Axa cu Scame Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Salutare lume! Cu bucurie am ajuns sa scriu a 4-a oara la rubrica asta, ieri inca un vis al meu a devenit realitate : Honda XRV750 Africa Twin !!! Ce sa spun...visez la motocicleta asta de cativa ani , si in sfarsit am gasit-o...sau m-a gasit E tinerica, totusi are cei 7 ani de acasa (1999 am auzit ca a fost un an bun ) Are sub 40k km facuti, , si asta pe bune nu vrajeala obisnuita pe care o baga comerciantii de motoare, iar la km astia pt o Africa Twin se poate considera ca e de-bia iesita din rodaj. Am gasit-o intr-un depozit, cu praful de 2 degete pe ea. Evident, l-am sters pe tot pe mine dar cui ii mai pasa...de sub praf iesea luciu De ieri ma dau cu ea si am inceput sa ne imprietenim... la prima vedere reactia mea : E... MARE ! Surprinzator, la cele 209 kg la gol e foarte prietenoasa, imediat ce ai urnit-o din loc te "joci" cu ea cum vrei, chiar si la viteza mica. Din prima zi am testat si oleaca de offroad (stiti cum e drumul spre RAR ). Pe piatra de rau proaspat pusa ma simteam ca pe bile de rulment, cu gumele stradale, dar controlabil . Cum am ocazia, ii trag niste gume un pic mai cramponate si...we're in business Inca nu m-am obisnuit cu cuspensia mai dura decat aveam pe Dominator , dar totusi e un "rau" necesar pentru stabilitate pe sosea la ceva viteza si incarcat cu pasager si bagaje Din pacate la modelul mai nou (RD07A) a disparut reglajul de compresie pe amortizorul spate, dar ne descurcam asa. la capitolul "power" , pe hartie (44 kw/60 CP) pare dezavantajata fata de alte surate in cilindree cu alta configuratie de motor , dar in viata reala cuplul bun in toata plaja de turatie te unge pe suflet. In sfarsit o motocicleta care nu prea mai simte pasagerul Nu am avut timp sa-i fac ceva poze sa ma laud , dar am cateva pe care le-a facut un prieten in timp ce o testam sa o cumpar. Mai revin cu amanunte in zilele urmatoare, inca nu m-am jucat destul la ea sa consider ca e a mea Deja am in cap o serie de manevre pe care vreau sa i le fac, pur si simplu nu ma pot abtine sa imi bag manutele prin fiare Oricum am eu o banuiala ca e inceputul unei frumoase si lungi prietenii....am de gand anul asta sa-i arat toata tara. Maine incerc sa o plimb pana la Arc sa o vedeti si voi, sper sa am timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 mama ce faina e...meserie draga axa, s-o folosesti mai mult decat sanatos si sa ai parte de ea la maxim, asteptam poze cu mult NOROI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Vai, pacatele mele, da' ce sa caut cu vaca in noroi Daca o infigi temeinic, dracu o mai scoate Forestier, pietris,ceva bolovanis mai merge, o umezeala cinstita hai, da' cernoziomu' o inghite si n-o mai urnesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Felicitari! Foarte frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si "La multi km!!!" impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Bravo mah! Felicitari si sa aveti parte numai de clipe frumoase impreuna In fine ti-ai luat ceea ce-ti doreai! Asta da motocicleta serioasa! V-twin rulez, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Salutare lume! Cu bucurie am ajuns sa scriu a 4-a oara la rubrica asta, ieri inca un vis al meu a devenit realitate : Honda XRV750 Africa Twin !!! Ce sa spun...visez la motocicleta asta de cativa ani , si in sfarsit am gasit-o...sau m-a gasit E tinerica, totusi are cei 7 ani de acasa (1999 am auzit ca a fost un an bun ) Are sub 40k km facuti, , si asta pe bune nu vrajeala obisnuita pe care o baga comerciantii de motoare, iar la km astia pt o Africa Twin se poate considera ca e de-bia iesita din rodaj. Am gasit-o intr-un depozit, cu praful de 2 degete pe ea. Evident, l-am sters pe tot pe mine dar cui ii mai pasa...de sub praf iesea luciu Nicoleta ?????? Felicitari ! La anu' o ia Irina ca ma intreba aseara ce o sa faca ea daca se plictiseste de Dominator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Bravo mah, s-o stapanesti sanatos si pe asta "mica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 felicitari, stiam eu ca faci o miscare strategica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 La multi km cu ierbivoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Dintr-o intamplare intamplatoare am apucat sa o vad si eu, in prima zi.. (cred).. si se vedea clar cat de fericiti esti ! Iti urez sa te poarte fara probleme, fara accidente, pe orice drum vrei tu... pana la urmatoarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari!!! Ai luat un adevarat cal de povara!! Trage ca nebuna, ii mare cat o vaca, ii mai blanda ca o pisica... Ce potzi sa mai vrei de la ea? Sa ne vedem cu ele pe drumurile patriei... AT rulez!!!! DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 nota 11 cu felicitari, axane! la mii de km! cat e halatu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 felicitari domnu! acum sa vedem cand o iei si p'aia mica, pe langa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 12, 2006 Admin Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari man, s-o stapanesti sanatos ! PS: dupa asta la ce mai visezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Varadero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 Pai......deocamdata nu am la ce sa mai visez, ce ar putea fi mai bun decat Africa ??? cred ca o sa fim impreuna mai multi ani . Poate pe vitor un enduro-cross usor pe langa ea, dar deocamdata sunt in gaura neagra financiara si zau ca nu-mi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 UUUURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trati-ar mega-vaca si matale sanatos si la punga gros!!! Super znamenie!!!!!!!!!!! La Multi Ani!!! Sa ne vedem si noi cu vacutele la un pascut, ce zici, axosule? Da, obligatoriu Dar ia zi, ca tot te-am prins, tu ai Mitas E07 140/17 pe spate la Vacarena sau mai mare de 130 nu se fabrica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Da bah, felicitari. Putem s-o punem de-o cireada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 sa`ti traiasca....si la multi km cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 S-o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Sa tebucuri de ea, intr-adevar te-a gasit ea pe tine In afara de sa care e tare nu stiu ce sa comentez, are prea multe butoane Bravo maniacule, ma bucur ca ai asteptat si ai gasit exact ce iti doreai. La anu' poate facem o combinatie cand te plictisesti de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Pai......deocamdata nu am la ce sa mai visez, ce ar putea fi mai bun decat Africa ??? cred ca o sa fim impreuna mai multi ani . ăăăă... un ktm? "sa fie intr-un ceas cu cuc" ... vorba ...povestitorului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Traiti-ar vaca, bre! Sa va tineti mult si bine, unu pe cealalta ! Ma bucur pt voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari axo si sa o stapanesti sanatos si fericit !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari, Axa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate