Sari la conținut

Cereri pentru comuniste

madcox
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Încearcă să le faci din tijă filetată. Le îndoi pe țeavă (le faci mai lungi și le ții capetele în două țevuști, ca să nu strici filetul și pentru a avea control) și apoi le scurtezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gasesti la piese auto. Sunt coliere de prindere pentru esapamente. Am gasit ceva dar are 28 la interior: bosal 250-228. Daca vrei alte dimensiuni poti cauta catalogul Bosal pentru esapamente si gasesti acolo tot ce vrei. PS poti sa te duci la piese cu codul de mai sus si te rezolva rapid.

Link spre comentariu

salut..! are cineva idee unde se poate gasi bride ca astea ( sunt de 8mm dar i-mi trebuiesc de minim 130- 150mm max)... si la interior 26mm ( teava de 3/4)..

poate cineva stie..?

multumesc..!

ROCAST depozit langa piata obor http://www.rocast.ro/content/cataloage/OA/cap2.pdf vezi pag 32

Editat de Aleko
Link spre comentariu

o aripa spate (sau atas) de M72 sau macar ceva asemanator (sa-mi intre pe un cauciuc de 130-90/16) gasesc pe aici?. De mentionat ca trebuie sa fie in toate mintile pentru ca nu ma pricep la tinichigerie :)

ceva de genul asta

post-60453-0-86422400-1414444865_thumb.jpg

post-60453-0-45734900-1414444866_thumb.jpg

post-60453-0-97168200-1414444866_thumb.jpg

Link spre comentariu

Încearcă să le faci din tijă filetată. Le îndoi pe țeavă (le faci mai lungi și le ții capetele în două țevuști, ca să nu strici filetul și pentru a avea control) și apoi le scurtezi.

asa am facut prima data dar se crapa materialul in zona indoiturii

Gasesti la piese auto. Sunt coliere de prindere pentru esapamente. Am gasit ceva dar are 28 la interior: bosal 250-228. Daca vrei alte dimensiuni poti cauta catalogul Bosal pentru esapamente si gasesti acolo tot ce vrei. PS poti sa te duci la piese cu codul de mai sus si te rezolva rapid.

am luat si de esapament....sunt mai mari in diametru interior si daca le remodelezi tot scurte sunt

» Post actualizat in 28 Oct 2014 06:29

ROCAST depozit langa piata obor http://www.rocast.ro/content/cataloage/OA/cap2.pdf vezi pag 32

nu au la lungimea asta ,pe interiorul ala 25mm

Link spre comentariu

Cumpara tija de 8mm pe care ti-o filetezi singur la capete si pe urma o indoi dupa tzeava.Aia sigur nu plesneste la indoit.Cea filetata,doar incalzita nu plesneste..Spor!

Da e o varianta...multumesc .!

Vreau sa prind un atas in stilul asta ,dar mai bine fac niste bride din platband.

mai studiez

velorex-ul asta se prindea altfel......

credeti ca rezista varianta asta de prindere...?

» Post actualizat in 28 Oct 2014 15:34

Da e o varianta...multumesc .!

Vreau sa prind un atas in stilul asta ,dar mai bine fac niste bride din platband.

mai studiez

velorex-ul asta se prindea altfel......

credeti ca rezista varianta asta de prindere...?

scuze......ma mut cu intrebarile pe pagina atasistilor...!

post-9350-0-90579600-1414491029_thumb.jpg

post-9350-0-28991800-1414491051_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu am facut la un Stoye TML astfel de bride. Am facut din fier-beton de 10 mm. Am filetat capetele ( am stricat 2 filiere ) iar pentru indoire am folosit 2 tevi ( pe care le-am sudat pe bancul de lucru la o distanta de 11 mm una de cealalta ) cu acelasi diametru ca tevile sasiului atasului pe care am indoit bridele cu ajutorul altor 2 tevi pe care le-am pus pe filete pentru a nu le strica. Pentru indoire a trebuit sa incalzesc fier-betonul pana a ajuns de aceeasi culoare cu carbunii/jarul. Am folosit 2 saci de carbuni de gratar/mangan si foale cumparate de la Kaufland. Ulterior le poti zinca. E de munca si dureaza, ce-i drept, dar rezultatul final e mai mult decat satisfacator.

Link spre comentariu

Salut

Am nevoie de o janta pentru Mobra 50S in stare ok. Nu ma intereseaza daca are spite, vine cu tot cu butuc si cauciuc etc.. O iau la pachet daca este nevoie, dar ma intereseaza sa fie janta ok

Mai am 4 5 cu care nu prea am ce face deci nu caut 8-uri :))

Multumesc!

tudor - tudor.ghigheanu@gmail.com / 0722409930 / PM

Link spre comentariu

Nenilor şi domnilor, caut aripi de Izh Jupiter 3 şi oală de far "lacrimă" de Izh, Nipru sau Ural, modelul cu far mare standard. Vorbesc de modelul / modelele cu vitezometrul şi contactul principal în carcasa farului, nu în bord.

Editat de AdrianS
Link spre comentariu

Salutari oameni buni . Am mare nevoie pentru reconditionarea unui Ij Jupiter 5 de amortizoare fata in stare buna. Cele pe care le am sunt blocate. Pe langa acestea am nevoie si de un set de semnale , lampa alba pozitie atas, semnalizator atas (tip ciocan) .

Link spre comentariu

Cumpar furca fata Dnepr si amortizoare spate (3 bucati), tot de Nipru.

Vreau piesele in stare impecabila, de f. buna calitate (prefer noi), nu ma uit la bani.

Daca nu aveti asa ceva de vanzare sau vindeti piesele cu strangere de inima ca nu ar fi ok, haideti sa nu ne pierdem timpul reciproc.

0723565973 sau PM.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...