Magic4Ce Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) Da, ai dreptate, am dat-o cu eroare. Guma e 4.00/19 si vreau o guma pe 18 Editat Noiembrie 2, 2011 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Are cineva platina de simson? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Da, ai dreptate, am dat-o cu eroare. Guma e 4.00/19 si vreau o guma pe 18 salut sant interesat de roata si cauciuc pt un prieten baga poze si nr de telefon te contactez eu mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 Salutare, nu are nimeni in plus un maner de acceleratie de IZH, gen Planeta 5 (stiu ca se potrivesc la mai multe modele).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 3, 2011 Share Postat Noiembrie 3, 2011 pune-i de scuter, ca merge la fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 as avea nevoie pt un proiect mare o emblema de SIMSON SPORT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Sunt niste steme de Simson pe okazii, la 30 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Noiembrie 4, 2011 Share Postat Noiembrie 4, 2011 Simplu si la obiect. Roata Nipru pe 19" incaltata cu anvelopa Continental 4.00/18 cu uzura max 20% (voi posta poze maine)si camera (noua dar sparta ), adica "pe pana". O dau la schimb pe anvelopa 3.50/18" si camera buna. Va rog sa raspundeti pe PM. sal..mai este valabil schimbul am eu ceva 120/18 si 130/18, an poze sant cele de 120 daca vrei ati fac si la cel de 130 care are o uzura foarte mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 am un rezervor de simson cu o singura stema pe el zi ce-mi dai pe el,bani stiu ca nu vrei sa-mi dai de unde sti ca nu vreau sa iti dau bani pa stema? zi cat,si dupa aia iti zic daca vreau sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 lasa nu te stradui,ca am gasit.mersi oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 Cumpar manualul utilizatorului pt.Simson sport,sa fie in stare buna,fara foi rupte sau mazgalituri exagerate,ofer 100 lei. Contact pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 cumpar maneta ambreiaj si frana pt Voshod, eventual cu cabluri. PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) sal..mai este valabil schimbul am eu ceva 120/18 si 130/18, an poze sant cele de 120 daca vrei ati fac si la cel de 130 care are o uzura foarte mica Salut. Multumesc pentru oferta dar deocamdata am vorbit cu @nime'n'drum si el s-a aratat primul interesat de guma. daca se schimba ceva te anunt, pana atunci guma merge la el. Poze: LE. Guma am luat-o noua si a mers max. 1000 Km. Editat Noiembrie 7, 2011 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 salutare K-ul meu are nevoie de o toba de esapament,,,, din asta contra cost, fireste, pe care il voi suporta eu, nu moto are cineva? ah da si un cablu pt avansul manual,,,,, dar de ala nu chiar asa urgent numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 salutare K-ul meu are nevoie de o toba de esapament,,,, din asta contra cost, fireste, pe care il voi suporta eu, nu moto are cineva? ah da si un cablu pt avansul manual,,,,, dar de ala nu chiar asa urgent numa bine cauta la Dani el te poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) cumpar semnalizare aripa atas in genul celei incercuite in poza Editat Noiembrie 8, 2011 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 salutare K-ul meu are nevoie de o toba de esapament,,,, din asta contra cost, fireste, pe care il voi suporta eu, nu moto are cineva? ah da si un cablu pt avansul manual,,,,, dar de ala nu chiar asa urgent numa bine sal.. tipul asta de tobe le gasesti la Gaspar Vasile chiar mi lea aratat pe veb dar mie ami trebuiau alt model coada de peste erau noi pretul era ceva la 300 lei perechea dar se mai putea negocia daca vrei al contactezi la nr 0744472055. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 multumesc mult mai astept oferte pt second stiti voi,,,,,,criza asa as lua numai una,,,,,sper apropo dau si o palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 cumpar semnalizare aripa atas in genul celei incercuite in poza Am eu , poze mai tirziu . Am eu , poze mai tirziu . Pret 25 lei + taxe curier , pretul nu include si varza ce a servit drept postament pentru sedinta foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 trimiti si prin posta romana? varza era mai buna murata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 Cumpar si eu o toba cu coada de randunica , un portbagaj si eventual o cutie electrica pentru mz rt3 . Toate la preturi omenesti . fiarele pot fi si ruginite da recuperabile. Atasez cateva poze informative Raman valabile toba si portbagajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 trimiti si prin posta romana? varza era mai buna murata Varza va fi deja murata si consumata daca astepti sa trimit eu prin posta . Lasind gluma la o parte posta nu mai exista pentru mine in privinta coletariei pentru ca sunt scirbit de ei asa ca daca i-ti doresti stopu trimiti adresa pe PM si trimit doar cu curier rapid cu plata ramburs daca esti de acord sau daca ai drum vi sa il iei direct de la mine . Seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 sa vedem, poate reusesc sa trimit un prieten dupa el, ca eu ajung prin bucuresti peste 2 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 are cineva un motor care nu ii mai trebuie?(de preferat peste 250ccm)...eventual ofer si bani pe el....imi trebuie pentru constructia unui buggy,multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 DAR nu are capacul din dreapta, nu Âştiu dacă îi merge încărcarea dar pot verifica Âşi reface, carburatorul trebie curățat. Adică în total treabă de două ore, cu tot cu pauza de țigări. Preț: 300 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate