Sari la conținut

Postări Recomandate

Cine e interesat sa dea transalpul pe un TDM 850 4xt sa imi dea un pm. de preferat din cluj sau cat mai aproape

Mi-a placut tdm de cand la-m vazut dar merg pe TA si nu-mi pare rau. Nu cere bani . La a mea i trebuie o vopsea si in rest benzina , e din 96 pd 06 daca vrei o vorba 0762277915 orlando :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am revenit si eu acasa , mi-am gasit motorul cu noua sa de la Darian , care arata foarte bine . Si vreau sa schimb uleiul si filtrul acum , am citit mai multe pareri pe aici , dar nu stiu ce sa bag . Eu ma gandeam la Motul 7100 20w50 , voi ce imi recomandati ? 2,3 l intra in Transalpul de 650 ?

post-14351-0-90798800-1320053927_thumb.jpg

post-14351-0-38623200-1320053934_thumb.jpg

post-14351-0-83614600-1320053942_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cati bani a costat tapiteria la sa ? :(

Am revenit si eu acasa , mi-am gasit motorul cu noua sa de la Darian , care arata foarte bine . Si vreau sa schimb uleiul si filtrul acum , am citit mai multe pareri pe aici , dar nu stiu ce sa bag . Eu ma gandeam la Motul 7100 20w50 , voi ce imi recomandati ? 2,3 l intra in Transalpul de 650 ?

Link spre comentariu

Daca ai de gand sa folosesti motoreta si pana cand dau din nou caldurile la anu', nu ti-as recomanda sa bagi 20w50. Mai ales pe temeraturi sub 0 grade, in nici un caz 20w50, asta e bun pt perioada caniculara... Pt toamna/iarna/primavara iti recomand 10w40 (de fapt asta e vascozitatea recomandata de producator).

Cati bani a costat tapiteria la sa ? :(

Pentru o lucrare similara daca-mi amintesc bine mie mi-a luat 170ron acum vreun an si ceva... asta asa ca idee, nu am idee daca a mai modificat preturile intre timp

Editat de deathu
Link spre comentariu

Si-a pus cineva semnale cu led pe spate ? eu vreau sa-mi pun , dar palpaie prea repede , stiu ca trebuie pus ceva pe circuit , dar nu stiu exact ce. ma poate ajuta cineva cu un sfat.

Trebuie adaugat un rezistor pentru a soplini lipsa de consum a ledului...dar eu ti-as recomanda sa pui "lasa cum este ea", nu cistigi nimic in plus, poate chiar muncesti inutil.

Stima,

Liviu

Link spre comentariu

Oricum vreau sa imi schiimb semnalele cu unele mai mici , mai ales ca unul este cam spart acuma .si am gasit ceva semnale cu led care imi plac , de asta vreau sa le pun.

Este la Louis releu electronic

Merita

Singurul inconvenient este ca nu "simte" daca e ars vreun bec

Asa ca ala e indicat pentru leduri

Link spre comentariu

Salutare!Incepand de sambata 12 11 2011, sunt posesor de transalp. :banana:

am plecat cu un prieten la Cluj Napoca si tot drumul pana la Targoviste l-am parcurs calare.Pot spune ca s-a comportat IMPECABIL!!!Am ajuns cu bine acasa,dupa o noapte petrecuta in Brasov(multumim Feri inca odata pt gazduire)Ce mai,a fost o cursa pe cinste! :moto:

Editat de marian zcm
Link spre comentariu

salut.mi s-a rupt cablul de ambreiaj.a aveti idee care sunt preturile si eventual unde gasesc si eu mai ieftin.multam fain

Cumpara kit-ul de pe Louis (vezi la Kronaumoto.ro, au magazin la Pta Buadpesta, fix la iesirea din pasajul Unirii). Costa super putin si tine bine-mersi. Totul e sa lubrifiezi cablul la instalare (inainte sa il bag in teaca).

Link spre comentariu

salut.mi s-a rupt cablul de ambreiaj.a aveti idee care sunt preturile si eventual unde gasesc si eu mai ieftin.multam fain

Cu un cablu de ambreiaj te pot ajuta eu. Da-mi un PM cu datele de contact. Un cablu nou, OEM, costa 18-20 Euro. Sunt curios cu cat il vand cei de la Carpati Motor ! Le dau acum un telefon.

ghostrider000, am vorbit cu cei de la Carpati Motor (Bucuresti), cablul OEM la ei costa 32 Euro dar nu se afla in stoc.

http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=XL650V&Y=2002&L=HO-XL650V2&O=SWITCH/CABLE&F=HO-XL650V6-RL&L2=HO-XL650V6-RL - 28 Euro

Daca nu ai atatia bani asta este varianta mai ieftina. - 12.72 Euro. Personal eu iti recomanda sa cumperi OEM.

http://www.wemoto.ro/bikes/Honda/XL_650_V3_V4_Transalp/03-04/

Editat de vallentin
Link spre comentariu

Un kit de reparatie e sub 10e si tine bine-mersi cat unul OEM.

Posibil, nu am incercat; te cred pe cuvant. Apropos, cati kilometrii te-a tinut ultimul cablu de ambreiaj - aftermarket ? (ma refer la kitul de reapratie)

Editat de vallentin
Link spre comentariu