comos Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 A venit clipa mult asteptata, am evoluat si eu si mi-am luat motor de 125. este vorba despre un First-bike Racer. 12 cai putere. Se comporta super, adica pt ce imi trebuie mie oras, dus la sc si plimbari nu am nevoie de mai mult momentan. Oricum altceva mai ieftin nou nu luam, si la sh super vechi.Pozitia e super, e gen touring cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Condoleantze In rest numai de bine, sper sa te duca cati mai multi km fara probleme Aveti grija unul de celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Cat ai dat pe ea? (bani ma refer) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kraven Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Bravo ,felicitari vecine arata bine motoreta si cine stie... poate apari in grup . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 felicitari, ce sa mai zic si eu acum , sa o stapanesti sanatos primul lucru scoatei stickerele alea groaznice si vopseste-o neagra ceva, sa derutezi lumea sa nu-si dea seama ca e FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Nu mai descurajati baiatul, mai bagabontzilor. Vedeti ca nu are nici 17 ani impliniti. Daca isi lua Busa, ce-i spuneati? Ca-i nebun,nu? Ca trebuia sa inceapa cu ceva mic. Si ce daca-i FB? Cati ati inceput cu super-scule? Felicitari, Comos! Nu te uita la astia, ca e invidiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 S-o stapanesti sanatos,e misto modelul asta,l-am vazut in magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 da jos porcariile cromate ... in rest e mistocuta...daca o faci neagra sau altfel e si mai bine oricum la cat costa iti luai zxr 400 =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 am dat 6300 lei. si echipamentul fara cizme m-a dus cam la 1000 lei. imi place super mult cum se aude motorul ca are 2 evacuari,jenti rosii.. ce sa zic altceva mai ieftin nu luam si cred ca nici la sh. eu zic ca pt varsta mea si pt inceput este bine. poate o sa ii dau stickerele acelea cu fb jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 daca tu esti multumit de ea e cel mai important. sa nu ii ceri mai mult decat poate si sa ai grija de ea. numai bine si la cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moroiu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 mai asteptai si tu putin si daca nu se aplica TPI la SH-uri, la banu asta iti cam luai motor. 6300 e la magazin dar ai iesit cu el pe usa magazinului si ai cam pus-o. Acum s-a devalorizat deja cu 50%. Dar sa-l stapanesti sanatos. Chiar ma uitam in poze si ma gandeam ca echipamentul costa mai mult decat toata jucaria. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Man_with_Kawa Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Bravo,Comos!Ma bucur pentru tine!Consider ca ai procedat bine alegand varianta:motor mai modest+echipament de protectie vs. motor mai "de fite"-a se citi mai performant dar fara echipament.E super pentru inceput.Iti doresc sa ajungi sa-l cunosti perfect,la maxim,acumuleaza cat mai multi km cu el in siguranta.stii care e cea mai buna motocicleta din lume?Cea care merge si e a ta!Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 arata bine motorul sa ai noroc la ea si cat mai multi kilometrii fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 ba sa fii sanatos... si sa-ti placa... las ca ai tot timpul din lume sa-ti iei cate motoare vrei... s-o stapanesti sanatos... si sa te cuprinda si mai tare focul la inima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 asta am zis si eu ca am tot timpul pe urma. echipamentul dupa parerea mea este cel mai important. la masina daca ai accident dai cu bari cu aripa.....are ce sa te mai protejeze. dar la motor numai echipamentul te mai protejeaza cat de cat. Da nu am luat echipament in ideea ca de accident ca acesta e ultimul lucru la care ma gandesc, dar te protejeaza si de vant, daca e mai frig nu ai nici o treaba......si un motociclist adevarat trebuie sa aiba si un echipament. da e a mea si asta conteaza. Stiu ca odata scoasa afaara pe usa magazinului am pierdut mult, dar e noua am garantie si nici nu ma intereseaza cat am pierdut la ea. e a mea.... pot sa ma urc in sa sa dau o cheie sa simt motorul sub mine.... si apoi lucrul nou e lucru nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 si apoi lucrul nou e lucru nou sa nu exageram ontopic: bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 felicitari, multi km fara nici un incident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnakeBite Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Felicitari! Sa faci multi Km. cu ea fara incidente, si fara probleme tehnice. Ride on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 felicitari si sa o stapanesti sanatos,e f misto modelu asta!! imi place mult casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Sa-l stapanesti sanatos si sa n-ai parte de nici un incident neplacut cu el. Offtopic: foarte funny gasesc frustrarea unora ca au motoare "smechere", dar mai funny e ca s-au gasit sa comenteze unii care n-au nici macar scuter... 'Gea romanilor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEK!!! Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 Ma bucur sa vad ca ai acordat atentie si echipamentului. Cu ghetele nu este ok,sa nu iti faca sireturile vreo surpriza,in rest,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Sincer la banii aia mai bine iti luai un CBR 125 SH.Dar in fine e alegerea ta. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 din paacte lipsa ta de experienta nu s-a reflectat si in nevoia de cunoastere. De ce nu ai pus si tu ceva intrebari aici pe forum inainte de a comite fapta? te bucuri ca ai dat 1 800 euro pe ea noua? nu te-ai gandit insa sa intrebi cati bani vei baga in ea dealungul timpului pe reparatii datorita fiabilitatii. Sper sa ai bafta si sa fie una dintr-alea "bune" adica stii tu, sintagma aia cu din 4 dacii, a 5-a era buna pe vremuri se pastreaza la FB. nu te descurajez acum, ca na', ai luat-o, dar.. data viitoare cand mai vrei sa arunci banii pune intrebari. De banii aia iti luai un aprilia 125 sau cbr 125. baftes si ai grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$$GYC$$ Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 frumos s-a faci cat mai multi km pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 frumos s-a faci cat mai multi km pe el Asta cred ca e unu din ala care a fost criticat de multi pe forum ca nu stie sa scrie si acum pune prea multe linute"-" Ce sa zic arata bin,am vazut si eu cateva exemplare,are 2 tobe se aude destul de bine dar e FB am si eu unul si.........Mai bine nu-l mai aveam,motoare de cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate