IF-83-UCK Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Cine a trantit moto pe Bd 1 Mai acum 10 minute? Cred ca este vorba de un FZR nu foarte rau lovit, nu am putut sa opresc din cauza traficului si a domnului politist...pe motociclist nu l-am vazut....era in dreptul unei treceri de pietoni... insanatosire grabnica! Am si o poza facuta pe care o pot trimite prin MMS unuia dintre voi care are la indemana cablu de date sa o posteze. ID mess soloxl2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzzeeettt80 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Cine a trantit moto pe Bd 1 Mai acum 10 minute? Cred ca este vorba de un FZR nu foarte rau lovit, nu am putut sa opresc din cauza traficului si a domnului politist...pe motociclist nu l-am vazut....era in dreptul unei treceri de pietoni... insanatosire grabnica! Am si o poza facuta pe care o pot trimite prin MMS unuia dintre voi care are la indemana cablu de date sa o posteze. ID mess soloxl2003 n ai putut sa opresti dar ai facut poza ...ce baiat esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 E vorba de RAY, a intors o masina aiurea si l-a trantit, el avea doar la picior ceva (curgea sange dar nu parea prea grav-asta la cunostintele mele de medicina) cat despre motor......eu zic ca era destul de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 s'ar putea sa fie ray, am inteles ca a avut un eveniment in dimineata asta.. la telefon nu raspunde.. LE: deci e ray.. sper sa nu fie prea grav, el era blindat tot timpul cu genunchere, cizme, jaka.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Confirm, ray este cel implicat . Haideti sa nu dam cu presupusul ce a facut el sau conservarul, daca intra ne va spune el daca doreste. El este ok,niste julituri, acum am vb cu el la telefon, intra la radiografie, pare sa nu aibe nimic (sper eu) . Insanatosire grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 n ai putut sa opresti dar ai facut poza ...ce baiat esti Poza am facut-o din mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Sper sa fie ok riderul. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 n ai putut sa opresti dar ai facut poza ...ce baiat esti Pacat ca s-a ajuns sa se faCA CAterinca si aici... (cacofonia nu e accidentala ) Ray, sper ca esti ok. Insanatosire grabnica si putere sa treci peste. Fizzie se face, tu sa fi sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 RAY? Damn! Si Ray mergea foarte atent in oras... asteptam relatarea de la personajul direct implicat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 sper sa fie numai cateva julituri... insanatosire grabnica lui Ray si bafta la colectarea asigurarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Ray este acum la ortopedie. are julitura la genunchi, insa problema este un deget de la picior, nu se stie daca e rupt sau nu. asteapta rezultatul radiografiei si, implicit, decizia medicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Insanatosire grabnica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Ionut , imi pare nespus de rau pt ceea ce ti-i s-a intamplat. Suntem alaturi de tine in continuare ! Insanatosire grabnica , putea fi mult mai rau , priveste inainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Capu sus si pe primul loc sa fie sanatatea ca fierul se repara in mod sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Sper sa fie doar o intindere ceva, sa nu trebuiasca interventii chirurgicale. Multa sanatate ! PS: pentru inveselire: Si eu m-am dat de-a berbeleacul cu FZR-ul. Am fost costumat si nu am patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 La ora la care am ajuns eu acolo Ray era la spital ,Am inteles ceva de o fractura la degetele de la piciorul drept. Venisera niste prieteni si am mutat cu ei motorul din strada.Motorul REMAT scrie pe el .Rupta furca fata ,radiator distrus ,capacul care acopera pinionul de la lantul de distributie a fost smuls ,carene distruse,Chiuloasa dizlocata ,cadru lovit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Motorul REMAT scrie pe el . Ce bine ar fi sa poata Ray sa ia daune totale! Sanatate la DGT, man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Nu stie nimeni cum s-a intamplat? Sa ne spuna si noua cum s-a ajuns la accident si eventual poze cu motorul. Multa sanatate baiatului si il asteptam sa ne impartaseasca din trista experientza!!! "IT'S GOOD TO LIVE TO TELL THE STORY" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Ce bine ar fi sa poata Ray sa ia daune totale! Sanatate la DGT, man! Din pacate o dauna totala la un motor ca ala este maxim 2000 eur Insa sa vedem ce o sa fie .Sanatate lui Ray. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Ray, insanatosire grabnica... Daca e nevoie de ceva ajutor sa spui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 OH,GOD! Si tu??? Sanatate multa.Sper sa nu fie grav si sa te refaci repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GABONE77 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 multa sanatate ray! fierul ca fierul, se face, tu sa fii sanatos si sa te vedem din nou pe 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Sanatate barbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Din pacate o dauna totala la un motor ca ala este maxim 2000 eur Insa sa vedem ce o sa fie .Sanatate lui Ray. cam 1500 daca ia in calcul stare medie adica 75%uzura. daca ia 85%.. si mai putin.. dammit, si urma sa'l vanda azi-maine.. cel mai rau imi pare insa ptr piciorul lui ray.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) Ray merge pe motor foarte bine ...si are km mai multi dechit o groaza pe care ii stiu .Sunt tare curios de ce sa intimplat Ray daca ai nevoie de ceva da un semn la unul din Daci si vom fi acolo.Insanatosire rapida si fara de urmari. A INCEPUT VINATOAREA DE MOTOCICLISTI ......FRATILOR FITI ATENTI Editat Aprilie 26, 2007 de apasu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate