cstelia Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 cuma, ce CDI de la third party recomandati? Sau un CDI de RD04... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Sau de aici http://www.motorbike-shop.de/index.php?a=3577 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Da, exact. De astia uitasem... am avut pe un RD03 doua CDI-uri de la baietii astia si mergea extraordinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Piei satana. Ce e cu suma aia. Lasam cdi ul de rezerva pe alta data. Nu gasesc rca sub 230ron si bateria de 2 ani e futu definitiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 cuma, ce CDI de la third party recomandati? http://olx.ro/oferta/cdi-honda-transalp-xl600v-cdi-honda-africa-twin-xrv650-ID1FmSt.html#cf9a3164f1 Nu sunt 100% sigur, dar cred ca cel ce le vinde este mexykanu de aici de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Cine stie cum se cheama piesa asta si unde o pot comanda. Am joc in rahatele de bucse. Din cauza asta vobleaza si am intarziere pe viraje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 http://www.bike-parts-honda.com/pieces-honda-detail-5882-13MAWWEA-XL600VX-1999-F__0500-TRANSALP+600.html nr 14 - jugul superior / vezi ca jugurile de pd10 si de pd06 difera intre ele de pe la oameni care scapa de piese cred ca gasesti. daca gasesti bucse de la suspensii cu ochi la capete. si iei bucsele pe dimensiuni / poate ai noroc ca lungimi... eu nu am avut probleme cu alea niciodata si am avut ta din 89.. vezi rulmentii de la juguri cedeaza mai degraba - sa fii sigur sa nu ai nevoie de noi rulmenti apoi cauta piesa asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 Aici apare si cu pret: http://www.cmsnl.com/honda-xl600v-transalp-1999-x-italy-kph_model6623/bridge-comp-fork_53220maw760/#.VwOU-vl96Uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 vezi rulmentii de la juguri cedeaza mai degraba 100% in bucse este, am analizat bine. Am sa pun niste poze macro, cand am timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etzmz Postat Aprilie 6, 2016 Share Postat Aprilie 6, 2016 http://olx.ro/oferta/cdi-honda-transalp-xl600v-cdi-honda-africa-twin-xrv650-ID1FmSt.html#cf9a3164f1 Nu sunt 100% sigur, dar cred ca cel ce le vinde este mexykanu de aici de pe forum. Din astea am si eu de trei ani incoace.Testat circa 40000 km.E ieftin si OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 7, 2016 Share Postat Aprilie 7, 2016 in weekend le operez pe cele existente( de mult cautam motiv sa cumpar minifreza si pistol de lipit). sper sa fac si un tutorial video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 daca intereseaza pe cineva am de dat un amortizor spate de RD03 sau RD04 -- nu stiu exact. Eu l-am avut pe transalpul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 9, 2016 Share Postat Aprilie 9, 2016 Am purces la treaba. Am gasit multiple lipituri fisurate. Problema consta in functionarea unui singur cilindru . Nu intotdeauna se manifesta problema. Videotutorialul e mare si dureaza uploadul la sat. » Post actualizat in 09 Apr 2016 15:50 Noh...cam asta o iesit. Umpik de distractie la lipit pt ca gazeaza mult faptul ca aerul nu are pe unde sa iasa. Trebuie sa te misti repede. Recomand Folosirea unei pompe cositor si cositor proaspat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Salutare. Am nevoie urgent de un cablu ambreiaj.Unde pot comanda in timp util, sa nu astept 1-2 spt dupa un cablu. Deocamdata nu sa rupt, dar mai tine in 3-4 fire, si Sambata daca plec la drum ma trezesc cu surprize/surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Pune cablu de frna de bicicleta daca e urgent urgent. Ia din cel mai gros. Merge de minune si te costa 15ron. La magazine moto ar trebui sa gasesti pe stoc » Post actualizat in 10 Apr 2016 13:43 Ahh, esti din timi. Ciclop iti aduce in 2-3zile de pe motomike.eu da mergi pe cablu de frana de bitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Ok, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Cablu de bicla merge la acceleratie. La ambreiaj e mul mai gros. Nu ca se rupe cablul de bicla dar problema e la capatul unde va trebui sa sertizezi un opritor. Acolo va ceda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 (editat) Va salut si in special il salut pe colegul cu PD06 cu care m-am intalnit astazi cand am facut Cheia. M-am plimbat la consum ca de duminica si am scos cel mai mic consum personal 3.8L la suta de km. Cine ar fi crezut dupa 319 km o sa completez 12.07L. Editat Aprilie 10, 2016 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Salut. Eu cel mai bun consum, cu pasager si bagaj, 4,2l/100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Eu sub 5 nu am vazut )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 (editat) Am purces la treaba. Am gasit multiple lipituri fisurate. Problema consta in functionarea unui singur cilindru . Nu intotdeauna se manifesta problema. Videotutorialul e mare si dureaza uploadul la sat.20160409_124148.jpg » Post actualizat in 09 Apr 2016 15:50 Noh...cam asta o iesit. Umpik de distractie la lipit pt ca gazeaza mult faptul ca aerul nu are pe unde sa iasa. Trebuie sa te misti repede. Recomand Folosirea unei pompe cositor si cositor proaspat. si eu am avut problemele astea. am spart 'capacu' si am refacut toate lipiturile. fu bine 3.8 - boboc - cred ca mai jos de atat nu se poate, eu am avut consum de 4.02 cel mai mic - facut la sange consumu - sa stiu sigur cat ia/ da am consumat si 7 Editat Aprilie 11, 2016 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 (editat) As face un scut din tabla de aluminiu, macar vreo 2 mm grosime, dar nu stiu unde sa gasesc materie prima Tabla striata nu vreau si nici sa iau o coala de 4 metri patrati... Vreo idee? Editat Aprilie 11, 2016 de Kevinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Doar asa de design? Ca, alrfel, ar trebui sa fie din DURaluminiu. Plus ca originalul din plastic e f bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Da, de design Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate