antemiu Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Sa-i fie tarana usoara...Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Imi pare rau sa vad saptamanal un accident, mai ales mortal, R.I.P. Poate a ajuns intr-un loc mai bun. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei! Insanatosire grabnica pasagerei... sper sa fie ok Off topic: @ toti care comenteaza aiuria ... bai, suntem toti motociclisti,nu suntem in acelasi oala ce naiba ???? in loc sa va para rau ca a murit un "frate" de-al nostru, bun, rau cum a fost ( nu suntem in masura sa criticam), voi va certati si va da-ti cu caramida in piept ca sunteti mai tari si mai buni "rideri". Ce naiba? Mai controlati-va de la mesaje care nu isi au rostul. (sper sa nu fi suparat pe nimeni dar e purul adevar) Asfalt uscat tuturor si pe viitor cascati ochii la tot ce ne inconjoara ca nu puteti sti unde se iveste pericolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Saracul baiat,poate iesise si el la o plimbare cu prietena!Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Sa ii fie tarana usoara Condoleante familiei Insanatosire grabnica fetei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 R.I.P Bad LUCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 avand in vedere poza care arata clar ca accidentul nu s-a produs la viteza mare si ca unul dintre cei care erau acolo a postat si a lamurit situatia. eu imi rezerv dreptul sa cred ca de data asta nu teribilismul si prostia a ucis ci mai degraba un mare ghinion. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe baiat, astazi am auzit si eu de la un coleg de serviciu care trecea pe acolo cand s-a intamplat si am venit sa vad care erau cauzele. si acum va las pe voi sa decidetzi cat de dobitoci sunt astia de la telegraf, ca eu unu` am ramas masca! http://www.telegrafonline.ro/1179090000/ar...otocicleta.html ma intreb, dobitocu` de a scris despre accident, de unde plm s-a informat ca "accidentul a fost provocat de viteza excesivă Âşi de nepăstrarea distanței de siguranță față de autovehiculul din față" daca ai 200 la ora, mai ai ceva in fata? e vreo distanta de pastrat? mai vezi pe cineva? ca din viteza excesiva inteleg intre 120 si 200 mai ales la motoare. deci... saracul baiat avea si viteza si n-a pastrat nici distanta e... ilar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul. M-a cam socat accidentul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 avand in vedere poza care arata clar ca accidentul nu s-a produs la viteza mare si ca unul dintre cei care erau acolo a postat si a lamurit situatia. eu imi rezerv dreptul sa cred ca de data asta nu teribilismul si prostia a ucis ci mai degraba un mare ghinion. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe baiat, astazi am auzit si eu de la un coleg de serviciu care trecea pe acolo cand s-a intamplat si am venit sa vad care erau cauzele. si acum va las pe voi sa decidetzi cat de dobitoci sunt astia de la telegraf, ca eu unu` am ramas masca! http://www.telegrafonline.ro/1179090000/ar...otocicleta.html ma intreb, dobitocu` de a scris despre accident, de unde plm s-a informat ca "accidentul a fost provocat de viteza excesivă Âşi de nepăstrarea distanței de siguranță față de autovehiculul din față" daca ai 200 la ora, mai ai ceva in fata? e vreo distanta de pastrat? mai vezi pe cineva? ca din viteza excesiva inteleg intre 120 si 200 mai ales la motoare. deci... saracul baiat avea si viteza si n-a pastrat nici distanta e... ilar. cate comenturi aiuria s-au facut ... nu imi vine sa cred cata invidie si rautate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 (editat) Sal maine la ora 12 ne intlanim la pepe la service de unde plecam la dan sa il ducem e ultimul drum, cine poate sa vina e binevenit,indiferent de moto. Va salut si sper sa ne intalnim cat mai multi. Editat Mai 14, 2007 de Knosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Sal maine la ora 12 ne intlanim la pepe la service de unde plecam la dan sa il ducem e ultimul drum, cine poate sa vina e binevenit,indiferent de moto. Va salut si sper sa ne intalnim cat mai multi. Bai frate da ai dat cu mucii in fasole rau de tot...." Va salut si sper sa ne intanlim cat mai multi. " Prietene,daca te duceai la o nunta mai ziceam,vroiai sa te intanlesti cu cat mai multi tovarasi(dar tu din pacate te duci la o inmormantare) si ca sa fie cireasa pusa pe tort,mai pui si ..... Parerea mea e sa stai mai bine acasa linistit,daca vrei sa vezi bikeri du-te la o intrunire ceva... Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Astia care comenteaza sunt de fapt niste cacaciosi care vor sa isi faca curaj ca ei sunt destepti si nu li se poate intampla una ca asta. La toti ni se poate intampla.....R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto90 Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 dar de pasagera ce se mai stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 nu stie nimik de prietena lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Am inteles ca si-a mai revenit!!! Insanatosire grabnica atat fizica cat mai ales psihica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Am inteles ca si-a mai revenit!!! Insanatosire grabnica atat fizica cat mai ales psihica!!! insanatosire grabnica! Pentru prietenii apropiati... va avea nevoie de tot sprijinul pe care il puteti da sa treaca peste aceste clipe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! si pt fata... fii puternica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 dumnezeu sa-l ierte... sper sa fie ultimul accident ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Knosmin Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Astazi a fost inmormantarea... durere mare in sufletele tuturor. Pasagera este bine si a fost si ea astazi cu noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Bai frate da ai dat cu mucii in fasole rau de tot...." Va salut si sper sa ne intanlim cat mai multi. " Prietene,daca te duceai la o nunta mai ziceam,vroiai sa te intanlesti cu cat mai multi tovarasi(dar tu din pacate te duci la o inmormantare) si ca sa fie cireasa pusa pe tort,mai pui si ..... Parerea mea e sa stai mai bine acasa linistit,daca vrei sa vezi bikeri du-te la o intrunire ceva... Condoleante familiei Alt (cuvant urat) care habar nu are in ce lume traieste!Lumea vine sa il conduca pe ultimul drum,iar solidaritatea unei comunitati nu se vede numai la nunti si cu atat mai putin la intruniri.Deja am folosit cuvinte prea frumoase,asa ca jet inapoi la somn mai "motociclistule" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskijr Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 sincer cand am vazut filmuletul mi-a venit sa plang, aceeasi soarta era sa o am si eu cu moto meu pe care la fel nu il am de mult timp dar acum e zob, tot din cauza neatentiei soferilor din trafic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! http://www.protv.ro/stiri/social/constante...pe-ultimul.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 bah, dar ala care spune cati cai are este chiar patetic. mai avea putin si spunea si in cat prindea suta, si ca de fapt baiatul mergea cu 500 pe varianta. deh, s-a vazut si el la stiri. de parca lumea stie ce (cuvant urat) e ala zx 12. tot o tinea ca este un motor f puternic... . mai bine tacea dracu din gura aia. las-o asa cum a cazut. imi place ca asociaza motoarele cu pericolul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate