Vizitator motosh2 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 azi dimineatza in jurul orei 4 am , s-a stins Cutzi, o super fata... ATV-ista inraita si o prietena buna a multor motociclisti conducea un Audi Q7 cand ...intr-o curba s-a izbit de un autocar ... impactul i-a fost fatal... au murit si inca doi ocupanti ai masinii...prietenul ei am inteles ca ar fi scapat... urat oricum Odihneste-te in pace Cutzi... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 http://www.protv.ro/stiri/eveniment/traged...i-un-ranit.html R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 azi dimineatza in jurul orei 4 am , s-a stins Cutzi, o super fata... ATV-ista inraita si o prietena buna a multor motociclisticonducea un Audi Q7 cand ...intr-o curba s-a izbit de un autocar ... impactul i-a fost fatal... au murit si inca doi ocupanti ai masinii...prietenul ei am inteles ca ar fi scapat... urat oricum Odihneste-te in pace Cutzi... :D Nu vreau sa fiu rau si in al doilea rand Dumnezeu s-o ierte, de morti din partea mea numai respect, dar sa ajungi sa faci un Q7 in halu ala ... am vazut multe accidente in ultimul an dar SINCER acel SUV era facut tzandari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Talpa fara sa stie cu ce are de aface,iti dai seama ce ia dat de a acapat animalu ala de sub control cu toate sistemele de siguranta pe el,bun si pana la urma unde este accidentul moto??? sa-i fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) pacat de autocar frate. Sa se strice ditai autocarul din cauza unui Q6 Editat Septembrie 7, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) destul de probabil sa se fi dat.. a lovit autocarul in partea stanga... e suficient ca autocarul sa fi fost pe axul drumului.. un q7 blana si un autocarici pe poteca aia nu prea o scot la capat oricum la ce decelerare a fost acolo ma mir ca a scapat cineva cu viata... Dumnezeu sa ii ierte! Editat Septembrie 7, 2008 de valbida1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Imi pare rau pentru fata, insa cel mai prost moment e cand mai iei si pe altii cu tine. Viteza omoara, atat motociclisti cat si automobilisti. Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 R.I.P.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 i-a luat tati q7 s-o stie in siguranta? iata ca prostia ei era mai mare chiar decat q7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) Imi pare bine ca n-a omorat alti nevinovati de prin autocar. La 24 ani arzand-o cu un Q7 pe serpentinele de pe DN1 (nici macar nu ma hazardez sa spun ce viteza avea, ca se vede clar avand in vedere imaginile cu rezultatele impactului) + iesire din curba pe contrasens (asta denota lipsa de experienta sau neatentie) = poc si RIP-uri. Imi pare rau de tineretea ei, dar si-a facut-o singura. A luat din pacate si pe altii cu ea. Trist. Editat Septembrie 7, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 parerea mea? ai q7=IQ7 la cati v-au zile negre pe sosele in special aceasta marca de manelisti? indiferent ca e 4,5, 6 sau 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 i-a luat tati q7 s-o stie in siguranta? iata ca prostia ei era mai mare chiar decat q7. io zic ca si taicatu daca avea ceva cascaval ti-ar fi luat un q7... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Hai ba dati-o mama ei de treaba. Ati ajuns sa puneti aici toate beizadele care-si frang gatul pe mana lor doar pentru ca au fost vazute pe un atv sau in apropierea unui motociclist? Eram convins ca ai calcat un caine cand am citit titlul. Si chiar imi parea rau. Mi-e mai trecut parerea cand am aflat ca nu au mai murit si altii nevinovati in jurul lui Pitzi. Daca pe contrasens era un motorist sa vezi ce o lua toata lumea in betze pe Pitzi. Si da am citit ca au mai murit doi. S-au urcat de buna voie si nu stiu de ce am o impresie ca au incurajat-o pe cutzi sa-i dea blana peserpentine sa vedem cat duce masina lui tati. Plus ca era 4 dimineatza, daca nu ajungeau mai repede se inchidea bamboo-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Ca sa citez pe cineva de pe forum "daca ai de gand sa te sinucizi , nu ai decat ... dar singura mea dorinta e sa nu ma iei si pe mine cu tine" Cata inconstienta frate sa ai pasageri in masina si sa te apuci sa faci popice prin trafic sa le pui viata in pericol si sa ii omori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator motosh2 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Talpa fara sa stie cu ce are de aface,iti dai seama ce ia dat de a acapat animalu ala de sub control cu toate sistemele de siguranta pe el,bun si pana la urma unde este accidentul moto???sa-i fie tarana usoara prietene... nu este nici un accident moto...este o motociclista... prietena noastra... asa ca taci in plm din gura !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 stiu ca suna total aiurea, dar eu ma bucur cand vad ca se face praf un SUV - parca imi da sentimenul ca totusi exista dreptate pe lume ... asa ca eu ps. conducatorii de suvuri au aceasi atitudine in oras ca si tiristi pe drumurile europene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bossake Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 stiu ca suna total aiurea, dar eu ma bucur cand vad ca se face praf un SUV - parca imi da sentimenul ca totusi exista dreptate pe lume ... asa ca eu ps. conducatorii de suvuri au aceasi atitudine in oras ca si tiristi pe drumurile europene Atitudine de (cuvant urat). mi-ar fi rusine de mine daca as fi in locul tau. Rusine de ceea ce am spus. E chiar grav daca si gandesti ce ai spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator fanuta_46 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) http://www.protv.ro/stiri/eveniment/grav-a...i-7-raniti.html Eram convins ca ai calcat un caine cand am citit titlul. Si chiar imi parea rau. si eu am crezut la fel. prietene... nu este nici un accident moto...este o motociclista... prietena noastra... asa ca taci in plm din gura !! ai zis fata era atv-ista, nu motociclista Editat Septembrie 7, 2008 de fanuta_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 si eu am crezut la fel. Si tu si melcu, sunteti doi prosti!Luati-va de mana si sariti de pe Vidraru. Cat despre "motorista"...sa-i fie tarana usoara, dar nu vad rostul topicului aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Atitudine de (cuvant urat). mi-ar fi rusine de mine daca as fi in locul tau. Rusine de ceea ce am spus. E chiar grav daca si gandesti ce ai spus. stiu, si mie imi este cateodata rusine de atitudinea asta, dar e o reactie naturala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Si tu si melcu, sunteti doi prosti!Luati-va de mana si sariti de pe Vidraru.Cat despre "motorista"...sa-i fie tarana usoara, dar nu vad rostul topicului aici. iar ai vorbit fara stapan. Mai Bogdane... pune-i mai lesa ca sunt oameni p-aici. Hai Dixi fugi inapoi si sa vb numai dupa stapan, da? Good boy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Fite si "talente" duse la limita cu un rezultat care pe unii se pare ca-i doare!!Eu propun sa inchida vreun moderator topicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bossake Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Nu va inteleg de ce aveti atitudinea asta. Mai ales ca sunteti si motociclisti. Daca voi ca motociclisti aveti atitudinea asta fatza de accidentul asta, ce pretentii sa aveti de la cei care nu sunt motociclisti si isi dau cu parerea despre cate vreun accident moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Indiferent ce era fata atv-ista, motociclista, conservara in cazuri dinastea tre sa ne gandim ca s-a mai dus un suflet asa de repede.Dar na mai grav ca a luat si pe altii cu ea si nu era constienta de ce are masina aia sub capota dar oricum vorbele acum sunt fara rost...... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 (editat) RIP catzelusului ... :D aveti grija la animalele de pe sosele Editat Septembrie 7, 2008 de danny120669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate