steliadis Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Ba, ce va invidiez... . Mda, eu o sa raman in mirificul Buciculesti. Have fun guys!!! eu macar ma duc la Constanta :-)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyAngel Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Da ma da' ele nu se supara sa opreasca la fiecare benzinarie.... Si special pt Vali una cu o Honda @NewStell - eu ce am praf in ochi? bucura-mi si mie retina cu un Harley ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Bai ce vreme de mers cu motorul! Sper ca nu v-ati ingramadit toti in masini pana la Bran! Distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iantza Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 @NewStell - eu ce am praf in ochi? bucura-mi si mie retina cu un Harley ..... Pana ce te bucura New Steel ia de aici o cafea proaspat facuta, cum scrie la carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paladin Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) @NewStell - eu ce am praf in ochi? bucura-mi si mie retina cu un Harley ..... Nu prea se vede motorul... Bai ce vreme de mers cu motorul! Sper ca nu v-ati ingramadit toti in masini pana la Bran! Distractie placuta! Din pacate da. Editat Noiembrie 2, 2012 de Paladin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 am pus patchurile pe geaca mea (provizoriu) ca sa vedeti dimensiunile si cam cum vin... deci cam astea sunt... PS: pentru cei care vreti, sa-mi dati PM cu numele (porecla) pe care il vreti pe patch.. daca il vreti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 am pus patchurile pe geaca mea (provizoriu) ca sa vedeti dimensiunile si cam cum vin... deci cam astea sunt... PS: pentru cei care vreti, sa-mi dati PM cu numele (porecla) pe care il vreti pe patch.. daca il vreti.... F mishto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 am pus patchurile pe geaca mea (provizoriu) ca sa vedeti dimensiunile si cam cum vin... deci cam astea sunt... PS: pentru cei care vreti, sa-mi dati PM cu numele (porecla) pe care il vreti pe patch.. daca il vreti.... Arata foarte misto! O sa vreau si eu.. dar deocamdata n-am nici vesta si nici bani. Dar o trec pe wishlist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Flacaii cu dragstar-uri, care m ajuta si pa mine maine cu un regulator de proba pt o ora-doua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Mai ai nr. de tel al lui @Bogmad ? Ce pãrere aveti de cafe-racer-ul ãsta ? GS-ul meu,aratã izbitor de mult cu CB750-ul ãsta,dacã-i pun un rezervor original,si-i fac coada aia.Si-n plus vroiam si eu,sã-i vopsesc jentile si cadrul,rosii,si restul negru (mat+lucios) CB750 cafe racer.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Dariane acum vad ... ai schimbat motorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Daaaa...!!!! Am un cruiser,care-a fost la origini touring,si va fi si cafë-racer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustinConde Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Parca se renuntase la "diamond" patch !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Gata, am dat si eu azi Hornetul...Am mai ramas doar cu al meu Dragstar...Nu stiu de voi cand ati mai vandut mobre, dar pe mine m-a incercat o lacrima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Parca se renuntase la "diamond" patch !? Nu se renuntase. Fusese doar o sugestie, parca, nu? Eu vreau cu diamant si cu 13. Ca-s mai negru in ceru' gurii. Editat Noiembrie 3, 2012 de kelshak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustinConde Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Nu se renuntase. Fusese doar o sugestie, parca, nu? Eu vreau cu diamant si cu 13. Ca-s mai negru in ceru' gurii. a. 13 - ok.. nu-l facem... "If you want to know about patches and what they mean please read the information below. Get educated before you make a mistake." http://www.fullthrottlemcsac.com/about1.html Editat Noiembrie 3, 2012 de JustinConde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelshak Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 "If you want to know about patches and what they mean please read the information below. Get educated before you make a mistake." http://www.fullthrot...com/about1.html Insisti foarte mult cu chestia asta. Nu inteleg ce te apasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_joe Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Multam' lui Bogmag si lui Darian pt. suport! Azi m-am convins ca bateriile moto vandute prin reteauade magazine Caranda, chinezesti de altfel (bateriile nu magazinele), sunt de toata jena... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 13-le a fost cerut.. cine vrea il pune... Inainte sa ma apuc sa fac patchurile m-am interesat destul de mult despre semnificatia lor... 13 = fumator de iarba SI ATAT! nu e bad boy, nu e 1%er nu e nimic altceva.... e FUMATOR DE MARIJUANA. coect? bun.. in cazul asta daca o persoana vrea sa arate tuturor ca e fumator de iarba.. care e problema? Vad ca esti in DRACULAS MC... voi aveti in club "ierbivori".. au patchuri cu 13? daca voi aveti, altii de ce n-ar avea? ca nu sunt dintr-un MC sau ca nu sunt dintr-un MC supporter 1%-er? Eu ma gandeam sa-mi pun pe logan... sincer Pe voi, cei din MC-uri va deranjeaza ca RG-urile poarta patchuri de "bad boys"? Daca da si veniti cu o explicatie decenta atunci discutam si hotaram sa nu le folosim... nu e mare jmecherie. In alta oridine de idei... maine tre' sa ne vedem sa va dau astea... Propun sa ne vedem la Rond.. ora o stabilim maine. ok? (in jur de 14.00-15.00 ar fi ok pentru voi?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 13-le a fost cerut.. cine vrea il pune... Inainte sa ma apuc sa fac patchurile m-am interesat destul de mult despre semnificatia lor... 13 = fumator de iarba SI ATAT! nu e bad boy, nu e 1%er nu e nimic altceva.... e FUMATOR DE MARIJUANA. coect? bun.. in cazul asta daca o persoana vrea sa arate tuturor ca e fumator de iarba.. care e problema? Vad ca esti in DRACULAS MC... voi aveti in club "ierbivori".. au patchuri cu 13? daca voi aveti, altii de ce n-ar avea? ca nu sunt dintr-un MC sau ca nu sunt dintr-un MC supporter 1%-er? Eu ma gandeam sa-mi pun pe logan... sincer Pe voi, cei din MC-uri va deranjeaza ca RG-urile poarta patchuri de "bad boys"? Daca da si veniti cu o explicatie decenta atunci discutam si hotaram sa nu le folosim... nu e mare jmecherie. In alta oridine de idei... maine tre' sa ne vedem sa va dau astea... Propun sa ne vedem la Rond.. ora o stabilim maine. ok? (in jur de 14.00-15.00 ar fi ok pentru voi?) Ti-am dat un PM ...multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 ti-am raspuns acum... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Ce liniste e pe aici ....toata lumea se odihneste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Gata, am dat si eu azi Hornetul...Am mai ramas doar cu al meu Dragstar...Nu stiu de voi cand ati mai vandut mobre, dar pe mine m-a incercat o lacrima... eu sunt bucuros ca mobra mea a ramas in gasca... asa ca din cand in cand o mai vad... Nu se renuntase. Fusese doar o sugestie, parca, nu? Eu vreau cu diamant si cu 13. Ca-s mai negru in ceru' gurii. subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Am ajuns cu bine. Vreau sa va multumesc pentru acest week-end superb, noi ne-am simtit super. Sper sa mai repetam figura, de preferat cu motoarele data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R.O.A. Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 eu sunt bucuros ca mobra mea a ramas in gasca... asa ca din cand in cand o mai vad... subscriu Nu stiu cat de mult o sa o mai vezi in varianta initiala.... tobe.... coarne.... aripa spate.....comenzi avansate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate