Ride Safe Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 de atata timp tot in starea aia ... bine nu o sa iasa... dak scapa o sa aiba sechele la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mh1 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 1. Moarte clinica - stare a organismului in care are loc o oprire a functiilor vitale (circulatie/respiratie) in conditiile lipsei de functionalitate ale sistemului nervos central. Stare reversibila!!! 2. Moarte cerebrala survine in momentul mortii creierului cand circulatia poate fi mentinuta (adica inima sa "bata") iar functia respiratorie este preluata de ventilatia mecanica (aparate) Cam astea ar fi niste definitii fara a intra in termeni medicali amanuntiti. In rest, cum s-a mai spus, sotia este medic la SMURD, iar eu am lucrat 4 ani la SMURD TgMures, unde inca mai am colegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Din pacate la Razvan i-a cedat inima si a murit ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Ride In Paradise ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 pacat..... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladp Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
click Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Miercuri la ora 13.00 la cimitir pt cine vrea sa vina sa il conduca pe razvan pe ultimul drum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0rge Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Miercuri la ora 13.00 la cimitir pt cine vrea sa vina sa il conduca pe razvan pe ultimul drum! am uitat.. la capela Hasas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 din pacate lucrez...oricum Condoleante Familiei RIP fam Borz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/art...080616-08493712 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocs Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Salve! R.I.P. uff, ocs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Am auzit ieri de la un prieten taximetrist ca in fatza la Bunexim "velenta" un taximetrist a vrut sa intoarca in statia de taxi si dinspre Muntele Gaina venea un moto galben sport"din pacate nu mia putut zice ce model sau macar nr. de imatriculare"si a intrat in plin in masina de taxiu. Erau 2 pe moto ambii in tricou si din spusele prietenului cam destul de grav deoarece or fo dusi cu ambulanta.....dupa iompact motoru o mai lovit si alte masini oprinduse cu o masina in fata prietenului meu.......sa speram cas bine Interesati-va si voi sa stim mai exact cine o fo si ce stare se afla momentan...scuzatima daca nu am zis cv bine deoarece nam fost eu acolo sa stiu exact....si mie mi sa spus,poate stie altcineva mai detailat.... PS:Stop accidentelor,viata are prioritate Pt Razvan.. R.I.P .....pacat sper sa pot ajunge la inmormantare.... Editat Iunie 17, 2008 de nichos_miki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsi_pittbull Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Acu' un an cerul a plans pentru Timi si Fazek, azi a plans din nou. Odihneste-te in pace Razvan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 R.I.P ...aveti grija cum conduceti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Condoleante pentru toti I- am vazut azi pe baieti, cand au venit la mine la Student's pt masa de dupa inmormantare....Hoarda... turau motoarele aiurea ba chiar unul s apucat sa faca bournout in fata terasei in parcare cu un GSX (dp fata inca era minor da ..de avea 600)ce sa zici teribilism specific sa zicem ......varstei , si dupa cum au trecut si cu o seara inainte pe acolo la fel ca o gloata haotica mergand cu viteza(si pe contrasens ) tind sa cred ca din moartea lui Razvan nu au invatat mare lucru .......pacat. Bineinteles exista si exceptii intre ei dar impresia generala lasata cam asta a fost. L-am vazut si pe BH69MAF azi la masa si a fost printre putinii care au ,,parcat'' civilizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 le trece lor....la unii fortzat la altii...le trece si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 le trece lor....la unii fortzat la altii...le trece si gata Bine ar fi .........dar sa nu le treaca cand.....................ajung pe partea cealalta RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate