Sari la conținut

ENEOS

Super Membru
  • Număr conținut

    5.653
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ENEOS

  1. La 🏍🏍 nu prea există clapetă care să facă asta, e un circuit adiacent de îmbogățire a amestecului. Pe loc degeaba o lași să meargă, se va încălzi f greu! Dacă odată ajuns motorul la temperatura de lucru funcționează OK înseamnă că singura bubă e la utilizator.
  2. Deloc, cel puțin pt mine. Dar nu mă lua în seamă, creierul meu funcționează deficitar în perioada asta (mai deficitar decât de obicei).
  3. Viraje fără schimbare de direcție?!? Nominalizez la postarea zilei! N-a învățat nimic din tâmpeniile făcute în n ani și acum se resoftează în 2 săptămâni. Yeah, sure! Și marmota? Cred că îl așteaptă în pietriș.
  4. În vederea înmatriculării se poate face RCA cu valabilitate din ziua emiterii! Pt ei oricum e ok și unul plastografiat. 🫣
  5. Dă-ne și nouă pontul cu atelierul, să știm să nu cumva să apelăm!
  6. A' draq' de simple, de aia cumpără unii niște cotețe de te doare mintea! Mai ales pe un începător îl "fac" samsarii de numa'! P.S. eu nu mă ocup cu verificat motociclete, n-am timp și nici chef, deci nu am vreun interes să nu o facă singur.
  7. Eu am avut ceva aplicație care rula în fundal și mă avertiza la radarele fixe, la dus a funcționat brici dar la întoarcere a rămas mută. Și cum la o pauză de 2x3.14 am văzut cum vine prin boscheți am băgat racheta.
  8. Să stau liniștit deci? În august 2019 Am traversat Bg venind din Grecia pe modul (cu mașina) și nu mi-a venit nimic până acum.
  9. Spor la nechezol! Bună dimineața!
  10. Așa e și normal! Mărețul kove nu era?
  11. Cam greu, că gravitația îl cam lipește de sol și nu poți face orbita completă că dai cu capu' de pământ!
  12. Prețul scade la 2980 €, încep să mă grăbesc.
  13. Am fost anul trecut, hala aia era plină! Toți producătorii importanți, modele noi care nu se vedeau la noi, singurul minus că nu m-am prea înțeles cu bulgarii pt că nu bunghesc prea bune engleza. Mai slab pe partea de bazar cu echipamente față de ce era la noi, dar m-a interesat prea puțin. O țară cu populație mai mică, teoretic mai săracă, reușește să facă salon anual! La noi mereu au existat animozități, firme care nu veneau că nu se iubeau cu organizatorul și tot felul de frecușuri. De altfel și la mare e de 10x mai bine la bulgari decât la noi. Честито на българите!
  14. Mare adevăr ai grăit! Doar că și subvenționat costă mai mult! Deci nu se merită, chestie pe care unii o tot spunem de la început, dar fanii ev țipă "batman, batman!". Și popa cade precum crashquez. Și după cum am vz niște springuri răscrăcite în așteptare de piese mi-e clar că e un vehicul sigur. Gen "moarte sigură cu cobra, și mai sigură cu mobra"! VW Lupo era parfum pe lângă tigaia asta...
  15. Se poate achiziționa pachetul ăsta și de către posesorii de permis? Întreb pt un motociclist manelar.
  16. La 27 ani și 800€ nu poate fi decât vai de capul ei...
  17. De ce?!? Eu sunt ochelarist și ochelarii de soare ai căștii sunt un mare +! Casca integrală are "avantajul" că tre să dai jos ca să o pui și scoți, îi așezi cu grijă pe șa după care îi culegi de pe jos...
×
×
  • Creează nouă...