ivan pedala Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Cumpar furca fata de MZ 250 din 1961 cu jug, bucsi aferente, contra-aripa... si tot ce tine de furca. Pentru oferte apelati, va rog, la nr. de telefon 0741061615 sau 0763665287 (Vali). Numar valabil pe Cosmote 0760103098. Inca mai asteapta oferte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR19 Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 sal , am si eu nevoie de o aprindere de cz 250/513 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 am nevoie de un carburator de mobra sau ceva compatibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Salutare tuturor, rog pe careva dintre detzinatorii de cutii ce veneau atasate pe atas( sper ca nu e vb de un pleonasm),in fatza pe lateralele atasului, sa imi dea si mie dimensiunile si o poza mai de aproape, daca nu e prea mare deranju'! Incerc sa fac niste replici pentru o moto cu atas care va fi de expo la home si de atras totodata eventualii cunoscatori de indicii spre astfel de "comori"! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Pentru ce marca vrei, sunt diferente de constructie. O replica bine facuta la polonezi costa 100-120 de euro, nu cred ca o scoti cum o scot oamenii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jac30 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 salutare! un ambielaj de mz es are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Salutare tuturor, rog pe careva dintre detzinatorii de cutii ce veneau atasate pe atas( sper ca nu e vb de un pleonasm),in fatza pe lateralele atasului, sa imi dea si mie dimensiunile si o poza mai de aproape, daca nu e prea mare deranju'! Incerc sa fac niste replici pentru o moto cu atas care va fi de expo la home si de atras totodata eventualii cunoscatori de indicii spre astfel de "comori"! Respect! Cred ca nu e o idee buna daca vrei sa pui cutii pe atasul de la MT10, care e rosu, e civil si e super tare exact asa cum e. Daca e vorba despre alta motoreta, scuze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Pentru ce marca vrei, sunt diferente de constructie. O replica bine facuta la polonezi costa 100-120 de euro, nu cred ca o scoti cum o scot oamenii aia. Ar fi super pentru mine modelul sovietic militar, cel de pe k 750, m 72, nici nu le deosebesc prea bine. Eu intentzionez sa reconstitui un nipru militar din piese ce nu imi sunt chiar necesare(am atas, aripi, rezervor, cam toate componentele unei astfel de moto),ele avand probleme de estetica. Nepotul meu este priceput in modelarea tablei, este constructor de vapoare, deci pentru el realizarea unor cutii de acestea nu ar trebui sa fie o problema! Daca se poate, ar fi de dorit ca acestea sa fie facute utilizabile, daca ulterior folosirii lor doar in scop decorativ se trece la scop util. Din acest motiv as avea nevoie de dimensiunile originale, caci dupa poze as putea sa deduc aproximativ, dar nici sa cer relatzii despre asta nu este asa greu, asa incat mai bine apelez la ajutorul vostru! Ar fi super pentru mine modelul sovietic militar, cel de pe k 750, m 72, nici nu le deosebesc prea bine. Eu intentzionez sa reconstitui un nipru militar din piese ce nu imi sunt chiar necesare(am atas, aripi, rezervor, cam toate componentele unei astfel de moto),ele avand probleme de estetica. Nepotul meu este priceput in modelarea tablei, este constructor de vapoare, deci pentru el realizarea unor cutii de acestea nu ar trebui sa fie o problema! Daca se poate, ar fi de dorit ca acestea sa fie facute utilizabile, daca ulterior folosirii lor doar in scop decorativ se trece la scop util. Din acest motiv as avea nevoie de dimensiunile originale, caci dupa poze as putea sa deduc aproximativ, dar nici sa cer relatzii despre asta nu este asa greu, asa incat mai bine apelez la ajutorul vostru! Nu as topori, ciopartzi, ciomui nici o motocicleta, cu atat mai putzin MT 10-le cu care am pasit si eu in lumea moto! Pentru a aduce la lumina vopseaua originala de pe rezervor am muncit ca un chinez cateva zile la cojitul unui cacao de vopsea aplicata cu bune intentzii de nenea fostul propr. Am folosit lame de cutter ! Si am ajuns de la asta la ... astalalta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Asta e 70 de euro la polonezi, cu tot cu prindere. Dimensiuni 135 x 355 x 335mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Salutare tuturor, rog pe careva dintre detzinatorii de cutii ce veneau atasate pe atas( sper ca nu e vb de un pleonasm),in fatza pe lateralele atasului, sa imi dea si mie dimensiunile si o poza mai de aproape, daca nu e prea mare deranju'! Incerc sa fac niste replici pentru o moto cu atas care va fi de expo la home si de atras totodata eventualii cunoscatori de indicii spre astfel de "comori"! Respect! sal .. nu sant prea greu de facut aceste cuti am dat si eu la lucru unui batrinel ce fade tot felul de chesti din tabla,m am inspirat tot de la polonezi dar nu prea merita sa dai aproape 100 de eur, dimensiunile ar cam fi 135x355x 335 sa incercam si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Multzumesc, asta este ceea ce imi era necesar, cand voi avea rezultate le voi aduce la "judecata" in fatza voastra! Toate cele bune va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 Sincer, nu cred că o vei scoate la fel fără model "live".Cred că ți le pot împrumuta pe ale mele, vreau un termen în care să-mi spui că mi le înapoiezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Sincer, nu cred că o vei scoate la fel fără model "live".Cred că ți le pot împrumuta pe ale mele, vreau un termen în care să-mi spui că mi le înapoiezi. Multzumesc pentru ajutorul oferit, daca dupa ce ma voi consulta cu meseriasu' spune si el ca ar fi mai simplu daca am avea modelul "3D", te voi ruga sa mi le imprumutzi si voi putea si estima o perioada de custodie. Pana atunci as avea rugamintea de a-mi da si mie grosimea foii de tabla (e de 1 mm sau mai groasa?)! Ma gandeam sa nu mai reproduc si sistemul de prindere. Difera cutia din stanga, fatza de cea din dreapta cu ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 Nu, sunt identice. Daca nu reproduci sistemul de inchidere, pica ideea de reproducere, faci doar niste cutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Nu, sunt identice. Daca nu reproduci sistemul de inchidere, pica ideea de reproducere, faci doar niste cutii. [/quote Asa cum bine zici, cea mai buna varianta este sa imi imprumutzi una pentru 2-3 zile. Un prieten de-al meu este in drum spre Bucuresti si se intoarce miercuri. Daca este ok sa vina el sa ii dai cutia itzi trim PM cu nr. lui. Iar luni sau martzi viitoare eu o expediez inapoi cu sticla de tzuica inclusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 caut capac culbutori dnepr mt9.platesc bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 caut capac culbutori dnepr mt9.platesc bine Te referi la capacul de aluminiu care acopera culbutorii, nu? Itzi pot da eu unul de MT 10, sunt sigur ca nu e nici o diferentza! Trimite PM cu adresa daca vrei, dar nu voi putea sa trim decat saptamana viitoare. Platesti posta si cat vrei pe piesa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 e identic ? poti face o poza? "te rog dulce ca o savarina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 e identic ? poti face o poza? "te rog dulce ca o savarina" Bine ca ma-i convins sa verific, ca te incurcam degeaba si ma faceam si de cacao! Cele pe care eu le stiam de rezerva, sunt bulite ambele Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 deci sa fie iluminat cererea. capac culbutori MT9 modelu din poza jos. pe o parte am mt9 si pe celalt mt11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Asta e capac de MT11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 ma declac situat in ceata.nu mai inteleg.e harcia-parcea cultura mea de dnepr.sunt dneprist praospat.deci vreau modelul asta de capac culbutor.indiferent ce model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 cumpar bolt piston mz rt3 125. caracteristici: Φ = 14,9 mm chiar 15. mm. L = 42.8 mm. multumesc. bolt nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marina8282 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Salutare, Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot cumpara bujie pentru Simson Sport? Sinerom 14 NP 21 sau BOSCH W7A sau altceva ce stiti ca merge... locatie: Bucuresti de preferat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Caut un surub cu piulita pentru reglajul culbutorilor la Nipru/Ural. Sa nu fie "rotunjit", atat vreau! Nu gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate