CustomZone.info Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Uitati un pic Customzone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 bai frate... foarte tare! bravo, felicitari! nu e genu' meu, da-i foarte mistoaca si... e triumph ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 super misto ! sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt ! asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoSy Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Nice One! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Uitati un pic Customzone waiiiiiii ce frumoasa e m-am indragostit sa faci cati mai multi km cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) Absolut bestiala! eu amator de naked/neo-retro pot sa spun ca m-am indragostit Dar ce nu mi-e clar, saua e originala? Ca parca prea aduce a ducati. Pe net am vazut modelul asta si vad ca are si o aripa pe spate http://www.bikenoise.com/Manufacturers/Tri...ctures/side.jpg ti-ai facut tu custom? Sa o plimbi sanatos cat mai multi km fara incidente! Editat Noiembrie 19, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustomZone.info Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 Absolut bestiala! eu amator de naked/neo-retro pot sa spun ca m-am indragostit Dar ce nu mi-e clar, saua e originala? Ca parca prea aduce a ducati. Pe net am vazut modelul asta si vad ca are si o aripa pe spate http://www.bikenoise.com/Manufacturers/Tri...ctures/side.jpg ti-ai facut tu custom? Sa o plimbi sanatos cat mai multi km fara incidente! Saua (Gunfighter) a fost facut in America de firma Corbin. http://www.corbin.com/triumph/tbird.shtml Farul din spate au fost cumparat pe e-bay. http://cgi.ebay.it/REAR-LIGHT-Chrome-TWIN-...8QQcmdZViewItem Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Superba! Sa-ti traiasca! Nici semighidoanele alea de Thruxton din cate stiu nu au fost niciodata la serie pe vreo varianta de Thunderbird. Chiar sunt de Thuxton sau ti-ai luat tu ceva aftermarket? Si bascula pare mai lunga decat la Thunderbird-ul normal (sau poate e din cauza seii si a ghidonului scurt). Oricum, foarte tare! S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 foarte tare!! superba si eu am identificat ghidonul [ca] de Thruxton, si bar-end mirrors! customizing cu bun gust! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 Foarte faina. Imi place mai ales combinatia de culori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustomZone.info Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 (editat) Superba! Sa-ti traiasca! Nici semighidoanele alea de Thruxton din cate stiu nu au fost niciodata la serie pe vreo varianta de Thunderbird. Chiar sunt de Thuxton sau ti-ai luat tu ceva aftermarket? Si bascula pare mai lunga decat la Thunderbird-ul normal (sau poate e din cauza seii si a ghidonului scurt). Oricum, foarte tare! S-o stapanesti sanatos! "Semighidonul" este un AceBar reglabil. Thruxton are semighidonul de 1 inch, nu e compatibila cu maneta si furca Thunderbid. AceBar pe la Bonneville (ceva foarte... ) Editat Noiembrie 19, 2007 de CustomZone.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Sa te bucuri sanatos de ea. Nice baby! Exact numarul corect de cilindrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 frumoasa...felicitari...nu traiesti in ro,nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustomZone.info Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2007 frumoasa...felicitari...nu traiesti in ro,nu?! Italia, si sunt ungur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Felicitari. Superba !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 pur si simplu bestiala!mai pune poze si din alte unghiuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 (editat) normal...in ro nu vezi asa ceva...le numeri pe degetele unei maini ..d ciung!... ...doar japan aici... ...s-o stapanesti sanatos! Editat Noiembrie 24, 2007 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Super motoru :D:D Cati bani face mah asta?? Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 asta e un moto elegant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 3 atribute imi vin acum in minte vazand pozele: Maturitate - Eleganta - Stil. Alte comentarii sunt de prisos. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 O adevarata frumusete S-o stapanesti sanatos si fara evenimente Nu-i genul meu dar m-as vedea pe una ca asta peste cativa ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 SUPERBA! nu e genul meu,dar cred ca m-as putea indragosti de ea. Cred totusi ca un asemenea motor merita o casca mai de firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustomZone.info Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 (editat) Super motoru :D:D Cati bani face mah asta?? Bafta Asa cum este 6000 de euro... dar acum sunt in curs investitii noi. Injectie electronica (Bosch) in loc de 3 carburatoare, cu centrala Megasquirt, pentru aproximativ 20 cai in +. --- Mesaj completat în 14 Jan 2008 21:54 ------------- SUPERBA! nu e genul meu,dar cred ca m-as putea indragosti de ea. Cred totusi ca un asemenea motor merita o casca mai de firma... Care-i problema cu casca? Nu-mi plac chestiile prea colorate... si calitatea de X-Lite este superba. Editat Ianuarie 14, 2008 de CustomZone.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Printre cele mai tare moto vazute pe intreg forumul, e eleganta, combina past cu future, e super, sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate