RzVan Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Uite aici un stop de care-ti trebuie tie : /index.php?/topic/274372-bursa-clasicelor/page__st__330 multumesc.stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Cumpar napolitana voshod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Cumpar napolitana voshod. vezi doua posturi mai jos ca dezmembreaza cineva un minsk de la care poti lua piesa sau daca nu de la Dani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Dani nu are pe stoc Se potriveste cea de minsk?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Cumpar aripa fata de niepra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 (editat) DNEPR !!!! da? nu ne jigni dany old moto 0740 848 790 sau gaspar 0744 472 055.ei sunt greii motoarelor rusesti Editat Aprilie 22, 2012 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 DNEPR !!!! da? nu ne jigni dany old moto 0740 848 790 sau gaspar 0744 472 055.ei sunt greii motoarelor rusesti Scuzele mele "tovarasi" . Multumesc de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Dani nu are pe stoc Se potriveste cea de minsk?? Napolitana(blocul comutator stabilizator)conform datelor din cartea tehnica a Voshod-ului si Minsk-ului are acelasi cod 262.3734 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3m-01 Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Am gasit la gaspar. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 (editat) Napolitana(blocul comutator stabilizator)conform datelor din cartea tehnica a Voshod-ului si Minsk-ului are acelasi cod 262.3734 or fi avand acelasi cod;dar de obicei Voshod-ul e pe 90W iar minsk-ul e pe 65W! Editat Aprilie 23, 2012 de iuli-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 mai am doar motorul si furca. De furcă te-am întrebat eu via e-mail pe 19 aprilie. AÂştept încă răspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 or fi avand acelasi cod;dar de obicei Voshod-ul e pe 90W iar minsk-ul e pe 65W! Codul este un fel de STAS asa ca produsul este identic pentru cele doua motociclete diferenta diind numai la puterea generatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Caut, cumpăr, primesc, iau etc. două cutii laterale - pereche - pentru Izh Jupiter 4. Probabil merg Âşi de pe Jupiter 3 sau Planeta 3 / 4. Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 caut-vreau-doresc capacelu din plastic,de pe joja grup sau cutie viteze dnepr.nu as pune capac de coca-cola acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 ÂŞi mie mi-ar trebui vreo două, că de când mă țin să croiesc două bucăți. Nu vă zic ce nămol amestecat cu apă de ploaie Âşi cu o linguriță de ulei-vaselină am găsit în cutia de viteze de pe urma fostului proprietar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 domle! astia su-s fosti proprietari. niste oameni de pe alta planeta si pe dneprul meu au facut unele nepasari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 in continuare am nevoie de roata si aripa fata fata si stop original spate de pe aripa la cz 175 1960.chiar numai are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Faci in felul urmator : dai click pe chestiile incercuite in poze si o sa gasesti ce-ti trebuie (pozele nu s-au incarcat in ordine dar , sper eu , o sa te descurci tu). Da ? Editat Aprilie 26, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Caut rezervor Jupiter 4 in stare buna de preferat zona de sud cai mai aproape de Bucuresti ....dar nui bai si daca e de mai departe .Astept poze si pret . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Caut rezervor Jupiter 4 in stare buna de preferat zona de sud cai mai aproape de Bucuresti ....dar nui bai si daca e de mai departe .Astept poze si pret . Daca il vrei p-asta, afla ca e usor infundat pe stanga (am desenat o sageata gri acolo unde e lovit), are pe el lipita o musama urata, neagra, la emblema ij de pe dreapta e sters scrisul, nu are bucsele de fixare, cele din cauciuc dar rezervorul nu curge si ti-l dau fara buson si fara robinet. pretul - il faci tu. Editat Aprilie 27, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si uite asa, dintr o data, festina a devenit si el comersant...! pai ce sa zicem?!... succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Daca il vrei p-asta, afla ca e usor infundat pe stanga (am desenat o sageata gri acolo unde e lovit), are pe el lipita o musama urata, neagra, la emblema ij de pe dreapta e sters scrisul, nu are bucsele de fixare, cele din cauciuc dar rezervorul nu curge si ti-l dau fara buson si fara robinet. pretul - il faci tu. OK vorbesc cu baiatu pentru care il vreau si te sunam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 (editat) Si uite asa, dintr o data, festina a devenit si el comersant...! pai ce sa zicem?!... succesuri! sper ca, in cazul in care vei fi interesat, o parte macar din piesele ramase ce le voi darui sa-ti fie si tie de folos. sau cele ce le voi vinde, dupa caz. va trebui doar sa-mi spui primul, cand voi publica lista cu pozele si descrierea lor. pentru cele oferite drept cadou vor avea prioritate cei ce m-au ajutat concret cat si cei ce mi-au solicitat deja una-alta... Pedros mai are nevoie de o saptamana, asadar sambata ce vine voi avea motoreta acasa cat si piesele ramase. multumesc pentru frumoasele urari. succesuri multe sa ai si dumneata! Editat Aprilie 27, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si uite asa, dintr o data, festina a devenit si el comersant...! Hehe, +1 mi-ai luat vorba din gură ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poetu2007 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Cumpar cilindru MZ etz 250 cota 0 sau 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate