arist Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 La numit - Desperados MC Motor - GAZ-53, capacitate - 5 l, 8 cilindri, 200 c.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Ce-i asta frate, OZN ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 ...ce "monstru rusesc",asta nu are nimic de "rusesc" pe EA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Ce-i asta frate, OZN ? 245266[/snapback] Nu! Doaaaar... un motor rusesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 cata dihania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 DA DA DA!!! EL E!!! Am dat de el acum 2-3 ani in urma pe site-ul biker.ru. Atunci avea parca mai multe culori si nu avea atas. L-am mai cautat, dar nu am reusit sa dau de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Oawww...asta chiar ca e monstru...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 (editat) ce se vede in spatele lui la a treia poza pare a fi un turboreactor....dar pare totusi nefolosit (vreodata)... Cred ca in rusia chiar e adevarat ca sunt oameni care au mig-uri in curte pe post de supot de flori.... ar fi posibil sa ma insel, totusi, sa semene doar ca forma.....curios , oricum ! Editat Septembrie 18, 2005 de skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arist Postat Septembrie 18, 2005 Autor Share Postat Septembrie 18, 2005 ...ce "monstru rusesc",asta nu are nimic de "rusesc" pe EA 245270[/snapback] ba char insasi motoru e rusesc - GAZ 51 -- brrrrr http://www.autogallery.org.ru/gaz51.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Misto trotineta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 "Nice bike!!!" (citez.....Zed, Academia de politie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenbiscuitulhipiot Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 (editat) ba char insasi motoru e rusesc - GAZ 51 --Â brrrrr http://www.autogallery.org.ru/gaz51.htm 245409[/snapback] acolo zice ca motorul ar fi in 6 cilindrii.... asta de pe motcicleta are 8. Editat Septembrie 18, 2005 de eugenbiscuitulhipiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Motocicleta arata exact ca si un alien din seria Alien. Ziceti de nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Motocicleta arata exact ca si un alien din seria Alien. Ziceti de nu?! De acord cu tine.La cate experiente negative am avut cu motoarele rusesti nu mi-ar trebui-o nici mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 ba char insasi motoru e rusesc - GAZ 51 -- brrrrr acolo zice ca motorul ar fi in 6 cilindrii.... asta de pe motcicleta are 8. Raspunsul e in primul post din topic: Motor - GAZ-53 GAZ-53 nu GAZ-51. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 ce shpanu dracu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Oauuu, impresionant monstrul. E Big Hoss versiunea Ruseasca. Doar 200 cp? Slabut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Da tot frumos ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 ce se vede in spatele lui la a treia poza pare a fi un turboreactor....dar pare totusi nefolosit (vreodata)... Cred ca in rusia chiar e adevarat ca sunt oameni care au mig-uri in curte pe post de supot de flori.... ar fi posibil sa ma insel, totusi, sa semene doar ca forma.....curios , oricum ! Se pare ca nu a reusit sa sudeze saua pe turboreactor... sau era mai greu cu directia... Noroc ca a gasit un motoras mai micut, asa, finutz, cum a fost cel de GAZ-53, si ala a fost mai usor de pus intr-o motocicleta... sau ma rog, de pus motocicleta in jurul lui! @AndreiRN: motocicleta din poza ta e Dodge Tomahawk, inconfundabila, iar numele la care probabil te referi este BOSS HOSS, nu Big Hoss. Sa nu se creeze confuzie, Dodge Tomahawk e produsul unui colos industrial, are in spate sute, poate mii de ore de proiectare de specialitate, teste computerizate, ore in sir in tunelul de vant, si sute de oameni care au contribuit la transformarea lui in realitate, pe cand "motoreta" din acest topic are in spate un rus. Si un motor cu 8 cilindri in V. Respect tovarase! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 A fost si in Motolife un articol despre un german care-a pus un motor V8 de BMW pe o motocicleta. Rezultatul ? admirabil, doar ca ... mai greu cand era vorba de viraje. Adica deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 too funny! Are dreptate Hellrider.. o motocicleta in jurul motorului ala!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Fratilor, acum m-am uitat mai bine, monstru are pe fata bascula monobrat, iar directia este cu pivoti si bieleta de directie (se vede bieleta cum trece pe dedesubt). Unghiul de fuga este de 90, deci vireaza fara probleme. Teoretic s-ar putea adapta (daca nu are deja) o suspensie tip pro-link pe fata. Super ultra para meseriash! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Da, tare rusu' motocicleta asta tot revine pe forum de vre-o 2-3 ani...pana acum nu am vazut varianta cu atas si nu intelegeam CUM DRACU RACESTE RUSUL MONSTRUL ALA. Ca nu se vedea in poza solo nici un radiator Oricum, imi place mult mai mult cum arata negru-mat, e culoarea care i se potriveste. Ce facem daca nu avem cum cara dupa noi un radiator de 100 de kile? II PUNEM ATAS Orcum, e beton si bate la poponeata 100 de tomahaci si inca pe atatea boss-hoase , de la americanski, fie si numai pt faptul ca e facuta cu mijloace "gospodaresti" locale, cu finantare pe votca Stalin si poporul rus Multe fiare ne-au adus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 @Axa: cred ca a pus atas mai degraba in ideea montarii unui rezervor in atas, mai degraba decat NUMAI pentru radiator! E posibil ca in varianta solo motorul sa aiba o turbina pentru racire fortata cu aer. Camioanele Tatra asa au, poate si la GAZ se poate adapta similar. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 directzie?....reactor...pistoane????... ce conteaza atunci cand ai qoaie ca sa te urci pe el ... vorba aia: BIGGER IS BEST!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate