karavei Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Cam asa este , trebui sa mai lucrez ... ca de masatul tastaturei este destul de complicat ... trebui sa incepi cu AAA si la sfarist nu conteaza cum dar trebui sa ajungi la un OOOO. . . Si aici viespari /index.php?...828&st=1870 Si maine cum ramane cu furatul mirese-i Laryy ... ? Ai vreo casca cu voal sa i-o dai miresei .... ca eu nu cred ca vrea sa-si strice cocul care o fi dat vro 300 la cofezarie... ) ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Si maine cum ramane cu furatul mirese-i Laryy ... ? Ce mireasa? Cand? Cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 eeeeeeeeeee O sa vezi ...:PD:D:D: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Ce mireasa? Cand? Cum? 1. Mireasa pe care o sa o fure nastu ,Larry...si inca unu numit Karevrei 2. Sambada la ore tarzii in noapte ( ora 12) 3. Pe motoare ...hora mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Ce mireasa? Cand? Cum? 1. Mireasa pe care o sa o fure nastu ,Larry...si inca unu numit Karevrei 2. Sambada la ore tarzii in noapte ( ora 12) 3. Pe motoare ...hora mare Domnita, nu cumva ai uitat pe cine era mai important? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Domnita, nu cumva ai uitat pe cine era mai important? Participi si tu la rapirea din serai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) @harciogu & @razvanusv La cat mai multe plimbari placute pe asfalt uscat. Editat Mai 15, 2009 de sorin56ro2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 @harciogu & @razvanusv La cat mai multe plimbari placute pe asfalt uscat. La multi ani, TAURASILOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 La multi ani ,aleaa-alea alea-alea..stiti voi. Cel mai important e "cand bem?" "unde bem?""cat bem?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaNa Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurista Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Amu ca am aflat LA MULTI ANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 A, DA?!?!. Avem sarbatoriti? pai... atunci LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) La multi ani ,aleaa-alea alea-alea..stiti voi.Cel mai important e "cand bem?" "unde bem?""cat bem?" Dane, eu dau de baut cand apucam sa ne mai intalnim si daca o sa am suficienti bani(studentia asta...). Cu prima ocazie deci, eu fac cinste Aaa da, multam tuturor de urari. Pup pe scrot/sfarc LMA harciogu ! Ma gandesc sa joc la loto duminica si daca voi castiga va cinstesc cu un motor nou pe fiecare De la mine ... http://www.youtube.com/watch?v=bt6PYpIemCc Editat Mai 15, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SZERZO Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 La cat mai multi ani pe moto, baieti ( Harciogu& razvanusv) ! Hai sa ne traiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 bai, am vb cu Mirela si cica face nush ce petrecere in curte la Biker's diseara si pune si meciul inauntru .Eu merg,cred ca si Larry.Care mai doreste care mai pofteste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 bai, am vb cu Mirela si cica face nush ce petrecere in curte la Biker's diseara si pune si meciul inauntru .Eu merg,cred ca si Larry.Care mai doreste care mai pofteste? Si eu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 bai, am vb cu Mirela si cica face nush ce petrecere in curte la Biker's diseara si pune si meciul inauntru .Eu merg,cred ca si Larry.Care mai doreste care mai pofteste? Pai atunci vin si eu acolo. Pe la ce ora ne intalnim acolo sau cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Pai atunci vin si eu acolo. Pe la ce ora ne intalnim acolo sau cum facem? pai la ora 21:00 incepe meciul deci io cu Cici vom fi la fara zece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 La multi ani cocoseilor !!! azi vin si eu motorizat. La 20.15 plec de la bordo spre bikers. Care mai doreste, care mai pofteste stie unde ma gaseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 LA MULTI ANI HARCIOGU SI RAZVANUSH!!!!!!! BAI DECI : NE INTINLIM LA 8 PM MAINE = SAMBATA - LA BORDO CA SA MERGEM LA MUZEUL MILITAR? DUMINICA LA 10 AM NE INTINLIM LA BORDO CA SA MERGEM LA TEST DRIVE KTM CIOLPANI!!!! WHO'S WITH ME? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) LA MULTI ANI HARCIOGU SI RAZVANUSH!!!!!!! BAI DECI : NE INTINLIM LA 8 PM MAINE = SAMBATA - LA BORDO CA SA MERGEM LA MUZEUL MILITAR? DUMINICA LA 10 AM NE INTINLIM LA BORDO CA SA MERGEM LA TEST DRIVE KTM CIOLPANI!!!! WHO'S WITH ME? Bogdanele, de ziua de sambata sunt de acord, dar duminica era vorba sa ne strangem la 9A.M. PE CEAS si cel tarziu la 9:15 sa plecam. Asadar fac anuntul fiindca nu am fost toti prezenti si nu am hotarat la comun. S-a hotarat ca Duminica, 17 mai 09, la ora 9.00A.m. sa ne intalnim la Bordo pentru a pleca spre circuitul de la Ciolpani in vederea test driveului organizat de KTM(ma rog..de dealeri KTM) Editat Mai 15, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) Deci daca ajung acolo la 11, va sun iar voi nu ati plecat inca... ce sa va fac, ei? Tulai ma... o fost ziua ta, tzacanitule! Sa nu zici La multi ani mestere Editat Mai 15, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Deci daca ajung acolo la 11, va sun iar voi nu ati plecat inca... ce sa va fac, ei? Tulai ma... o fost ziua ta, tzacanitule! Sa nu zici La multi ani mestere Tulai screech, mai intra si tu pe forum sa vezi ce mai zice lumea Inca ceva, care merge sa cascam un pic gura la Campionatul de Stunt Rides? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_81 Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Fiind nou ...poate imi zice si mie cineva unde e BORDO asta ca as veni si eu la Ciolpani cu voi.... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 In primul rand WELCOME - CRESTEM, CRESTEM. Bordo se gaseste in parcarea strandului Tineretului - sau peste drum de USAMV = Agronomie.Vara stam la terasa, parcam motoarele in spate - nu la sosea si aproape de "cai" stam si noi. OK, MAINE LA 9 AM NE STRANGEM LA BORDO, DAR AZI??? CINE VINE LA MUZEE? Eu nu mai sunt acasa in 15 min asa ca vb pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate