Sari la conținut

dr.mengele

Membru
  • Număr conținut

    345
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dr.mengele

  1. Probabil ceva beamveu. Numai aia se complica asa.
  2. Salutare. In Resita , chiar in oras iti recomand hotelul Dusan si fii parca. Este decent si ok atat la pret cat si la calitate. Il gasesti pe centura, cateva sute de metri dupa Dedeman pe stanga, cum vii dinspre Bocsa.
  3. Salutare Sa va povestesc ce am patit eu: am comandat un set de cauciucuri care apareau ca sunt pe stoc, in 06.04.18. Pana aici ok. Am primit confirmarea comenzii. Iarasi ok. Prin 25.04.18, dupa ce am incercat de cateva ori sa-i contactez telefonic, le-am trimis un mail sa aflu si eu ce se intampla cu comanda.In zilele urmatoare trimiterii mailului am mai incercat sa-i sun. Dupa 5 zile primesc raspuns: cauciucurile sunt in curs de livrare de la furnizorul extern catre anvelope moto si ca voi fi contactat ulterior, inainte de livrare. Astazi, 07.05.18 i-am sunat din nou de cateva ori. Credeti ca a raspuns cineva? chiar daca intimp ce sunam primeam mesajul ca apelatul e angajat in alta convorbire. Deci vedeau ca sun. Nici dupa ce a terminat convorbirea, persoana respectiva nu a catadicsit sa raspunda. Ca urmare le-am trimis un mail cu anularea comenzii. Trageti si voi concluziile. Incep sa ma simt vinovat ca i-am deranjat cu comanda mea de cauciucuri. Nu asa se fac afacerile. Un amarat de raspuns cred ca eram indreptatit sa il primesc. Si "Ba (cuvant jignitor), nu ne mai deranja, ca nu ne pasa de comanda ta" era suficient.
  4. Salutare La cum arata nu cred sa aibe peste 100000 km. Oricum ce ai tu pe bord sunt mile. 20000 mile = 32000 km. Din cate vad in poze, cadrul fata jos nu are urme de lovituri de pietricele, discurile arata bine... Si chiar daca are 100 000 , mai duce lejer inca pe atata. Sa o stapanesti sanatos. Chiar ca sunt acrii strugurii!
  5. dr.mengele

    Facerea de bine...

    Salut. Pe strada Haga. E unul singur pe toata strada.
  6. "Din primele informații se pare că motociclistul care se deplasa pe direcția Budești a semnalizat stânga cu intenția de a întoarce înspre centrul comunei, moment în care a fost depășit de către un autoturism marca Audi, ce circula cu viteză foarte mare în același sens, conform unor martori. Motociclistul a fost acroșat de către autoturismul marca Audi și proiectat într-un autoturism parcat pe marginea drumului (KIA, cu numere roșii)." Parerea mea e ca motociclistul semnaliza depasirea acelei masini Kia oprita pe marginea drumului, iar Audiul l-a triplat. Daca va uitati la poze, vedeti ca Kia a fost deplasata din cauza impactului. Clar motociclistul nu se afla oprit. Daca vrei sa intorci, te opresti, nu? Pacat de acea viata pierduta aiurea...
  7. Cred ca raspunsul la problema ta este sa mergi in treapta 1. Dar asa nu vei avea racire suficienta a motorului.
  8. Verifica sa nu ai cumva benzina in ulei. De aici pot aparea si zgomotele ce le auzi, uleiul fiind subtiat de benzina.
  9. Salut, Am eu stator pt yamaha Fzr 600 din 1990. Cred ca se potriveste la tine. Pret 50 euro cu transport inclus. Daca il vrei, te rog pm.
  10. m-ar interesa si pe mine daca gasesti autocolant rezistent la temperatura. tot pt. tobe...
  11. Salut, verifica bobinajul statorului,e in capacul din partea stanga a motorului. Din el ies 3 fire galbene care trebuie sa le masori cu aparatul de masura pus pe curent alternativ - trebuie sa masori la relanti cam 20 volti iar la 5000 rpm cap 70 volti. Daca masuratorile ies diferit cu mult, ma refer diferente de 0,2-0,5 volti se cam accepta, trebuie inlocuit statorul-bobinajul e defect. Verifica si mufa de la capatul celor e fire cu releul de incarcare, trebuie sa fie contact foarte bun si strans. Bafta!
  12. Nu mai inchide cuiul pontou. Compara-ti unul si dupa accea cehama un mecanic. Altfel va veni cam degeaba. Si garniturile de la capacul carburatorului a-r trebui inlocuite cu aceasta ocazie. Nu iti recomand sa vina cineva tocmai pana la Lugoj,mai bine gasesti pe cineva de acolo. E destul de lucru sa-l inlocuiresti, si daca tot e desfacut, merita si celalalt o curatare si o reglare/egalizare. Fa o treaba ca lumea.
  13. http://www.shorpy.com/image/tid/322
  14. te-am recunoscut...stai linistit,vad ca tot iti place safaci valuri.... am mers si eu pe circuit cu VRT-ul meu, e slab, nu se poate compara cu un supersport de 600 si nu sunt incepator... am facut o gramada de modificari la motocicleta mea, furca fata modificata, reglaj suspensie fata spate, geometrie difetita fata de serie,pompa frana radiala de 1000rr 2006 cu etrieri de gsxr cu 6 pistonase, alt reglaj la carburatoare,pot spune ca se comporta f.bine moto. acum m-am cam axat pe touring, adica pe comoditate mi-ar place un sp2,ca motocicleta de duminica... apropo,mai ai vtr-ul tau,galben era parca..l-ai reparat sau e tot de vanzare?
  15. salutare amsaincerc sa-ti dau un raspuns... am mers cu ambele motociclete, de fapt am un VTR1000FIRESTORM de 4 ani si aproape de 50000km facuti de mine pe el. Firestormul e SPORT TOURING e facut pt strada, a fost facut de Honda pt. a aduce bani(in special de pe piata SUA). Spui sa faci comparatie pe un circuit...nu are rost! 1.ciclistica- nu stie sa ia curbe, furca e una de CBR F3 sau F4 fara reglaj la revenire..telescopul spate la fel. 2.frana-e slaba, vb.de echiparea de serie strict,nu de tuning sau modificari. 3.motorul - e cu 25 cp mai slab decat cel de pe SP2, clar, conteaza asta. 4.greutatea-ceva mai mare decat SP2. SP2 se poate compara pe circuit cu 1000rr 2006. Plusuri fata de SP2? e mai comoda.. Sa nu intelegi gresit, VTR-ul meu are aproape 70000km si nu l-as dapt nimic (poate doarpt. un SP2, dar trebuie sa ma gandesc bine inainte...) Inca ceva, asemenea motociclete nu cumpara decat ceicare stiuce inseamna un BIG V-Twin bike, restul sunt pocnitori! A-r fi frumos daca s-ar infiinta un club VTR in Ro...in SUA sunt destule http://www.superhawkforum.com/forums/ Gasesti acolo o gramada de chestii interesante.
  16. dezmembrez yamaha fzr 600 an 1991 motocicleta este completa, km 40 000, in stare buna. se vinde si intreaga, fara acte( e complicat de povestit) poza este informativa, acesta e modelul. piese motor honda dominator - mai sunt ceva piese. doritorii sa trimita pm sau 0721784195-mircea
  17. sa stii ca nu am observat acelasi lucru la posesorii de kawasaki....sau yamaha. chiar imi pare rau.. ( ba nu , ca m-am razgandit)
  18. antigelul concentrat are punctul de inghet mai mic , adica ingheata la minus 15-20 grade celsius! neaparat trebuie diluat! cat despre problema ta , nu are rost sa te agiti, surplusul va gasi o cale sa scape..
  19. poti pune antigel marca Hepu. E german si e de calitate iar pretul e pe la 20 lei 1,5 litri ceea ce iti ajunge , pt ca sa reziste la minus 40 grade il diluezi 1:1 si e suficient. e pentru radiatoare si motoare din aluminiu si are punctul de fierbere la 190 grade ceea ce e iarasi suficient. nu are rost sa bagi antigel extrem de scump, e doar un motor cu ardere interna , nu e tehnologie NASA. ideea e sa-l schimbi la un maxim an, aste e mai important, la fel cum trebuie schimbat , tot maxim la un an, lichidul de frana.
  20. puteai sa scoti si tu tomberonul ala din poza.... scapai mai repede de motocicleta pacat ....
  21. domnule, persisti in PROSTIE. nu ai fost acolo , nu stii ce s-a intamplat cu adevarat dar continui sa aberezi de la inceputul postului. te rog frumos sa incetezi.
  22. quote tsunami: "1. daca e premeditat nu mai e accident 2. nu cred ca nu se poate supraveghea fiecare metru. la cursele internationale pe care le-am vazut, fiecare segment era in raspunderea unui oficial. 3. accesul masinilor trebuia interzis in apropierea pistei. atat pentru siguranta participantilor si a spectatorilor. 4. in apropierea pistei nu exista nici un echipaj de la pompieri, nici macar oameni cu extictoare cu CO2 pregatiti pentru a stinge incendiul." raspuns: 1. a fost premeditat 100%. a lovit oamenii aia fara sa ezite, intentionat. 2. erau comisari de traseu care supravegheau spectatorii. 3. tipul a pornit masina, a facut o tura spre iesirea de pe aeroport si s-a intors in viteza mare, prin padocuri daca le pot spune asa, de sarea lumea din fata masinii si a intrat urmarit de vreo 2 comisari pe jos. nu cred ca se putea face mai mult, nici chiar politia , care a fost prezenta dar.. a plecat cu ceva timp inainte. 4. pompierii au venit cu 20km/h. s-a incercat stingerea motocicletei chiar la inecputul incendiului, s-au golit 4 extinctoare, dar degeaba. daca nu crezi putem face o proba cu motocicleta ta. nu vorbesc din auzite, am fost acolo. va rog nu va mai certati, ca o faceti degeaba , in necunostinta de cauza. nu e nimic constructiv in asta.
  23. 1. se poate 2. sunt atelierele care rectifica si repara chiulase pt motoare.cred ca gasesti in fiecare oras asa ceva bafta
×
×
  • Creează nouă...