Cotea Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Ma indruma si pe mine cineva de unde as putea sa cumpar un cablu de amrbeaj pentru transalp 650 RD10 din 2001 ! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Ma indruma si pe mine cineva de unde as putea sa cumpar un cablu de amrbeaj pentru transalp 650 RD10 din 2001 ! Multumesc De la magazin, in general. Eu am dat pe al meu 120 lei acum 2 ani, original Honda. Cat ti s-a cerut tie pe un cablu de 650, de ti se pare asa de mult unul original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 E vreo cineva din cluj cu un pd06 ? as vrea sa-mi fac un crush-bar la heavy-duties si am vazut ca este necesara prezenta motoretei la fata locului , ca nu au matrite sau ceva si trebuie sa faca masuratori . Sau daca are careva un crush-bar de vanzare pentru model pd06 sunt interesat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Crash-bar, omule, nu crush Baga ochiu repede aici http://www.transalp.ro/forum/post25286.html#p25286 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) La Constanta e "Crush" , locul care iti da crash la buzunar . Cine stie , cunoaste P.S. : cred ca am vazut . O sa contactez omul .Danke . Editat Mai 21, 2012 de kryst666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Salutare, am nevoie de un releu de incarcare pt un TA de 600 din 99' pt un prieten. Daca ma poate ajuta cineva, lasati un PM. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Vezi p`aci : http://www.okazii.ro/electrica-auto/relee/releu-incarcare-honda-transalp-africa-twin-vfr750-fireblade-cbr-600-hornet-shadow-magna-a113554675 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Pentru cine e interesat, uite un Transalp al unui prieten, la un pret foarte bun: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-transalp-din-1995-446155.html I s-a pus omului piticul pe creier sa faca din vaca o caprita, si i-a luat amortizoare fata upside-down, amortizor spate cu gaz, provenind de la un CR.A cam muncit la ea sa iasa bine, dar uite ca acum si-a luat Africa Twin, si juninca a scos-o la vanzare. Pentru cine nu e multumit de actuala suspensie, se da la pachet si furca veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Pentru cine e interesat, uite un Transalp al unui prieten, la un pret foarte bun: http://www.bikeshop....995-446155.html I s-a pus omului piticul pe creier sa faca din vaca o caprita, si i-a luat amortizoare fata upside-down, amortizor spate cu gaz, provenind de la un CR.A cam muncit la ea sa iasa bine, dar uite ca acum si-a luat Africa Twin, si juninca a scos-o la vanzare. Pentru cine nu e multumit de actuala suspensie, se da la pachet si furca veche. nu merge linkul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Mda....am vorbit cu proprietarul, se pare ca a avut cativa potentiali clienti, care s-au plans ca furca upside-down inalta prea mult motocicleta si nu mai ajung cu picioarele la pamant. Ce sa-i facem, nu toti avem 1,90m. Asa ca pasul urmator este schimbarea furcii cu cea originala si repunerea in vanzare. Moto este din 95, la 1500 eur fix. Daca e totusi cineva interesat de struto-camila in starea actuala, sunati-l direct: Radu, 0740.225.987 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Mda....am vorbit cu proprietarul, se pare ca a avut cativa potentiali clienti, care s-au plans ca furca upside-down inalta prea mult motocicleta si nu mai ajung cu picioarele la pamant. Ce sa-i facem, nu toti avem 1,90m. Asa ca pasul urmator este schimbarea furcii cu cea originala si repunerea in vanzare. Moto este din 95, la 1500 eur fix. Daca e totusi cineva interesat de struto-camila in starea actuala, sunati-l direct: Radu, 0740.225.987 sa schimbe titlul anuntului, vand motor pt cei peste 1,80 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Vand o pereche de membrane carburator date jos de pe un Transalp 1999. Sunt in stare foarte buna, fara ciupituri sau crapaturi. Pretul este de 140 ron, la care se adauga transportul. Detalii la tel.0723-346832, Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max90 Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 Salut. Am un Transalp din 91, PD06 si am nevoie de o aripa fata si un CDI folosit! Daca vinde cineva sau stiti undeva, sa-mi scrieti, pana atuncea caut si eu! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) Editat Iunie 6, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Bai da' cum vorbeste aia din reclama, zici ca-i nepoata lu' vara lu' Saveta asta a Inglandului, ase accente pune pe R si T. F..u-i mama ei de limba romana, au ajuns toate gioarsele slugarnice mentalitatii vestice s-o stalceasca! In rest, foarte tare suna evenimentul, sper sa fie vreme buna, sa pot ajunge si io uscat, caci am cam multe sute de km de dat la spate. Huo, codule galbenule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Cumpar o sa de Transalp. Daca auziti pe cineva care dezmembreaza, va rog sa imi dati un beep. Multumesc. 0728292638 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max90 Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Salut. Am un Transalp din 91, PD06 si am nevoie de o aripa fata si un CDI folosit! Daca vinde cineva sau stiti undeva, sa-mi scrieti, pana atuncea caut si eu! Bafta! Nimeni nimic? nu stiti un CDI de vanzare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Bai da' cum vorbeste aia din reclama, zici ca-i nepoata lu' vara lu' Saveta asta a Inglandului, ase accente pune pe R si T. F..u-i mama ei de limba romana, au ajuns toate gioarsele slugarnice mentalitatii vestice s-o stalceasca! In rest, foarte tare suna evenimentul, sper sa fie vreme buna, sa pot ajunge si io uscat, caci am cam multe sute de km de dat la spate. Huo, codule galbenule! Nimeni nimic? nu stiti un CDI de vanzare??? doar asa nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Salutare Ghidonul este prin de furca cu doua bolturi si acolo exista cate 2 bucsi pe fiecare pentru trepidatii si socuri in ghidon. S-au rupt bucsile, astfel ca la franari bruste face un "poc" pe fata, iar cele doua saibe care vin intre ghidon si furca joaca si suna tot timpu in mers, cam cum suna cheile in buzunar. am strans la maxim suruburile dar jocul ramane. As gasi prin Cluj asa ceva? exista vreun magazin specializat pe bucsi care sa le aibe pe dimensiune. Pe situri is la 25 de euro bucata, si trebuie 4. apoi nu dau 100 de euro pe zornaitul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Dupa cum am mai spus-o.... exista un meserias in Bucuresti care-ti face orice bucsa, la comanda, pe dimensiune. Daca nu are matrita pentru dimensiunea ta, face una pe loc, la strung, si-ti toarna bucsa. Trebuie doar sa-i dai dimensiunile sau sa-i trimiti bucsa veche. Tel 07223.361.558. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Dupa cum am mai spus-o.... exista un meserias in Bucuresti care-ti face orice bucsa, la comanda, pe dimensiune. Daca nu are matrita pentru dimensiunea ta, face una pe loc, la strung, si-ti toarna bucsa. Trebuie doar sa-i dai dimensiunile sau sa-i trimiti bucsa veche. Tel 07223.361.558. problema e ca eu sunt din cluj. poate gasesc vreun meserias de genu pe aici. sau sa mi-o bucseze boc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 (editat) Cat consuma un TA 600 incarcat cu bagaje pentru 2-3 luni? Eu stiu doar de TA-ul lui Andrei (namaste, pe forum) care lua 7% daca am retinut bine. Editat Iunie 13, 2012 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Maxim 6. Dacă consumă peste 6, are ceva probleme. ( asta la bagaj bagaj + 2 persoane, mers maxim 110-120km/h la drum intins ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 tocmai mi-m reverificat consumul de la plin la plin. 5.4 l , pentru 300 de km numai in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate