Sari la conținut

Grigore1

Membru
  • Număr conținut

    311
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Grigore1

  1. Salut , ghetele TCX cu fermoar pe lateral pastreaza le pina raspunzi la tel Multumesc frumos!
  2. Motivatia lor a fost aceea ca nu exista la acel moment punct de trecere frontiera pentru persoane fizice. Am incercat toate discutiile si analogiile insa ei au fost fermi. Georgienii au fost , repet , corecti 100% .Daca afli ceva pentru acest an ,scrie si tu aici ca pina la urma tot de acasa e mai bine sa pleci decit de la bulgari.
  3. Salut, grupul am fost eu cu inca 3 persoane , 3 moto in total. Am vrut cu vaporul de la Constanta si in ultima clipa autoritatile de frontiera RO au refuzat sa ne lase pe vas. Georgienii au fost f corecti si au returnat imediat banii. Asa ca am fost pe 2 roti pina in Ge si Armenia. Daca exista un transportator de moto pina acolo e f interesant , as dori sa invat si eu.
  4. Uitati e69shipping.com,,,am luat bilete in iulie si in septembrie nu am putut urca. , nu au inca aprobarea de la poliția română de frontieră sa incarce pasageri ca noi...
  5. Salut, tocmai am venit de acolo. Suna ma cind vrei 0722786069 !

  6. Salutare , am cumparat produsul pentru un Vstrom si l am folosit o tura la munte. Apoi am schimbat moto si nu se potriveste intrucit ghidonul loveste in el. Link la distribuitor Ro ; https://www.gentimoto.ro/genti-moto-rezervor/givi-st605b.html Adaug si eu niste poze , dar nu mi au reusit bine. Nici o urma de utilizare , absolut complet. Locatie Bucuresti Predare personala eventual puteti face proba , dar trebuie sa aveti deja montata flansa Givi Pret 550 ron , discutabil , eventual sint interesat si de un schimb tot cu Givi , tot nou. Telefon 0722786069 daca nu raspud , va rog whats app , mesajele aici le citesc foarte greu
  7. Salutare din nou! Ce asigurari medicale ai gasit mai serioase pentru Georgia si Armenia? Pentru moto gen A24,, exista ceva? Mulțumesc!
  8. Bravo vouă, sa aveti drumuri bune! Vad că ați fost interesati mai mult de off..
  9. Ce traseu ai avut? Ai cumva o lista de obiective? o harta cu ceea ce ai facut? Pleci din nou in Georgia si Armenia ?
  10. Ne povestesti si noua? SI eu as fi interesat ...............
  11. Felicitari pentru tura! Poti da mai mult info ref ferry spre Creta? De unde , optiuni , orar , preturi cu moto ? Multumesc!
  12. Comanda platita pe 23 Aprilie , de abia azi pleaca din China , vine cica in 16 Iunie. Expediat cu Aliexpress saver shipping.
  13. Salutare! Acum 2 ani am facut exact bucata asta in sensul Delfi , Nafpaktos si apoi sus la Karpenisis ( Carpinis). Este un drum superb . o singura banda , l am facut in iulie si era pustiu , sus la Karpenisis era chiar racoare. Drum de o zi , lejer , Vstrom 650 plus pasager.
  14. Scrie email la banca , pe toate adresele , important este insa ca in subiectul email sa fie cuvintul RECLAMATIE . Acest cuvint directioneaza email ul altfel. In email specifica clar si prietenos ca o data cu aceasta instintare ai depus si plingere la sectia de politie aferenta , la dep. economic ( ceea ce te sfatuiesc din toata inima sa faci chiar acum pe email , am facut-o si eu si se poate- eventual suni la sectia de politie si il intrebi pe ofiterul de serviciu care este adresa specifica.) . Daca banca reactioneaza corect , retragi tot. Daca nu , te distrezi , biletul l ai platit.
  15. Salutare! Stiu ca exista mai multe ONG ce se ocupa de astfel de cazuri. In mod sigur ei fac ture de noapte , profilaxie cu siringi oferite gratuit pentru reducerea inter contaminarii , etc etc etc. Ei au 100% un psiholog si sint convins ca orice membru activ va stii mai bine cum trebuie procedat. Orice alta metoda decit comunicarea , din pacate , e fara sperante.
  16. Am fost , am testat! Nu mai stiu ce am testat dar era sigur scuterul cel mai puternic. Foarte primitori oamenii! Senzatia este de o putere sinistru de mare ( cuplu ) si amplificata de lipsa zgomotului. Merita incercat ! Cireasa de pe tort a fost existenta marche arrière , pentru parcare. M am simtit ca pe Goldwing A fost o lectie ! Daca mi ar fi cu putinta la buzunar , nu as ezita o clipa!
  17. La multi ani Vlad! Vezi pe fb vstromania , bun venit!
  18. Salutare! Cit timp moto sta saraca in garaj , as dori sa pun incalzire in sa. Pentru a profita de moment , o sa o duc la Motovis probabil pentru o ameliorare comfort. Am facut exact acelasi lucru acum vreo 5 ani la V strom si am fost foarte multumit , insa am speranta ca lucrurile s au mai imbunatatir .Acum intrebarile sunt: - ce ati folosit , ce recomandati ca generator de caldura ? - ce variante sint mai bine gindite pentru sa din doua piese , pilot si pasager - ce variante de switch stiti , recomandati , intrucit as dori ceva cu trepte putine ( dar nu on/off) si cel mai important sa fie usor si elegant aplicabil / incastrabil / accesibil pe moto. Circuitul o sa fie direct din baterie cu releu pe contact , etc etc etc Va multumesc
  19. Bun venit in club. Felicitări! Acum am citit intimplator. O sa te bucuri foarte mult de alegere. Sa comanzi si un lant gris sa o tii legata, ca nu vrea sa se opreasca, te trage singura la drum! Vezi pe fb cauta honda nt1100 romania. Incerc sa pun info cit mai multe.
  20. Exista o intalnire in fiecare luna? As fi curios........dar daca nu e publica , nu indraznesc.
×
×
  • Creează nouă...