine ritmul, ies din grup și merg de capul meu și atât cât să nu simt că risc... Dacă vrei viteza există pista. Pe strada ești pe cont propriu și nu te protejează nimeni. Eu am o vorbă: e suficient să se întâmple vreo nefacută O SINGURA dată...! Încă ceva, vezi că GSR-ul te poate surprinde câteodată. 3k km sunt încă puțini până vă cunoașteți mai bine! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 30, 2016 Share Postat Iunie 30, 2016 RABDARE !!! Tornada zice bine ce zice. Toate la timpul lor si in ritmul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Poti sa pui o poza de aproape cu spatele / suportul de nr. te rog ? Vad ca inca ai semnalele originale, ai taiat plasticul si ai prins numarul de suportul acela original de fier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demian Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Poti sa pui o poza de aproape cu spatele / suportul de nr. te rog ? Vad ca inca ai semnalele originale, ai taiat plasticul si ai prins numarul de suportul acela original de fier? asa am cumparat-o! are suportul de numar taiat dar pt asta sunt obligat sa ii pun numar de plastic altfel este pericol de taiatura in caz de accident. » Post actualizat in 01 Jul 2016 13:44 asa am cumparat-o! are suportul de numar taiat dar pt asta sunt obligat sa ii pun numar de plastic altfel este pericol de taiatura in caz de accident. sper sa te ajute poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machinistul Postat Iulie 2, 2016 Share Postat Iulie 2, 2016 Salutare tuturor, din păcate sunt nevoit sa-mi vând si eu GSR-ul. Pentru mai multe informații va rog sa ma contactați în privat! http://olx.ro/oferta/vand-suzuki-gsr-600-2008-ID6z4mA.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Salutare! Trebuie sa plec din tara si am nevoie de bani. De aceea sunt nevoit sa il vand O sa fac si un topic pe forumul de vanzare. http://olx.ro/oferta/vand-urgent-suzuki-gsr-600-ID6zyZ8.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Wtf, se dau GSR-urile pe banda rulanta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Ar fi bine daca s-ar da asa cum zici Chiar am nevoie de bani cat mai urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Fă un topic și pe vânzări! Eu l-am dat în iunie, dar cât timp am avut GSR-ul nu am văzut atâtea la vânzare! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Vind un set de manete aftermarket frina+ambreiaj compatibile cu GSR600 2006-2011 si GSR750 2011-2015 70 lei + transport /index.php?/topic/739496-vind-set-de-manete-noi-frinaambreiaj-pt-gsxr6007501000-vstrom-650-gladius-gsr-tl1000/ Ii rog pe cei eventual interesati sa raspunda pe privat, nu urmaresc topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Am topic pe vanzari... dar vad ca nuprea se uita lumea pe acolo... Am la vanzare, le fel de URGENT o toba SHARK Carbon, cumparata din Germania cu 700 EURO. Am acte la ea si factura. A fost montata pe GSR-ul pe care il vand. Pretul este de 800 LEI FIX, doar saptamana asta. Pentru poze si alte detalii astept mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Bun prețul la toba. Baga și niște poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate