Sari la conținut

Postări Recomandate

Merci! Trebuie sa diversificam....sa avem habar cu adevarat despre cat mai multe motoare atunci cand discutam. Si ca sa fiu sincer acum sunt in tren ....spre Oradea sa achizitonez bmw r1150r. Tu ce ai mai facut cu tdm ul tau ?

Pe de alta parte nu poti downloada de pe transalp.ro daca nu ai cont acolo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Şi pe de altă parte, dacă ai nevoie, îţi faci cont :)

Altă treabă : Întâlnirea Transalp România ( ITR ) 2014 va avea loc în weekendul 1-2-3 august în apropierea localităţiilor Sasca Română şi Sasca Montană, jud. Mehendinţi; la Camping Valea Beiului. COORDONATE GPS : N44°55’23.86″ E21°46’44.45

Mai multe detalii : http://www.transalp.ro/forum/itr-2014-valea-bei-cheile-nerei-editia-a-vii-a-t2309.html

Editat de Andry
Link spre comentariu

Vizitator _Raul_

Merci! Trebuie sa diversificam....sa avem habar cu adevarat despre cat mai multe motoare atunci cand discutam. Si ca sa fiu sincer acum sunt in tren ....spre Oradea sa achizitonez bmw r1150r. Tu ce ai mai facut cu tdm ul tau ?

Pe de alta parte nu poti downloada de pe transalp.ro daca nu ai cont acolo

Vezi pe manualedereparatie.info

Link spre comentariu

Merci mult baieti!! Cineva care face stikere? Vreau sa l vopsesc si sa i pun stikere....e ta din 2000 verde...daca asta conteaza

Daca-s lafel cu cele vechi de PD-06, am sigur un rand pe undeva (de la fostul proprietar)... Te costa posta si drum bun!

Link spre comentariu

Multumesc. Am rezolvat o. Cine vrea joja ulei cu aparat de măsurat temperatura de pe louis. Nu o vand o dau la schimb cu una normală....nu mi plac up gradurile de genul asta.

» Post actualizat in 29 Jul 2014 10:42

http://piesemoto.achimoto.ro/indicator-temperatura-ulei---jmt---moto-temperature-indicator/38.htm

» Post actualizat in 29 Jul 2014 10:45

Se potriveste la orice *TA

Link spre comentariu

Merci mult baieti!! Cineva care face stikere? Vreau sa l vopsesc si sa i pun stikere....e ta din 2000 verde...daca asta conteaza

Apeleaza aici. Si eu am facut pentru al meu si am fost multumit. /index.php?/topic/686101-autocolante-moto-peste-500-de-templaturi/

Link spre comentariu

Domnu Cstelia, iti ofer inca o solutie: scoate placa si piesele electronice din cimentul Honda si trimite-le omului.

E munca de chinez batran, dar reduci costul reparatiei si inginerul poate sa verifice toate piesele

» Post actualizat in 06 Aug 2014 08:17

post-43689-0-47435300-1407313059_thumb.jpg este posibil

Link spre comentariu