Sari la conținut

ENEOS

Super Membru
  • Număr conținut

    5.628
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ENEOS

  1. Adică tu cu uleiul pe care îl bagi acum pleci la anu'?!?
  2. Neața! Pare că a venit toamna...
  3. Mulțumesc tuturor! Am 1m78. Pe FJR gen2 puteam merge la 240 cu viziera deschisă, vorbeam cu pasagera prin intercom, era vis! Gen1 actual e (dar merge mai tare). Treaba cu bufetul și zgomotul în cască e problema nr. 1 dpmdv. Pe vremuri am făcut ride test cu MT09 naked, motorul într-adevăr mi s-a părut fun ca putere + cuplu, dar nu aveam cu care să compar pe vremea aia...
  4. În special pt Nadia care plătește carenele sparte!
  5. O fracțiune de secundă mai puțin înseamnă că ai accelerat mai tare decât estimaseși! Mie-mi seamănă a fabrică de împachetat fum...
  6. Aia doar ci banii în mână se face!
  7. Mă uit cu coada ochiului după un 09 Tracer 2016-2020 dar mi-e cam teamă de lipsa protecției la vânt, aș aprecia niște păreri de la posesori că n-am curaj să cer una la test. 🫣
  8. O să dea faliment fabrica de novicioc, e mai simplu să bubuie mașinile electrice ale incomozilor! Probabil de aia nu merge ursula cu electrocaru'.
  9. Saracuțu' crashquez, a avut și aero paradit... Păi în plm, să-i facă o cușcă exterioară sau să-i dea un tanc, că el merge la demolition derby! A mai recuperat el odată de la coadă până pe 2! După care, așa cum îi recomandă lumea lui Bagnaia, a judecat la rece și nu a mai riscat pt câteva puncte. Cum? A riscat?!? Și s-a rupt??? Aha, și experții forumului i-au ridicat atunci în slăvi mentalitatea de campeon. Nu de carton, de ghips + titan. Cam așa a închis și al vostru la Bagnaia.
  10. Încă nu știe bine 🏍, dar deja începe să intre în normal/pietriș. Vă udați în chiloței că merge crashquez tare după teste + 2 etape cu o 🏍 nouă pt el, dar copilul merge și mai tare, pe o 🏍 la fel de 9 pt el, la o clasă 9 care e diferită de ce a călărit până acum, și n-are anii de experiență ai idolului vostru în spate! Plus că nici n-a dat-o pe jos, în timp ce al vostru a finalizat ante portas de 2 ori în 3 etape. Dacă tot vă udați măcar s-o faceți cu un motiv bun, nu că multiplul campion a prins un podium și 2 pietrișuri, și e fix în situația lui Rossi dar cu 10 ani mai devreme!
  11. Ați văzut ce dezastru a făcut o care a la încărcat?
  12. 2 păreri contradictorii. Dpmdv nu asta e mentalitatea corectă, tre să te bați pt fiecare punct. Și nici să te dai la o parte că vine bila de popice crashquez nu e o opțiune corectă, mai bine îi arzi o ciubotă. Fixed! Repet: tirbușonul când a învățat să meargă mai tare și mai bine decât crashquez pe o 🏍 teoretic inferioară? Ha? Dar nu ești fan... Calculat și rece pt că încă nu i s-a pus complet albeața, dar ușor ușor își revine. Da, a mers bine, dar de căzut a căzut ca o pleașcă!
  13. Fiind campion de carton, sau? Ăia nu sunt acolo ca să cedeze nimic!
  14. Juma' de metru în fața motorului atârnă doar eșapamentul? Ciudat pt o 🏍 adventure (wannabe).
  15. Am rămas câțiva speriați care și ăia postăm aici sporadic... Neața!
  16. Adevărul e că a căzut și cade într-una, și eu apreciez când o face singur și nu cu adversarii!
  17. Te răstignesc crashqueziștii! Păi cum să-l pui pe King of gravel după expiratul ăla de Rossi care eșuase penibil la o echipă de client și nu mai câștiga curse?!? Blasfemie! Facem abstracție de faptul că idolul lor e fix în aceeași poziție, bașca stă mai mult pe jos, și are și vreo 10 ani în minus!
  18. Deci: Bagnaia cade ca prostu' conducând cursa = campion de carton Miller merge ce merge tare și cade = un țărănoi prost crashquez se împrăștie toată ziua = WOW! Moaaamă, ce merge crashquez cu 🏍 aia perimată, fără 30 de ingineri și doar mângâiat pe căpșor de Nadia! "Abia s-a suit pe ea în teste și uite ce blană merge!" Copilul ăla o fi mers cu kkgas 3 sezoane, nu se împrăștie când conduce cursa, dar iote ce frumos cade al vostru! Analiști obiectivi de pe motoretism... Cred că i-a băgat Gigi șampon în ĺichidul de frână!
  19. A dat și 2 bodycheck-uri, a fost în parametri! Dacă rămânea pe roți poate mai dădea 1-2. Ăsta chiar nu poate face o cursă fără să se lovească de alții? Să-i pună în plm un sistem din ăla ca în Dakar, să fie toți avertizați când e mmizeria prin preajmă! "Dă-te, bă, că vine!" Au ieșit fanii să-l scoată omul cursei după ce a căzut ca o pleașcă...
×
×
  • Creează nouă...