robert bk350 Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 salutare. caut un atas.dar sa nu fie de cooperativa si la pret decent. cat e epava? asa fara roata. vreau sa-l motez pe un vn800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitos Postat Septembrie 29, 2018 Share Postat Septembrie 29, 2018 Bună, Cumpăr magnetou complet de Minsk sau Voshod de 90 W, nou sau în stare cât mai bună. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleexaandruu Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Cumpar chiuloasa IJ 56 cel in 6 suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Septembrie 30, 2018 Share Postat Septembrie 30, 2018 Cumpar schelet scaun pilot si cutie laterala dreapta pt Simson Sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Cumpar chiuloasa IJ 56 cel in 6 suruburi. am eu mai multe...cat oferi pe una? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Octombrie 6, 2018 Share Postat Octombrie 6, 2018 Salutare. caut ambielaj planeta 5.indiferent de stare.am o aripa fata de ij 56 in stare foarte buna,o pereche cartere tot ij 56 poate se face un schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_hellrider Postat Octombrie 7, 2018 Share Postat Octombrie 7, 2018 Salut! am nevoie de doua roti de voshod, sa aibe inelele in stare buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Octombrie 8, 2018 Share Postat Octombrie 8, 2018 Salutare. caut ambielaj planeta 5.indiferent de stare.am o aripa fata de ij 56 in stare foarte buna,o pereche cartere tot ij 56 poate se face un schimb. sau contracost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Octombrie 13, 2018 Share Postat Octombrie 13, 2018 Salutare! Caut chiulasă dreapta Nipru cu filet pentru bujie lungă și admisie mărită (ne)echipată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 User Shahska,mai ai piese de Jawa? am una de 250 si stiu ca unele piese se potrivesc de pe un model pe altul. Imi trebuie un ghidon complet,un rezervor(al meu e cam paradit) Pot plati sau ,la schimb cu alte piese;am foto postate la sectiunea pt Jawa. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 User Shahska,mai ai piese de Jawa? am una de 250 si stiu ca unele piese se potrivesc de pe un model pe altul. Imi trebuie un ghidon complet,un rezervor(al meu e cam paradit) Pot plati sau ,la schimb cu alte piese;am foto postate la sectiunea pt Jawa. Stima! E cam mult zis ca am piese de Jawa... Am mai cumparat cate ceva din Ucraina pentru Jawa mea, dar ei nu au modelul 353 (daca la asta te referi) , si nu as zice ca sunt ieftine. JAWA este mult mai pretuita acolo, iar preturile de trei ori mai scumpe ca la IJ. Stiu ca nu e frumos sa vorbesti de bani, si nici nu vreau sa te descurajez dar cred ca in tara sunt piese mai bune si mai ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Salutare, Caut o aripă Ural spate și un portbagaj de M. Ofer un set biele BMW R12 cred (gaură de 18 la bolțul pistonulu) , set telescoape Ural stare impecabilă. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Salut, Daca telescoapele de Ural sunt de M67 ma intereseaza pe mine... sa le cumpar... Din pacate nu am aripa de Ural... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Daca nu gasesc piesele cautate le voi vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Cumpăr cilindru de Jawa 250/353 cu filet piuliță evacuare exterior. Mă intereseză să nu aibă aripioare de răcire rupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 Nu-i stress. Și mă gândeam eu să te sun sâmbătă seara dar ora 22 mi se părea o oră nepotrivită. Ulterior mi-a ieșit din cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Decembrie 17, 2018 Share Postat Decembrie 17, 2018 (editat) cumpar pentru mz es 250/175 cot evacuare toba in stare cat de cat buna..fara rugina excesiva,indoituri,gauri etc.(in stare proasta am si eu chiar mai multe). tel 0722443422 sau mesaj pm. Editat Decembrie 17, 2018 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Schimb chiulasa din imagine cu una pt cilindrul respectiv sau cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 255b,daca ar mai fi,e si eu curios de un cilindru de tipu ala.Cum se zice,decat daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 (editat) Mie nu-mi trebuie obiectul discuției voastre. Din contră, cred că mai am ceva chiuloase de P3 sau P4 dar nu sunt sigur. Problema e că chiar dacă le găsesc, nu știu cum e cu filetul de bujie. Editat Ianuarie 12, 2019 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Ma intereseaza o aripa fata de Ij56 in stare buna. Edit: daca nu stiti cum arata o aripa fata de Ij56, informati-va intai. Nu mai imi propuneti aripi de Planeta sau Jupiter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Acum 17 ore, Dr_krl a spus: Mie nu-mi trebuie obiectul discuției voastre. Din contră, cred că mai am ceva chiuloase de P3 sau P4 dar nu sunt sigur. Problema e că chiar dacă le găsesc, nu știu cum e cu filetul de bujie. Daca se gaseste una cu filet bun e ok sau la schimb cu ceva piese ce le am in anunturile de mai susd. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Acum 23 ore, 255b a spus: Pune-i de P5,eu pentru acelasi model de cilindru am tot una de P5 pregatita (e mai comprimata,si merge si mai fain) Am una de P5, M-am gandid s-o tai dupa conturul cilindrului, ma ajuta la reglajul cu comparatorul avand filet in partea de sus. Acum 3 minute, 255b a spus: Asa beri scumpe bea strungaru vostru de fugiti de chiuluase cu filetu futat .. (?) Daca nu e graba si se poate gasi ceva bun, tre sa cautam , nu-i bai.Strungaru' a trecut la palinca deci...scump ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Nu e identică. Chiuloasa de P5 e mai mare și cam inestetică pe cilindru P4. Așa am umblat eu cu combinația asta vreo 15 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 si eu am avut un cilindru din asta pe un ij56.si functiona. l-am vandut aici pe forum .nu mai stiu la cine.interesant este pozitia bujiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate