m72story Postat Decembrie 3, 2018 Share Postat Decembrie 3, 2018 Daca nu gasesc piesele cautate le voi vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 11, 2018 Share Postat Decembrie 11, 2018 Cumpăr cilindru de Jawa 250/353 cu filet piuliță evacuare exterior. Mă intereseză să nu aibă aripioare de răcire rupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 12, 2018 Share Postat Decembrie 12, 2018 Nu-i stress. Și mă gândeam eu să te sun sâmbătă seara dar ora 22 mi se părea o oră nepotrivită. Ulterior mi-a ieșit din cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Decembrie 17, 2018 Share Postat Decembrie 17, 2018 (editat) cumpar pentru mz es 250/175 cot evacuare toba in stare cat de cat buna..fara rugina excesiva,indoituri,gauri etc.(in stare proasta am si eu chiar mai multe). tel 0722443422 sau mesaj pm. Editat Decembrie 17, 2018 de bogdan p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Schimb chiulasa din imagine cu una pt cilindrul respectiv sau cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quantium Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 255b,daca ar mai fi,e si eu curios de un cilindru de tipu ala.Cum se zice,decat daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 12, 2019 Share Postat Ianuarie 12, 2019 (editat) Mie nu-mi trebuie obiectul discuției voastre. Din contră, cred că mai am ceva chiuloase de P3 sau P4 dar nu sunt sigur. Problema e că chiar dacă le găsesc, nu știu cum e cu filetul de bujie. Editat Ianuarie 12, 2019 de Dr_krl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Ma intereseaza o aripa fata de Ij56 in stare buna. Edit: daca nu stiti cum arata o aripa fata de Ij56, informati-va intai. Nu mai imi propuneti aripi de Planeta sau Jupiter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Acum 17 ore, Dr_krl a spus: Mie nu-mi trebuie obiectul discuției voastre. Din contră, cred că mai am ceva chiuloase de P3 sau P4 dar nu sunt sigur. Problema e că chiar dacă le găsesc, nu știu cum e cu filetul de bujie. Daca se gaseste una cu filet bun e ok sau la schimb cu ceva piese ce le am in anunturile de mai susd. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Acum 23 ore, 255b a spus: Pune-i de P5,eu pentru acelasi model de cilindru am tot una de P5 pregatita (e mai comprimata,si merge si mai fain) Am una de P5, M-am gandid s-o tai dupa conturul cilindrului, ma ajuta la reglajul cu comparatorul avand filet in partea de sus. Acum 3 minute, 255b a spus: Asa beri scumpe bea strungaru vostru de fugiti de chiuluase cu filetu futat .. (?) Daca nu e graba si se poate gasi ceva bun, tre sa cautam , nu-i bai.Strungaru' a trecut la palinca deci...scump ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 13, 2019 Share Postat Ianuarie 13, 2019 Nu e identică. Chiuloasa de P5 e mai mare și cam inestetică pe cilindru P4. Așa am umblat eu cu combinația asta vreo 15 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 si eu am avut un cilindru din asta pe un ij56.si functiona. l-am vandut aici pe forum .nu mai stiu la cine.interesant este pozitia bujiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Citat Cumpar carburator de Voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Cumpăr platou pentru saboții de frână JAWA 250. Mă intereseză să nu aibă ruptă deloc urechea prin care trece cablul de frână unde este și șurubul de reglaj. Este oarecum urgent pentru mine. Dacă este dispus cineva măcar să-mi împrumute un astfel de platou, i-l cumpăr înapoi din Cehia peste vreo 5-6 săptămâni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Vinde pe OLX, cineva din Ialomita, clindru, piston, pt. jawa 250. Am vazut ca are si un platou de frana. Dar mie mi se pare cel de 353 mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Acum 2 ore, 255b a spus: salutare cred ca te pot ajuta eu (spun cred,stiu ca am,dar nu stiu ce stare,cand ajung acasa verific) pe langa toate astea problema e ca vreau unu cu urechiusa rupta la schimb (am frana pe tija pe spate,ma descurc,o polizez de tot daca trebuie ) ne'o tinem la curent Nu e nicio problemă. Îţi trimit eu unul cu urechea ruptă-ciobită şi dacă îţi convine mi-l trimiţi pe al tău la schimb. Problema e că asta-i cam urgent, aşteaptă strungarul să rectifice saboţii de frână la opt roţi deodată şi stă după unul de-al meu. Acum 2 ore, shashka a spus: Vinde pe OLX, cineva din Ialomita, clindru, piston, pt. jawa 250. Am vazut ca are si un platou de frana. Dar mie mi se pare cel de 353 mai mare Am sunat dar din păcate are doar de 125 şi 175. Mulşumesc pentru informaţie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani53 Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Acum 7 ore, Dr_krl a spus: Cumpăr platou pentru saboții de frână JAWA 250. Mă intereseză să nu aibă ruptă deloc urechea prin care trece cablul de frână unde este și șurubul de reglaj. Este oarecum urgent pentru mine. Dacă este dispus cineva măcar să-mi împrumute un astfel de platou, i-l cumpăr înapoi din Cehia peste vreo 5-6 săptămâni. Am eu si ti-l pot oferi la schimb cu altceva. Sint virit bine intr-o 353/ 1956 , e o poveste lunga, suna-ma la 0722569403 pentru detalii despre cumparaturi din Cehia si cu voia ta o viitoare colaborare pe Jawa si CZ modele vechi din anii 50 si 6o care au circulat la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 1 oră în urmă, 255b a spus: Pai daca saptamana viitoare ajung acasa ti l-am lapadat la posta mintenaş Daca ti-e si mai urgent... spune-mi cum sa fac ..? Aşa e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Salutare, Se cauta roata Ural, stare decentă, ofer la schimb o roată de Jawa pe 19/ roata DNEPR pe 18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 (editat) Salut, am nevoie de suport carbuni pt o planeta cu alternator 12V-8A. Sau nr lui Gaspar, carbuni cred ca la el gasesc. Editat Ianuarie 30, 2019 de Cristi PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 0744 472 055 Gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Salut,stie cineva de unde pot cumpara spite cu lungimea de 121mm M4?am nevoie de 36bucati Salut..stie cineva de unde pot cumpara spite cu lungimea de 121mm M4? am nevoie de 36 bucati.Sunt pt o janta de mz es. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 La 30.01.2019 la 21:33, bogdan p a spus: Salut,stie cineva de unde pot cumpara spite cu lungimea de 121mm M4?am nevoie de 36bucati Salut..stie cineva de unde pot cumpara spite cu lungimea de 121mm M4? am nevoie de 36 bucati.Sunt pt o janta de mz es. pt IJ56 ai nevoie de spite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 daca se potriveau ma interesa...multumesc oricum.(o sa le comand de pe ebay sau ceva de gen) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 4, 2019 Share Postat Februarie 4, 2019 eu nu iti ofeream.doar intrebam am si eu nevoie de spite pt IJ56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate