ivan pedala Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Mai am un singur dinam complet, pe 6V...si cu parere de rau, nu-l pot dezmembra sau vinde fiindca il am pe un motor de Jawa 350 din 1961, motor pe care vreau sa-l resuscitez cindva. Daca mai gasesc pe undeva vreun dinam sau piesa lipsa, stiu cum sa te gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Ok Ivan! iti multumesc frumos pentru raspunsul tau si pentru bunavointa ta de a ma ajuta inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Care vroia lampa spate pentru ij 56? Parca aveam eu una. E rezervat pana termin cu varicela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Mai am un singur dinam complet, pe 6V...si cu parere de rau, nu-l pot dezmembra sau vinde fiindca il am pe un motor de Jawa 350 din 1961, motor pe care vreau sa-l resuscitez cindva. Daca mai gasesc pe undeva vreun dinam sau piesa lipsa, stiu cum sa te gasesc! Mosh Ivane , cauta prin garajelu matale,un stop complet de Jawa din 1960,sau de Manet ca e totuna.Fa-ma fericit la Sighishoara.Si vedem cu ce te putem servi si noi.Discutam. Care vroia lampa spate pentru ij 56? Parca aveam eu una. E rezervat pana termin cu varicela. De care e.Modelul mai vechi ,ala mic sau cel nou mai partratos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Mosh Ivane , cauta prin garajelu matale,un stop complet de Jawa din 1960,sau de Manet ca e totuna.Fa-ma fericit la Sighishoara.Si vedem cu ce te putem servi si noi.Discutam. Nu trebuie sa ma servesti cu nimic, daca gasesc un astfel de stop, al tau va fi...iar la Jawa mea Ogar o sa pun unul de CZ Sport, ca io nu tin la originalitate, vreau functionalitate si siguranta in trafic (adica sa fiu vazut cind frinez, sa fie vazuta motocicleta pe orice vreme...), asa ca te-am notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Discutam,ca avem ce.Am si eu un Ogar cu ceva piese.Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Mie imi trebuiesc doi cilindri buni si pistoane, segmenti, chiulase...ca are setul motor praf...am luat-o bucati, cu multe lipsuri... Cadrul l-am recuperat de pe patul de vita de vie al omului, asa ca iti imaginezi cit iubea omu' motocicleta asta! Daca nu reusesc sa fac rost de piesele vitale, o s-o vind pe bucati, poate va merge cindva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Incercam sa te ajutam tinere.Am ceva in vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cumpar aripa fata sau spate de awo t sau amandoua daca e un pret bun,alte relatii pe tel 0744835877 sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasu65 Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cumpar masca far si site sau tobe pentr.u jawa 350 638. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabycoc Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) am niste tobe date jos de pe o jawa!daca te intereseaza zi un pret si vb! Editat Aprilie 13, 2013 de gabycoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasu65 Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Eu vroiam tobe simple ,sincer nu ma gandeam sa fac modificare la tobe.Oricum vreau tobe simple.Las un tel de contact 0744304211. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Cumpar releu nou de incarcare IJ 56 pentru 6v si claxon IJ pentru 6V. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Imi trebuie o camera pe 18 valida,are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 ia si tu de la astia http://heidenau.ro/cauciucuri-heidenau/camere-inner-tubes sau de la Gaspar - facuta in Indonezia sau Somalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Cumpar releu nou de incarcare IJ 56 pentru 6v si claxon IJ pentru 6V. Releu gasesti aici : /index.php?/topic/692230-de-vanzare-piese-de-ifa-bk-350-ij-56-m72-mz-es-simson/ . Este si un claxon dar, mai intai, trebuie sa verific daca e functional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 ia si tu de la astia http://heidenau.ro/cauciucuri-heidenau/camere-inner-tubes sau de la Gaspar - facuta in Indonezia sau Somalia Merci de sugestie . . . probabil voi lua de la Gaspar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Cumpar releu nou de incarcare IJ 56 pentru 6v si claxon IJ pentru 6V. ...si claxonul este functional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Azi vad ca ai fost pus pe glume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Caut o barca IMPECABILA pentru IJ Planeta 5. Mai caut si un set de cartere, IMPECABILE, noi sau foarte putin folosite. Neaaparat cu acte. Tot pentru IJ Planeta 5. Rog seriozitate, poze detaliate + pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Cumpar atas de Nipru complet sau cu mici lipsuri doar spuneti ce nu are si discutam , astept oferte aici sau la tel 0740376555 ......era sa uit , niste foto ar fi necesare . Editat Aprilie 25, 2013 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 caut un piston de Jawa 175 si segmeni daca se poate diametrul 58 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Cumpar atas de Nipru complet sau cu mici lipsuri doar spuneti ce nu are si discutam , astept oferte aici sau la tel 0740376555 ......era sa uit , niste foto ar fi necesare . uite aici unul:\ /index.php?/topic/693856-piese-mz-es175-2501/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Multumesc de oferta , dar are lipsuri importante care nu se gasesc usor inclusiv scaunul plus ca este si distanta mare si ma mai costa mult si transportul si ajung cu el la un cost egal cu cat am luat si moto solo . Multumesc inca o data si mai caut sau poate va pleca mobra de piese in viitor cine stie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Cumpăr aripa spate Nipru... în stare decentă. Aştept oferte pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate