Banzay Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 D-le Crivascu, dar le schimbati mai ceva ca mine! Sa il stapaniti sanatos si sa va bucurati si de asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Merci! Trebuie sa diversificam....sa avem habar cu adevarat despre cat mai multe motoare atunci cand discutam. Si ca sa fiu sincer acum sunt in tren ....spre Oradea sa achizitonez bmw r1150r. Tu ce ai mai facut cu tdm ul tau ? Pe de alta parte nu poti downloada de pe transalp.ro daca nu ai cont acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 (editat) Şi pe de altă parte, dacă ai nevoie, îţi faci cont Altă treabă : Întâlnirea Transalp România ( ITR ) 2014 va avea loc în weekendul 1-2-3 august în apropierea localităţiilor Sasca Română şi Sasca Montană, jud. Mehendinţi; la Camping Valea Beiului. COORDONATE GPS : N44°55’23.86″ E21°46’44.45 Mai multe detalii : http://www.transalp.ro/forum/itr-2014-valea-bei-cheile-nerei-editia-a-vii-a-t2309.html Editat Iulie 24, 2014 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Merci! Trebuie sa diversificam....sa avem habar cu adevarat despre cat mai multe motoare atunci cand discutam. Si ca sa fiu sincer acum sunt in tren ....spre Oradea sa achizitonez bmw r1150r. Tu ce ai mai facut cu tdm ul tau ? Pe de alta parte nu poti downloada de pe transalp.ro daca nu ai cont acolo Vezi pe manualedereparatie.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 Merci mult baieti!! Cineva care face stikere? Vreau sa l vopsesc si sa i pun stikere....e ta din 2000 verde...daca asta conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Eu vreau stikere!!!! Dar sariti ne in ajutor!!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick_X Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Mi-am luat si eu una bucata Transalp XL700v din 2011 Pana acum doar pareri de bine ... o sa imi fie dor de stilul sa zicem "sportiv" dar e 10 clase peste ce am avut pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Sa nu spui ca ai cumparat-o chiar cu 10000 de km. FIX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick_X Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 ) Nu am luat`o cu fix 9368 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Sa o stapanesti sănătos si sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Salut, Stie careva care e diametrul axului ce tine bascula motorului? Ma refer la cel de 650. Mersi anticipat. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Cei care mai vor sa faca drumul Bucuresti - Cheile Nerei joi dimineata sa stabilim o ora de plecare si un loc de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Mi-am luat si eu una bucata Transalp XL700v din 2011 Pana acum doar pareri de bine ... o sa imi fie dor de stilul sa zicem "sportiv" dar e 10 clase peste ce am avut pana acum Frumoasa, frumoasa, seamana cumva cu a mea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Merci mult baieti!! Cineva care face stikere? Vreau sa l vopsesc si sa i pun stikere....e ta din 2000 verde...daca asta conteaza Daca-s lafel cu cele vechi de PD-06, am sigur un rand pe undeva (de la fostul proprietar)... Te costa posta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Multumesc. Am rezolvat o. Cine vrea joja ulei cu aparat de măsurat temperatura de pe louis. Nu o vand o dau la schimb cu una normală....nu mi plac up gradurile de genul asta. » Post actualizat in 29 Jul 2014 10:42 http://piesemoto.achimoto.ro/indicator-temperatura-ulei---jmt---moto-temperature-indicator/38.htm » Post actualizat in 29 Jul 2014 10:45 Se potriveste la orice *TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 O vreau eu...ti o trimit maine cu posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 E in regula. 0722554630 si stabilim. Sau spune tu nr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Stie cineva la cine pot sa apelez pentru o reparatie la radiator? Multam' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Stie cineva la cine pot sa apelez pentru o reparatie la radiator? Multam' ! Sunama 0745538663 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Merci mult baieti!! Cineva care face stikere? Vreau sa l vopsesc si sa i pun stikere....e ta din 2000 verde...daca asta conteaza Apeleaza aici. Si eu am facut pentru al meu si am fost multumit. /index.php?/topic/686101-autocolante-moto-peste-500-de-templaturi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crivascu Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Ok. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Parca era cineva care repara CDI-uri de Transalp, adica nu numai re-cositorirea lipiturilor de la mufa. Aveti idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Parca era cineva care repara CDI-uri de Transalp, adica nu numai re-cositorirea lipiturilor de la mufa. Aveti idee? http://olx.ro/oferta/reparatii-cdi-uri-motociclete-ID1xPw7.html#a7ccabdcaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Am vorbit cu omul, nu face decat CDI-uri care se scot elegant din cutie. La astea bagate in spuma sau ce o fi "nu se merita" :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Domnu Cstelia, iti ofer inca o solutie: scoate placa si piesele electronice din cimentul Honda si trimite-le omului. E munca de chinez batran, dar reduci costul reparatiei si inginerul poate sa verifice toate piesele » Post actualizat in 06 Aug 2014 08:17 este posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate