situacuma Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Salut ! Sunt Vlad si am permis din 2009 . Momentan am un rs 125 pe care vreau sa ma initiez in ale motociclismului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 salut Alin si CBR 600 RR2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 salutAlin si CBR 600 RR2005 sa nu mi spui ca esti incepator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macarov Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Salut...sunt Alex...am 23 de ani si am permis A si B din 2006,motorul l-am luat acum 3 zile....un BMW R 1100 RT din 98 si sunt incepator....dar pot sa spun ca motorul acesta imi da sentimentul ca nu sunt incepator prin usurinta cu care se conduce. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Daniel.30 ani.Posesor A din toamna .Fara evenimente neplacute ...am facut cam 5000 km.Va salut pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Salut. Ma cheama Alex, am 15 ani si la vara dau de A1. Am o Yamaha Yzf R125 din 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nume:Petre varsta:28 Pasionat de motociclism din 2000. Posesor de cbr600f4iS din 2001 rossi replica, iar primul meu motor cbr600f '95. Km facuti pe moto:in jur de 40000km accidente: 0 ( 2 cazaturi de pe loc) asfalt uscat si grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Paul 29 ani acuÂş HuÂşi - Vaslui dețin permis de conducere TOATE categoriile - Âşi sunt mîndru de treaba asta de meserie pompier (Âşofer/servant) proaspăt posesor de IJ Jupiter (au vîndut-o jantele...) istoria mea ca motociclist o găsiți la http://forum.oltcit.eu/viewtopic.php?f=45&t=178 drum întins pe asfalt uscat...Âşi nu numai! (îmi (va) place să scot motoarele pe dealuri!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 hai,sictirel,Satanistule.."ti-au luat ai tai mobra".... e un scuterist pricajit cu fitze de mare roacar piei,piticanie! ce rautacioasa esti!!al tau motor unde-i? app tre sa ne gasim sa ne dam cate o bere ca suntem posesori de permis din aceeasi zi cand facem anu' adik Mesaj completat sa ma prezint si yo.Alex aka Pogo.sunt baicar de anu trecut,reprezint buzau si posed Kawasaki Zr-7S din 2001,yamaha r125 2008,si yamaha xt 350 din 1987(gaina batrana face ciorba buna,si tot ea m-a dezvirginat acum 6 ani:d) Mesaj completat sa ma prezint si yo.Alex aka Pogo.sunt baicar de anu trecut,reprezint buzau si posed Kawasaki Zr-7S din 2001,yamaha r125 2008,si yamaha xt 350 din 1987(gaina batrana face ciorba buna,si tot ea m-a dezvirginat acum 6 ani:d) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letgo Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) Salut! Andrei e numele meu. Permis din mai 2008, rulat 10 000 km cu un Shadow pe care l-am dat ca nu aveam bani de avion. Vreau sa imi iau un kawasaki zx9 sau alt motor care sa aiba tupeu sa imi stea intre picioare. Imi place tuica de pruna, vinul rosu, voia buna si cantecele noaptea la foc. Fetele rele sunt cealalta categorie. Poze pe Imagini din calatoriile pe 2 roti: America, California, San Francisco - Los Angeles Editat Aprilie 30, 2010 de letgo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Salutari! Numele meu este Gabi sunt din Valenii de Munte am carnet din 2009 si conduc o Aprilia Tuareg. Editat Mai 6, 2010 de Fallen_Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 (editat) Salut , David , 16 ani , permis : dau maine proba practica , motor:CBR125R , INSTRUCTOR : BUDOI ADI VASILe . Din bucuresti . Editat Mai 11, 2010 de david4you26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsutzusve Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Salutare Alex ma numesc dupa cum se poate vedea si din nick-ul meu am 22 de ani si merg pe 23 si continui incet si sigur. Momentan am carnet dar doar categoria B ca asta mi-am permis pentru inceput, primind cadou de la tata o dacie 1310, dar nu asta e important. Nu am INCA categoria A dar sper ca atunci cand vin in tara sa-mi iau si A-ul ca orice om normal la cap care vrea sa mearga cu motorul in Romania. In fine, momentan conduc o motoreta chinezeasca Sweyd, 125 cmc si cam atat, pe care imi fac mana. Tin sa mentionez ca acum ma aflu in Africa de Est undeva in Sudan si conduc fara carnet, dar conduc. Ma specializez in curse de safari ) glumeam, inca invat si mai am multe de invatat dar este o experienta unica fata de Romania. Cam atat despre mine si sper ca poate intr-o zi sa ne vedem prin capitala Romaniei pe motoare si sa ne salutam. Vreau XT cand vin in tara. Evident sindromul il am de la tata care o ardea pe o Mobra ilegal ( bunica lucra in militie ) pe 17-18 ani si acum si eu la fel dar in alta tara si alte circumstante ! Atasez si poze cu mine si motoreta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 salut. sunt marius din bucuresti/pitesti,29 ani,permis din 2009,am un v-strom dl 650 si disponibilitate pentru plimbari de weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipr Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Salut! Lucian ma numesc, am 24 ani, sunt din Iasi, iar de vreo luna am un Suzuki GSX 600F din 2002. Am permis pentru categoria A din 2007, dar n-am mers pana nu mi-am luat motocicleta asta, deci sunt incepator. Nu prea am facut poze pana acum, dar am una cu mine in parcare cand intorceam sa o mut intr-un loc mai cu umbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeriu balint Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Buna ziua tuturor.Numele meu este Valeriu Balint si am 36 de ani.In ultimii 5 ani am muncit mai mult in Germania,venind cam o data pe an in tara.Acum, ca m-am intors definitiv in tara, vreau sa intru in contact cu voi si sa imi fac cat mai multi prieteni motociclisti (sper sa nu fiu prea "batran" pt voi).Locuiesc in Bucuresti, zona Militari. Am o Hayabusa din 2007 , luata acum 2 luni (in trecut am mai avut un f2 si 2 f3-uri plus un gsxr 1000).O sa o inscriu cat de curand in tara, acum am nr de Germania.Sunt la curent , cel putin in teorie, cu miscarea moto de la noi, fiind un cititor neparticipant al acestui forum de 3 ani.Am permis moto din 1999 si auto din 1997.Sper ca nu v-am plictisit prea tare.In masura timpului liber o sa postez pe forum. Va multumesc.Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Dan Badiu, 38 ani, Cluj, alte informatii la cerere In poza eu si iubitele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QuietKey Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Salutari.Sunt Dan, 25 ani, fac dinti(sunt tehnician dentar) si pe viitor vreau sa ii si scot(sunt student la stomatologie) , A-ul din 2006, moto de 1 an un Suzuki GSX 750 F din 2003. Merge mult mai bine decat arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimsys Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Buna, Ma numesc George Luna asta dau examenul pt A (sper sa il si iau) Microbul il am din februarie cand m-am dat pe un cruiser. Motorul sper prin feb martie Editat Octombrie 2, 2010 de gimsys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 (editat) Buna seara, ma numesc Cornel insa si mama imi spune tot cashu. 22 de ani, permis cat b de 4 ani si cam 50 mii km iar cat A din mai 2010 si cam 8 mii km. Motocicleta este un r6 din 2000 cu care ma inteleg bine, o singura tranta intr-o curba "ac de par" unde aveam viteza prea mica pt cat de inclinat eram eu, aprox 30km/h si am culcat-o de tot, insa fara nici un fel de urmari. Sunt necasatorit, student an terminal, sef de raion intr-un supremarket si mai nimic trecut pe numele meu (exceptie masina si moto si un laptop); pe sistemul: am 22 de ani si n-am facut nimic Editat Octombrie 2, 2010 de cashu21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 Revin cu update . Rares , zis B!sh0p prin anumite locuri dubioase . Aproape 22 de ani , student la Romano-Americana , Management , anul III . Muncit sezonier p-afara , si pe aici . Momentan cantonat acasa , la Snagov . Mobreta : Bandit 400 . Hobby : Imi place sa fac ce-mi place , in general . Poza : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyanide Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Salutare!...sunt Robert (mai putin cand dorm ) din Bucuresti am 8770 de zile, posed A-ul din 2010 si motoru (Honda Nighthawk 650) tot de atunci ...n-am apucat sa ma dau cine stie ce dar in schimb tot mesteresc la el si parca nu-l mai termin Lucrez in telecomunicatii si in curand sper la Metrorex...maine ma duc la munca si nu am nici un chef ..n vedem la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Va salut si eu pe aceasta cale,ma numesc Costin si am 29 de ani locuiesc in Bucuresti posesor recent al unui GSXR 600 posed categoria A din octombrie 2010. In rest ce sa mai zic....toate bune si frumoase si nu uitati 200 km/h este o viteza mult prea mare pt RO.Asfalt uscat si toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Buna seara . Ma numesc Rusu Arthur , sunt din Timisoara si am permis din 95 ( B,C,E ) si 08 ( A ) . Conduc din principiu doar ce-mi apartine si nimic altceva ( piesele prietenilor sunt mai scumpe decat ale mele ) . Posed un Africa Twin si un F4i . O seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 Salut! ma numesc sarbu mihai-lucian sunt din radauti(suceava),student in Iasi la Mecanica(autovehicule rutiere),permis din 2007,tocmai am vandut o yamaha xt 600 si mi-am achizitionat o xtz 660 tenere,21 ani. Asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate