Sari la conținut

Postări Recomandate

Merci mult baieti!! Cineva care face stikere? Vreau sa l vopsesc si sa i pun stikere....e ta din 2000 verde...daca asta conteaza

Apeleaza aici. Si eu am facut pentru al meu si am fost multumit. /index.php?/topic/686101-autocolante-moto-peste-500-de-templaturi/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnu Cstelia, iti ofer inca o solutie: scoate placa si piesele electronice din cimentul Honda si trimite-le omului.

E munca de chinez batran, dar reduci costul reparatiei si inginerul poate sa verifice toate piesele

» Post actualizat in 06 Aug 2014 08:17

post-43689-0-47435300-1407313059_thumb.jpg este posibil

Link spre comentariu

O intrebare catre toti cei ce au mai mult habar de piata de piese:

In calitate de posesor de "Transalpu' cel mai vechi" unde si cum pot gasi zgarciurile (a se citi furtune si tot ce inseamna racoarde flezibile/elastice, altele decat metal) pentru PD06 din '87?

Intentionez sa fac o revizie pentru un drum ceva mai departe de casa...

Multzam anticipat pentru orice info!

Link spre comentariu

La magazinele auto si cele de tuning. Daca faci o treaba , ti as recomanda furtune de silicon. Sh uri...ai aceleasi sanse sa te lase cand ti e lumea mai draga. De fel ele au tesatura in interior si doar daca sunt serios imbatranite/crapate pun.probleme serioase

Link spre comentariu

La magazinele auto si cele de tuning. Daca faci o treaba , ti as recomanda furtune de silicon. Sh uri...ai aceleasi sanse sa te lase cand ti e lumea mai draga. De fel ele au tesatura in interior si doar daca sunt serios imbatranite/crapate pun.probleme serioase

Intentionez sa fac o segmentare si zgarciurile imbatranite cam cedeaza in zona colierelor de fixare...

Mda, o sa trebuiasca sa caut pe la mecanici de conserve(vs. PET-uri cu injetie) ceva echivalente la metru din cate inteleg.

Merci!

Link spre comentariu

Sunt intr-un fel de dilema in a alege placutele pentru un Transalp de 700. La acelasi pret am de ales intre CL A3+ pe fata si RX3 pe spate si TRW Lucas sinterizate MCB776SV pe fata si MCB634SH pe spate. Exista vreun motiv pentru care as alege o pereche in detrimentul alteia, in afara de eventuale preferinte personale? Are cineva ceva experiente negative cu unul din producatorii mentionati?

Link spre comentariu

Multumesc. Am rezolvat o. Cine vrea joja ulei cu aparat de măsurat temperatura de pe louis. Nu o vand o dau la schimb cu una normală....nu mi plac up gradurile de genul asta.

» Post actualizat in 29 Jul 2014 10:42

http://piesemoto.achimoto.ro/indicator-temperatura-ulei---jmt---moto-temperature-indicator/38.htm

» Post actualizat in 29 Jul 2014 10:45

Se potriveste la orice *TA

» Post actualizat in 09 Aug 2014 17:42

Mare domn, multumesc ! Sper ca si tie iti place joja orm la fel cum imi place mie cea de la tine. Sa ne vedem sanatosi pe drumurile.patriei

» Post actualizat in 09 Aug 2014 17:45

Un prieten cauta rezervor pt Transalp 650 din 2000.Stie careva ceva??

Pe la noi n am vazut la dezmembrat , clar ebay. E un gagiu in italia ce aduce moto si poese, f de incredere, cautal pe google. Ca e certat cu motociclism

Link spre comentariu

Sunt intr-un fel de dilema in a alege placutele pentru un Transalp de 700. La acelasi pret am de ales intre CL A3+ pe fata si RX3 pe spate si TRW Lucas sinterizate MCB776SV pe fata si MCB634SH pe spate. Exista vreun motiv pentru care as alege o pereche in detrimentul alteia, in afara de eventuale preferinte personale? Are cineva ceva experiente negative cu unul din producatorii mentionati?

Salve,pe a mea am trw-uri puse de anteriorul proprietar.Franeaza ok,abs-ul si cbs-ul ajuta extrem de mult oricum.In schimb aud numai laude despre carbone lorraine desi niciodata nu le-am incercat.Voi ramane totusi pe trw,sunt destul de multumit(calitate-pret,disponibilitate de pe o zi pe alta etc).Drumuri bune....rele..trecem prin ele :)

p.s: am folosit de la xin bao pana la trw lucas,ferodo etc pe fostele motociclete si sincer nu am observat diferente...probabil merg prea chill :)

Link spre comentariu

Salve,pe a mea am trw-uri puse de anteriorul proprietar.Franeaza ok,abs-ul si cbs-ul ajuta extrem de mult oricum.In schimb aud numai laude despre carbone lorraine desi niciodata nu le-am incercat.Voi ramane totusi pe trw,sunt destul de multumit(calitate-pret,disponibilitate de pe o zi pe alta etc).Drumuri bune....rele..trecem prin ele :)

p.s: am folosit de la xin bao pana la trw lucas,ferodo etc pe fostele motociclete si sincer nu am observat diferente...probabil merg prea chill :)

Multumesc, CL am gasit pe stoc asa ca voi lua din astea sa vedem cum se comporta.

Link spre comentariu